ykpknl Üye suprensi' Alıntı: cm11 de çalışan call recorder varmı? Genişletmek için tıkla ... cm 11 mi kullanıyon şarj ortalaman nasıl ?
suprensi' Alıntı: cm11 de çalışan call recorder varmı? Genişletmek için tıkla ... cm 11 mi kullanıyon şarj ortalaman nasıl ?
ykpknl Üye suprensi' Alıntı: Bugün kurdum deneme fırsatım pek olmadı, ama v11 e göre biraz fazla yiyor gibi. Genişletmek için tıkla ... aynn fazla şarj harcıyo
suprensi' Alıntı: Bugün kurdum deneme fırsatım pek olmadı, ama v11 e göre biraz fazla yiyor gibi. Genişletmek için tıkla ... aynn fazla şarj harcıyo
theeternal Üye Konu Sahibi ykpknl' Alıntı: yaw herşey iyde şu telefonu kullanmaya başlaynca şarj hızlı azalmaya başlıyo ve sinirimi bozuyu brazdaha fazla gitmeli şarj yokmu bnun çözümü ? Genişletmek için tıkla ... batarya kalıbırasyonu yapmayı dene suprensi' Alıntı: Bugün kurdum deneme fırsatım pek olmadı, ama v11 e göre biraz fazla yiyor gibi. Genişletmek için tıkla ... benim izlenimlerim v11 e göre bataryası ıyı ramı bıraz fazla kullanıyor
ykpknl' Alıntı: yaw herşey iyde şu telefonu kullanmaya başlaynca şarj hızlı azalmaya başlıyo ve sinirimi bozuyu brazdaha fazla gitmeli şarj yokmu bnun çözümü ? Genişletmek için tıkla ... batarya kalıbırasyonu yapmayı dene suprensi' Alıntı: Bugün kurdum deneme fırsatım pek olmadı, ama v11 e göre biraz fazla yiyor gibi. Genişletmek için tıkla ... benim izlenimlerim v11 e göre bataryası ıyı ramı bıraz fazla kullanıyor
ykpknl Üye Androbot' Alıntı: batarya kalıbırasyonu yapmayı dene benim izlenimlerim v11 e göre bataryası ıyı ramı bıraz fazla kullanıyor Genişletmek için tıkla ... Kalibrasyon nasi yapiliyo ??
Androbot' Alıntı: batarya kalıbırasyonu yapmayı dene benim izlenimlerim v11 e göre bataryası ıyı ramı bıraz fazla kullanıyor Genişletmek için tıkla ... Kalibrasyon nasi yapiliyo ??
theeternal Üye Konu Sahibi ykpknl' Alıntı: Kalibrasyon nasi yapiliyo ?? Genişletmek için tıkla ... google play storeden battery calibration uygulamaları var ındır adımlara uy kalıbre eder
ykpknl' Alıntı: Kalibrasyon nasi yapiliyo ?? Genişletmek için tıkla ... google play storeden battery calibration uygulamaları var ındır adımlara uy kalıbre eder
ykpknl Üye Androbot' Alıntı: google play storeden battery calibration uygulamaları var ındır adımlara uy kalıbre eder Genişletmek için tıkla ... Tmm denicem ykpknl' Alıntı: Tmm denicem Genişletmek için tıkla ... Varmi onerecgn bi program baktmda cogu ingilizce indrdm bse anlamadm
Androbot' Alıntı: google play storeden battery calibration uygulamaları var ındır adımlara uy kalıbre eder Genişletmek için tıkla ... Tmm denicem ykpknl' Alıntı: Tmm denicem Genişletmek için tıkla ... Varmi onerecgn bi program baktmda cogu ingilizce indrdm bse anlamadm
theeternal Üye Konu Sahibi ykpknl' Alıntı: Tmm denicem Varmi onerecgn bi program baktmda cogu ingilizce indrdm bse anlamadm Genişletmek için tıkla ... uzun suryor o zaten bıda telefon bataryası bıtırıyon falan google translateden cevır tam aklımda degıl benım
ykpknl' Alıntı: Tmm denicem Varmi onerecgn bi program baktmda cogu ingilizce indrdm bse anlamadm Genişletmek için tıkla ... uzun suryor o zaten bıda telefon bataryası bıtırıyon falan google translateden cevır tam aklımda degıl benım
ykpknl Üye Androbot' Alıntı: uzun suryor o zaten bıda telefon bataryası bıtırıyon falan google translateden cevır tam aklımda degıl benım Genişletmek için tıkla ... Battery repair dye bse indrdm pro baya yavas ilerliyo ama bittini gorurum ins
Androbot' Alıntı: uzun suryor o zaten bıda telefon bataryası bıtırıyon falan google translateden cevır tam aklımda degıl benım Genişletmek için tıkla ... Battery repair dye bse indrdm pro baya yavas ilerliyo ama bittini gorurum ins
theeternal Üye Konu Sahibi ykpknl' Alıntı: Battery repair dye bse indrdm pro baya yavas ilerliyo ama bittini gorurum ins Genişletmek için tıkla ... calibration indir
ykpknl' Alıntı: Battery repair dye bse indrdm pro baya yavas ilerliyo ama bittini gorurum ins Genişletmek için tıkla ... calibration indir
theeternal Üye Konu Sahibi hasanbaglan1981' Alıntı: GL SD denen Program işe yaramıyor kurunun yanında cacık Genişletmek için tıkla ... çalışıyor
hasanbaglan1981' Alıntı: GL SD denen Program işe yaramıyor kurunun yanında cacık Genişletmek için tıkla ... çalışıyor
hasanbaglan1981 Üye Çalışıyor evet ama taşıdığı oyunlar veriyi görmedikleri için yeniden download etmeye başlıyor lar
theeternal Üye Konu Sahibi hasanbaglan1981' Alıntı: Çalışıyor evet ama taşıdığı oyunlar veriyi görmedikleri için yeniden download etmeye başlıyor lar Genişletmek için tıkla ... sen oyunu gl to sd den açmassan tabi tekrar yüklemeye çalışır
hasanbaglan1981' Alıntı: Çalışıyor evet ama taşıdığı oyunlar veriyi görmedikleri için yeniden download etmeye başlıyor lar Genişletmek için tıkla ... sen oyunu gl to sd den açmassan tabi tekrar yüklemeye çalışır
theeternal Üye Konu Sahibi hasanbaglan1981' Alıntı: Hımmm bide öyle deneyim : D Genişletmek için tıkla ...
ykpknl Üye hasanbaglan1981' Alıntı: Çalışıyor evet ama taşıdığı oyunlar veriyi görmedikleri için yeniden download etmeye başlıyor lar Genişletmek için tıkla ... Bak simdi programn ayarlarna gir cikarken ayirdan tki kaldr sonra geri gel ust taraftan bagli zincire tiklaa baglandi yazisi geldikten snra cik rahatlikla menudende grersn oyunlara
hasanbaglan1981' Alıntı: Çalışıyor evet ama taşıdığı oyunlar veriyi görmedikleri için yeniden download etmeye başlıyor lar Genişletmek için tıkla ... Bak simdi programn ayarlarna gir cikarken ayirdan tki kaldr sonra geri gel ust taraftan bagli zincire tiklaa baglandi yazisi geldikten snra cik rahatlikla menudende grersn oyunlara
theeternal Üye Konu Sahibi suprensi' Alıntı: Arkadaşlar yokmu cm11 de çalışan call recorder ? Genişletmek için tıkla ... bilmemki googleplay storede varmıdır uygulamaları
suprensi' Alıntı: Arkadaşlar yokmu cm11 de çalışan call recorder ? Genişletmek için tıkla ... bilmemki googleplay storede varmıdır uygulamaları