gkhan136
Üye
-
Konu Sahibi
-
uzun zamandır cm 10.1 ve 10.2 ye destek veriyo hiç para istediğini görmedim sadece sitesinde paypal lınki filan var gönlünden kopan yardım etsin gibi bisey yazıyo simdide 4.4 e basladı bundada para istiyeceğini sanmıyorumBu bebe hala para istemeye devam ediyor mu?
Gio'ya CM9 yapacam diyerek milleti uzun süre oyladı ordan gelen parayla ki hatrı sayılır bir mebla topladı S3 Mini terfi etmiş anlaşılan
Maclow hala aynı Maclow ise süründürmeden bu güncellemeyi vermez.
sonucta android romlar diye bi bölüm var sitede buda android rom ile alakalı bi konu bence gereksiz değilİyi hoşta yanlız her cihaz için cyanogen 11 geldi konusu açılırsa burası gerçekten çöplük olur diye düşünüyorum.
Zaten bu konu android romlar bölümünde değil android os da. karmaşaya mahal vermemek içinde açılacan konuları yöneticiler zaten takip ediyo aynı konu iki kere acılmıssa biri silinir böylece karmaşa çıkmaz. Sanada hak veriyorum yanlıs anlama dediğin konu dogru ama sonucta bu tarz haber verme bilgilendirme konularının acılmasıda iyi oluyor herhan her siteyi takip edemiyoruz sonucta bende burdan öğrenip indirdim zatenAndroid romları bölümünde paylaşılanlar "CM11 çıktı" paylaşımı değil.Detaylı yükleme anlatımı ve varsa kullanıcı yorumu olan konular.
Bana göre bunların hepsi gereksiz çünkü bu konu ile bir haftada 3 tane cm11 konusu açıldı.Herkes kendi cihazı için çıktığında buraya konu açtığında çıkacak karmaşayı görmek istemezsin.
Yanlışın var kardeşim. İlk 4.4 ile boot edilen cihaz LG Optimus G'dir. Yaklaşık 2 haftadır 4.4 Romu var. Link :Evet arkadaşlar s3 mini için Android 4.4 KitKat sürümü 'Cyanogenmod 11 First Preview' olarak kullanıma sunuldu. Maclaw tarafından geliştirilen bu rom henüz günlük kullanıma uygun değil. Kamera, Video, Ses, Wifi gibi temel özellikleri desteklemiyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz
Maclaw reis döktürüyor yine
Edit:Bu arada S3 mini 4.4 ile boot edilen ilk telefon
Http:// özür dilerim ama o zaman Maclaw dan duymuştum belki samsung demek istemiştir :confused:Yanlışın var kardeşim. İlk 4.4 ile boot edilen cihaz LG Optimus G'dir. Yaklaşık 2 haftadır 4.4 Romu var. Link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen ilk kez çıkıp bi haber niteliği taşıdığı için buraya açtım.. Sorun olduysa özür dilerim.ilk kitkat custom rom'u olduğu için konu açılmasında bi sakınca yok gibi bence
s3 için de bekliyorum ne zamana gelecek acaba...
her gun gunceller sanirim buyuk sorunlari en gec 1 hafta icinde cozer maclawin sitesinden takip edebilirsinfu ll sürümü ne zaman cıkar bunun
haklisin katiliyorum 4.4 ota guncelleme ozelliginide senden duydum cok onemli bisey bencedeMaclaw gerçekten büyük işler yapıyo ama bana göre bi yerde hatası var ... o da var olan romu tam sitabiliteye kavuşturmadan daha yüksek bi sürümünü sürüyor piyasaya ... cm 10.1, 10.2 bunlarda güzel yazılım ama her birinde sorunlar var tam sitabilite sağlamış olsa eminim bi tane bile stock veya başka bi costum rom kullanıcısı kalmaz ... ha bide bu 4.4 kitkatta bişey ilgimi çekti cm güncellemelerini otomatik alabilme ... bu çok güzel bişey .. inş bu sürüm fu ll sorunsuz olur ...
Evet öyleymiş özelliklerinde cm güncellemelerini otomatik alabilme yazıyodum... tam sorunsuz hale gelsede yüklesek ...haklisin katiliyorum 4.4 ota guncelleme ozelliginide senden duydum cok onemli bisey bencede
Evet öyleymiş özelliklerinde cm güncellemelerini otomatik alabilme yazıyodum... tam sorunsuz hale gelsede yüklesek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?