s3 mini neden kasıyodur ??

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini neden kasıyodur ??
benim s3 miniyi alalı 2 ay falan oldu şuan bayağa bi kasma yapıyo neden acaba? içinde pek bişey yüklü değil ya
dr. web
clean master
facebook
little crane
nova launcher
tubemate
zedge yüklü ama yinede mesajlara girerken falan böyle 5 saniye falan kasma yapıyo root falan yok üzerinde neden yapar kasmayı :(

lobi55

lobi55

Üye
bende s3 kullanıyorum bendede zaman zaman kasma oluyordu format attım tertemiz oldu :-)

kilicaslan17

Üye
Android ve touchwiz launcher in yavaşlığından kaynaklanıyor.Sadece S3 mini değil,tüm samsunglarda var bu olay.Rehber ve mesajlara girmek çok zaman alabiliyor.S4 te bile bu sorun devam ediyor.Diğer marka android telefonlarda da var aynı sorun.Ama onlarda bu kadar bariz değil.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
htc desire x te bile hiç kasma olmuyor içini oyun doldurdum bu samsunga özel

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
bende s3 kullanıyorum bendede zaman zaman kasma oluyordu format attım tertemiz oldu :-)

Haftada bir format atmam lazım o zaman :(

- - - Eklendi - - -

Android ve touchwiz launcher in yavaşlığından kaynaklanıyor.Sadece S3 mini değil,tüm samsunglarda var bu olay.Rehber ve mesajlara girmek çok zaman alabiliyor.S4 te bile bu sorun devam ediyor.Diğer marka android telefonlarda da var aynı sorun.Ama onlarda bu kadar bariz değil.

Root yapsak faydası olur mu? Daha iki aylık cihaz garanti dışı kalsın istemiyorum da.

- - - Eklendi - - -

htc desire x te bile hiç kasma olmuyor içini oyun doldurdum bu samsunga özel

Pişman oldum aldığıma valla :/

AHKE

AHKE

Üye
kız arkadaşimda da s3 mini varda onunda mesajlarda donuyormus s3 minin en son android surumu ve anabant surumu ney

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
-Emre

-Emre

Üye
O cihazda optimizasyon sıfır. Mümkünse custom rom yükleyin. Rootun öyle direk yararı olmaz. Ben de w var çok çok akıcı calisiyor şuan oc yok.

Samet.25

Bende alali 2 ay oldu suana kadar hic kasma yasamadim ve 25 tane agir uygulama yuklu oyunlar filan kronik bi sorun olabilir sana tavsiyem telefonu ayarlardan sifirla sd karti bicimlendir. Root atmanida tavsiye ederim ben aldigim ilk gun rootladim cunku gereksiz cok uygulama yuklu geliyo ve oyunlari sd karta tasimak icin rootlayip gereksieride silersen baya bi rahatlar garantilik bi durum olursa orjinal romu yuklersin gene odinden garnti gene gelir

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Bende alali 2 ay oldu suana kadar hic kasma yasamadim ve 25 tane agir uygulama yuklu oyunlar filan kronik bi sorun olabilir sana tavsiyem telefonu ayarlardan sifirla sd karti bicimlendir. Root atmanida tavsiye ederim ben aldigim ilk gun rootladim cunku gereksiz cok uygulama yuklu geliyo ve oyunlari sd karta tasimak icin rootlayip gereksieride silersen baya bi rahatlar garantilik bi durum olursa orjinal romu yuklersin gene odinden garnti gene gelir

bu rom root hakkında hiç bilgim yok benim kaynak bildiğin bir yer var mı acaba?

smh60

smh60

Üye
bende 20 tane oyun yüklü hiç kasma yok

Üst Alt