S3 mini hafıza sorunu....?!

Sponsorlu Bağlantılar

everese5

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini hafıza sorunu....?!
Merhaba arkadaşlar.S3 mini telefonu aldım ve telefonu yavaş yavaş ögreniyorum.Nokia dan sonra çok agır geldi :)Çözemedigim sorun telefonun hafıza da ki olay.Telefona ne yüklersem direk kendi hafızasına alıyor.Ama ben hafıza kartına yükletmek istiyorum.Arkadaşın 5830 da ki gibi uygulama merkezinden karta taşı diye bir yer yok.Bunu nasıl çözebilirim?Karta yükleme yapamaz mıyız?2. sorum ise root ney oluyor?Nokia da ki gibi hackleme gibi birşey mi?Garanti dışı kalırmı?Geri dönüşü varmı?Yararları zararları neler?Son olarakda nokia cfw leri gibi özelleşmiş yapımlar varmı android de?Bunların cevabını alırsam aydınlanacağım.İyi forumlar...

Emre Arık

Emre Arık

Üye
Merhaba arkadaşlar.S3 mini telefonu aldım ve telefonu yavaş yavaş ögreniyorum.Nokia dan sonra çok agır geldi :)Çözemedigim sorun telefonun hafıza da ki olay.Telefona ne yüklersem direk kendi hafızasına alıyor.Ama ben hafıza kartına yükletmek istiyorum.Arkadaşın 5830 da ki gibi uygulama merkezinden karta taşı diye bir yer yok.Bunu nasıl çözebilirim?Karta yükleme yapamaz mıyız?2. sorum ise root ney oluyor?Nokia da ki gibi hackleme gibi birşey mi?Garanti dışı kalırmı?Geri dönüşü varmı?Yararları zararları neler?Son olarakda nokia cfw leri gibi özelleşmiş yapımlar varmı android de?Bunların cevabını alırsam aydınlanacağım.İyi forumlar...

Kardeş ben de aynı telefonu kullanıyorum bende de sd karta taşı seçeneği yok

Diğer sorularina gelecek olursak root nokiadaki hack olayi gibidir.garanti disi bırakır.ama istersen unroot yaparak tekrar garanti kapsamina alabilirsin.yarari ise zuygulamalari sdye tasima ozelligi vardir ama biz kullanamiyoruz galiba yani androidin tum kodlarina erisebiliyoruz root sayesinde

tapatalk

tapatalk

Üye
blackmart alphanın eski sürümüne root yetkisi vererek sd karta taşıyabilirsiniz

RowneSM

RowneSM

Üye
blackmart alphanın eski sürümüne root yetkisi vererek sd karta taşıyabilirsiniz

Evet öyle ama black ta çoğu uygulama reklamlı oluyor tabi markettede öyle ama sanırım marketten biraz daha fazla. Ama zaten rootlu olunca cihaz reklamlarıda kaldırabiliyoruz.

Üst Alt