deneyen varmı
kilicaslan17 Üye Konu Sahibi enterneoll' Alıntı: arkadaşımda var ama hiç denemedik Genişletmek için tıkla ... Söylediğin çok iyi oldu teşekkürler
enterneoll' Alıntı: arkadaşımda var ama hiç denemedik Genişletmek için tıkla ... Söylediğin çok iyi oldu teşekkürler
gokhan544 Üye otg desteği var Flash Disk taşınabilir Disk mouse klavye baglayabilirsin tlf na ben denedim
kilicaslan17 Üye Konu Sahibi gokhan544' Alıntı: otg desteği var Flash Disk taşınabilir Disk mouse klavye baglayabilirsin tlf na ben denedim Genişletmek için tıkla ... Ciddi misin? Peki özel kernel yüklemek gerekiyor mu? Ayrıca taşınabilir disk çalıştırmaz bu imkansız.Voltaj yetersiz olur.
gokhan544' Alıntı: otg desteği var Flash Disk taşınabilir Disk mouse klavye baglayabilirsin tlf na ben denedim Genişletmek için tıkla ... Ciddi misin? Peki özel kernel yüklemek gerekiyor mu? Ayrıca taşınabilir disk çalıştırmaz bu imkansız.Voltaj yetersiz olur.
gece_bjk Üye Evet bi takar takmaz goruyo Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet bi takar takmaz goruyo Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız