ibrahimyuksel Üye meymenetli' Alıntı: onaylanması ne zaman olur acaba... :S Genişletmek için tıkla ... İnşallah en kısa sürede olur
meymenetli' Alıntı: onaylanması ne zaman olur acaba... :S Genişletmek için tıkla ... İnşallah en kısa sürede olur
theeternal Üye Konu Sahibi m-ortak' Alıntı: slm arkadşlar yeni rom hazır olmdımı acaba..? Genişletmek için tıkla ... Daha değilGalaxy S3 Mini i8190 - |͇̿ ͇̿C͇̿¤͇̿ ͇̿|°•.★ChessDroid v1★ .•°|͇̿ ͇̿C͇̿¤͇̿ ͇̿| - MaxiCepburdan takıp edebılırsınız
m-ortak' Alıntı: slm arkadşlar yeni rom hazır olmdımı acaba..? Genişletmek için tıkla ... Daha değilGalaxy S3 Mini i8190 - |͇̿ ͇̿C͇̿¤͇̿ ͇̿|°•.★ChessDroid v1★ .•°|͇̿ ͇̿C͇̿¤͇̿ ͇̿| - MaxiCepburdan takıp edebılırsınız
theeternal Üye Konu Sahibi V3 Çıkmıştır arkadaşlar resimler ve link konuya eklendi ve bazı düzenlenmeler yapıldı. Gerçekten güzel görünüyor... Son düzenleme: 29 Nis 2014
V3 Çıkmıştır arkadaşlar resimler ve link konuya eklendi ve bazı düzenlenmeler yapıldı. Gerçekten güzel görünüyor...
hasanbaglan1981 Üye Akşam indirelim bir şey sorabilirmiyim kilit ekranında yahoo haber şeridinde Türkiye desteklenmiyor buna bir çözüm bulunabilirm
Akşam indirelim bir şey sorabilirmiyim kilit ekranında yahoo haber şeridinde Türkiye desteklenmiyor buna bir çözüm bulunabilirm
theeternal Üye Konu Sahibi yavuz14' Alıntı: son halini çok beğendim 10 numara olmuş. Genişletmek için tıkla ... bende hasanbaglan1981' Alıntı: Akşam indirelim bir şey sorabilirmiyim kilit ekranında yahoo haber şeridinde Türkiye desteklenmiyor buna bir çözüm bulunabilirm Genişletmek için tıkla ... bilmemki keremx7' Alıntı: baska link yok mu kardes Genişletmek için tıkla ... malesef yok galiba
yavuz14' Alıntı: son halini çok beğendim 10 numara olmuş. Genişletmek için tıkla ... bende hasanbaglan1981' Alıntı: Akşam indirelim bir şey sorabilirmiyim kilit ekranında yahoo haber şeridinde Türkiye desteklenmiyor buna bir çözüm bulunabilirm Genişletmek için tıkla ... bilmemki keremx7' Alıntı: baska link yok mu kardes Genişletmek için tıkla ... malesef yok galiba
theeternal Üye Konu Sahibi joker.lg' Alıntı: Mukemmel tek kelime ile başka ne diyebil irin bilmiyorum bayıldım Genişletmek için tıkla ...
joker.lg' Alıntı: Mukemmel tek kelime ile başka ne diyebil irin bilmiyorum bayıldım Genişletmek için tıkla ...
joker.lg Üye Androbot' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Andro canım sizde olmayan bazı özellikleri burdan alıp yapsaniz veya benzeri şeyler olmaz mi ??
Androbot' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Andro canım sizde olmayan bazı özellikleri burdan alıp yapsaniz veya benzeri şeyler olmaz mi ??
verynice Üye Androbot' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sana zahmet s4 beyaz klavyenin linkini atabilir misin? Mega olmazsa iyi olur
Androbot' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sana zahmet s4 beyaz klavyenin linkini atabilir misin? Mega olmazsa iyi olur
hkn_00 Üye nasıl stock 4.3 diye soranlara sole solım yapısı aosp fakat system uı (bildirim panelı ) halı hazırda potlanıyor ve tw arayuzu gerısı ztn 4.1.2 den 4.3 port
nasıl stock 4.3 diye soranlara sole solım yapısı aosp fakat system uı (bildirim panelı ) halı hazırda potlanıyor ve tw arayuzu gerısı ztn 4.1.2 den 4.3 port