Samsung s3 Mini sorun 1 dk bakın bi :D

Sponsorlu Bağlantılar

kaptanpolo

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s3 Mini sorun 1 dk bakın bi :D
Arkadaslar bir kac gün gönce s3 mini aldım ve belli sıkıntılar ortaya cıkmaya basaladı benim telefonum 4.1.2 android sürümü yüklü ekran görüntüsünü alama bile sıkıntı oldu herkez power ile home tusuna basılı tutun diyo yapıyorum hic bir halt olmuyo (yüzlerce kez denedim) bu sitede s3 mini kullanıclar kulubindeki arkadaslar nfs most wanted oyanrken tumple run , bensubway surf , Fruit Ninja oynıyomıyorum oyunları yüklüyorum loading yükleniyor ve kapanıyor bir cogu oyun böyle ve hafıza sorunu herkezin 4 gb hafızası varmıs am benim 1 gb bile yok ( 8gb hafıza kartım var ona yüklüyorum ) bi sitede gördüm bu 4.1.1 root u atarsan bunun gibi seyler düzelir yaz mıs adamın biri bende size bunu soracam root atmanın sakıncası nelerdir ? oyunlar düzelir mi ? siz oyunlarde bu sıkıntıyı cekiyomusunuz ? lütfen yardım :D sunu belirtiyim bazı oyunlarda calısıyor dr.driving , jungle heat , talking tom 2 , okey gibi

Anil-D

Anil-D

Üye
garanti rotla gdr

OnurErtas

OnurErtas

Üye
aynen garantin gider, ama anlamadığım konu sen daha önce hiç root yaptın mı? yapmadıysan gönder garantiye gitsin

Invoke

Invoke

Üye
Root atınca zorunların çözülmez, ekran görüntüsünü bir de power+ ses kısma ile dene (sanmıyorum ama bir dene)
Oyunları nereden indirdin düzgün c-rackli değildir indirdiklerin lisans hatasından kapanır, orijinal alırsan bu sorunların olmaz ya da düzgün c-racklisini bulacaksın. özelden atacağım siteye bak. Root bir şey çözmez yani sana her şeyi yapabilen için verilen yetki root, sistemi değiştirmen için kurcalaman için vs. Ya da rootlu olunca bazı uygulamalar var oyun indirebileceğin elin çinlisi yapıyor işte o şekilde indirebilirsin ama gerek yok. Dediğim siteye bak.

kaptanpolo

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım olmadı :D alamadım gene ekren görüntüsünü ve garantisi yok yurt dısından gelme teledon :D

- - - Eklendi - - -

benim bilmek istedigim root un tehlikesi cünkü sitede s3 mini kullanıcılar kulübündeki adam root hatalar tammaiyle kullanıcıya aiittir diyo bi sıkıntı cıkmıyacaksa adam söylemezdi böyle bisi :D

Invoke

Invoke

Üye
arkadasım olmadı :D alamadım gene ekren görüntüsünü ve garantisi yok yurt dısından gelme teledon :D

- - - Eklendi - - -

benim bilmek istedigim root un tehlikesi cünkü sitede s3 mini kullanıcılar kulübündeki adam root hatalar tammaiyle kullanıcıya aiittir diyo bi sıkıntı cıkmıyacaksa adam söylemezdi böyle bisi :D

Sıkıntı olmaz. Her ihtimale karşı herkes Der o lafı. Cok az da olsa brick olma ihtimali vardir. Yapamazsin bozarsin teli sucu bana atma diyor :-)

Invoke

Invoke

Üye
Garantllin yoksa zaten rootla gitsin. Ama root derdini çözmez. Oyunları yazdığım siteden denedin mi ?

Invoke

Invoke

Üye
Kaptanpolo posta kutun dolmus pm atamıyorum. Google playden indirdiklerinde calismiyorsa bir sorun var demektir. Telefonun güncel mi? Değilse güncellemelisi.

V/RS

V/RS

Üye
Yurtdışından geldiyse o telefonda vardır bi enayilik. Güç tuşuyla home tuşuna 2 sn falan basılı tut çekmesi lazım hemen çekmez zaten yine cekmezse orjinal değil o telefon

Adilx05

Adilx05

Üye
Telefonun Garantisi Yoksa Veya Bittiyse Rootla Devam Ediyosa Garantiye Gönder Herkes 4 Gb Senin Nasıl 1 Gb Fabrika Sana Özel Ayar Mı Yaptı :kop:

kaptanpolo

Üye
    Konu Sahibi
adil özürlümüsün arkadasım yazıyı tam oku root hafıza ses ve bunun gibi seylere de etki eder o yuzdan sacma sapan konusam :D

AHKE

AHKE

Üye
rootlarsan guncelleme alamazsin

criminalx32

criminalx32

Üye
yeni rom atmayı dene :P

Üst Alt