aslinda benim cm romda sikinti yok sarj konusunda doldurunca 12 13 saat rahat cikariyo bide wifi acik parlaklik son ayarda surekli facebook youtube twitter tapatalk acik olmasina ragmen
aslinda benim cm romda sikinti yok sarj konusunda doldurunca 12 13 saat rahat cikariyo bide wifi acik parlaklik son ayarda surekli facebook youtube twitter tapatalk acik olmasina ragmen
Eyvallah hocam bi de walwik olayları var bazılarında ilk önce rom yükle sonra walwik cache falan diyor bazıları ilk once walwik sonra rom diyor kafam karıştı ?
Samet.25
ilk once dalvik cache silip sonra romu yuklucen dalvik cache demek eski sistem dosyalarini kalintilarini silmek demek yani once eski sistemi siliyoruz sonra yeni romu yukluyoruz
ilk once dalvik cache silip sonra romu yuklucen dalvik cache demek eski sistem dosyalarini kalintilarini silmek demek yani once eski sistemi siliyoruz sonra yeni romu yukluyoruz
Eyvallah hocam ben biraz daha bekleyeceğim heralde aokp var maclawin yeni yaptı yorumlarına bi bakayım ona göre haber ederim ayrıca şimdi ben Odinden tar.md5 si atıp aokp yi mı flashlayacagim ??