s3 mini şarjı aniden düşüyor

Sponsorlu Bağlantılar

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini şarjı aniden düşüyor
arkadaşilar birkaç gündür şarjım çok cabuk ve ani bitiyor hiç kullanmadığım halde 1 bucuk saatte sarjın yüzde 30 u gidiyor ayarlardan pile giriyom telefon (görüşme ) yüzde 20 yazıyor halbuki hiç telefonla konuşmuyom zaten arayan soran yok
telim yeni daha 3 aylık

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Bataryan bitmiş.

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
Bende s3 mini kullanıyorum neredeyse 1 yıl oldu ve arada bende de şarj aniden azalıyor. Telefona bi format at istersen faydası dokunabilir kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
kardeşim 3 aylık telde batarya bozulmaz diye bir şey yok yani :D ben yeni batarya aldım 2 ayı vurmadan şişti orjinal diye çin malı kitlemişler

• Beğen
Kit Kat

Kit Kat

Üye
  • Beğen
tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
Garantiye ver baksınlar o zaman para falan almazlar

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
    Konu Sahibi
yav telefon garantiye bi gidince gidiş o gidiş telefonmun 3 aylık ömrü kalıyoo garantiden sonra benim 603 de öleydi gönderdim teli 6 ay sonra elimden kalamadan sattım

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
sen bilirsin kardeşim zaten sorun batarya yuksek ihtimalle geçen orjinal s3mini bataryasını 50 tl ye aldım hatay antakyada orayı bilmiyorum

• Beğen
tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
Şu an benimde telefonda aynı durum var. Samsung bu sorun için bi çare bulmalı. Şarjlı kılıf kullanmama rağmen bir günü zor çıkarıyor

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Şu an benimde telefonda aynı durum var. Samsung bu sorun için bi çare bulmalı. Şarjlı kılıf kullanmama rağmen bir günü zor çıkarıyor
kulanımına bağla aslında o galaxy ace full sms kullanıyorum günde 300 den fazla sms + internet 1 günü çıkarıyor üstelik 1350 mAh batarya

• Beğen
İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ne diyeyim bu telefona ya parada yok şuan sıkıntı var

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
@cixflow sen onu garantiye ver kardeş sıkıntı olursa şikayetçi olursun. @tmytrnc_ kardeş sende şunu göz önünde bulundur ki iki telefonun hiçbir özelliği bir değil.

Üst Alt