saliherkinkoc
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben senin yerinde olsaydım s3 mini yerine gm discovery alırdım.
İşte bu cevabı bekliyordum onermeyin artık şu telefonu ya herkes gm almak zorundamı o dandik telefonu
S3 mini tavsiye etmem, bence böyle bir geçiş yapma. Markette uygulamalara yapılan yorumlara dikkat ediyorum hep samsung kullanıcıları küfür ediyor.
S3 alamam sanırım o kadar butce yaratabiliceğimi sanmıyorum . 820 hem çok kalın bi telefon s4 te bile o kadar donanım vesaire o kadar özellik varken ip ince bi telefon s3te aynı şekilde . Bilmiyorum stabilite konusunda ben bunda da sıkıntılar çektim bazenn donuyo yada ayarlarda kapasite kontrolu vesaire bi yere girerken atıyo bidaha giremiyosun res atmak zorunda kalıyosun oraya girmek için
- - - Eklendi - - -
küfür ediyor derkenn sorun ne ?
Kardesim kiz arkadasm gecti lumia 820 den s3 miniye memnun telefondan bende kullaniyorm markette acmadigi uygulama oynatmadigi oyun gormedim suana kdr sen bilirsin ayrica ortalama olarak sifirini 670 750 arasi bulursun
yav bu s3 mini düşmanlıgı nedir anlamadım.Ben telefonumu almadan önce forumlara baktıgımda herkez alma o telefonu onda takılıyo yok temple runda takılıyo yok int e girmiyo amma abartıyonuz arkadaslar böyle bişi yok ben yaklask 4 aydır kullanıyorum herkeze tavsiye ederim takıldıgı bi modern combat 4 var oda oyunu etkilemiyor.
Bir uygulama yüklerken yorumlara bakıyorsun, kötü yorum yapanlar, hatalardan dert yananlar, yeni gelen güncellemelere gerçekten küfür edenler hep samsung kullanıcıları aynı guncellemeyi bende yapıyorum, aynı programı bende kullanıyorum hiç sorun olmuyor...
herkesin bir ihtiyacı var ona göre almalı bence bütün özelliklerini kullanmayacagı bır s4 yerıne bence s3 mını makul.ama tamamen kullanıcıya baglı ben kendım kullanıyorum suan bı sıkıntısını gormedım.yok piksel sayılıyormus yok işte dandikmiş falan çoğu kulaktan dolma bılgıler.sen bı yerde inceleme fırsatın olursa mutlaka bak telefona ben memnunum
lumia seni 2 sene rahat bi şekilde götürür ama zevk meselesi tabilumia hiç kullanmadım ama çok hoş bi tasarımı var gelelim s3 miniye abim kullanıyodu çok güzel bi telefon ama pek dayanıklı bi hali yok bana kalırsa lumia 820 yi kullanmaya devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?