5800 hafıza kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prisonerface

Üye
    Konu Sahibi
5800 hafıza kartı sorunu
Iyi geceler arkadaşlar birbirleriyle bağlantılı olan iki tane sorunum var.Birincisi telefonum hafıza kartını görmüyor. Bu sorun sorunlu bi arkadaşın hafıza kartını 3-5kere çıkartıp takmasından ve ekrandaki tamama basın uyarısını falan dikkate almadıktan sonra oluştu ve 1aydır böyle.ancak hafıza kartı kapağını biraz kurcalıyınca telefonum kartımı gördu.birinci sorunum bunu nasıl çözebilirim veya garanti kapsamında mi?
2.olaraksa şans eseri 3-4 defa telefon hafıza kartımı görünce fark ettimki galeri ve müzik çalarim hata veriyor. Bunu nasıl çözebilirim? Uzun oldu ama sorunu tam anlatmaya çalıştım bilen birileri yardımcı olurlarsa sevinirim

fercel307

fercel307

Üye
garanti kapsamında olur.uzun süre bekletiyorlar serviste.ilk basta format at tlf'na düzelmesse yazılımını pc suite'den yeniden yükle öyle dene tekrar bi..

prisonerface

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bilgisayara geçince deniyecegim buraya yazarım durumu tekrar

Erken55

Erken55

Üye
aynı sorun bendede olmuştu telefonu servise gönderdim bir sorun çıkmadı sorun hafıza kartında dediler ve hafıza kartı garanti kapsamına girmiyormuş o telefonun yanında verilen hediye dediler.Ben şuan başka bir kart kullanıyorum.

aytekinblack

aytekinblack

Üye
kardes aynı sorun benfefe var 3 tane telefoncuya verdim yapamadı simdi 3.cü de 4 .cüye göndermis sorunu ne anlayamadım gitti hafıza kartı degistirsende fark etmiyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...