S3 Mini Unroot.

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini Unroot.
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce cihazımı rootlamıştım. Aslında direk root dosyası ile değil forum dh den bir custom rom bulmuştum onuda rootlu geliyo diye yüklemiştim ama garanti götürmüyor falan yazıyordu ordan tereddütte kaldım ama gene yaptım sorun oluşmadı. Ama ne işime yarıyo diye sorarsanız pek yaramıyo zaten öyle telefonun sistemiyle oynayan adamda değilim. Dowloand mod kısmındaki system statuste falanda official yazıyor. Binary dede samsung official yazıyor. Fakat ben gene rahatsızım garanti götürüyormu götürmüyormu bilmiyorum. Şimdi süper su dan root kaldırma seçeneğinden kaldırsak root kalkmış oluyormu ? Ve sadece yüklediğim custom rom kalsa garanti devam ediyormu arkadaşlar ?

TheMadness

TheMadness

Üye
Stock rom yüklemen lazım garanti için

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Stock rom yüklemen lazım garanti için

Desene ozaman custom rom da çare değil. Ya birde korktuğum nokta brick olursa falan zaten customu atarken zar zor attım korkuyla bişey olmadı ama hem nerden bulucam ki stock rom u zaten şu customu 1 haftada anca bulmuştum pek anlayan biriside değilim yani.

TheMadness

TheMadness

Üye

Desene ozaman custom rom da çare değil. Ya birde korktuğum nokta brick olursa falan zaten customu atarken zar zor attım korkuyla bişey olmadı ama hem nerden bulucam ki stock rom u zaten şu customu 1 haftada anca bulmuştum pek anlayan biriside değilim yani.

Kolay kolay brick olmaz. Sammobile'da var.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi

Hayır. S3'e gelmedi daha. 4.2.1 sızıntısı var sadece

Ya sorun bende sanırım bulamadım stock rom xda da buldumda yabancı birşey anlamıyorum ondada arkadaşlar bilen birisi link verebilirmi acaba ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt