Uygulama s3 mini hafıza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ErkanGuney.

ErkanGuney.

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini hafıza sorunu
Selamun aleyküm arkadaşlar. 1 aydır s3 mini kullanıyorum. 8 gb hafıza kartı var içinde. Uygulama,oyun vs bunları telefon hafızasına kuruyor ve yer kalmadı :) herşeyi sd karta kurmak için illa root,hack vb yöntemler mi gerekli ? Biçok pro kullandım sd karta atılması için ama nafile. Bu konuda yardımlarınızı, görúşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden sağolun.

awdil

awdil

Üye
Malesef simdilik bir yontem yok,yada var da ben bilmiyorum.Belki gelecek guncelleme ile sorun cozulur.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Root root başka yol yok

godzilla90

Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar. 1 aydır s3 mini kullanıyorum. 8 gb hafıza kartı var içinde. Uygulama,oyun vs bunları telefon hafızasına kuruyor ve yer kalmadı :) herşeyi sd karta kurmak için illa root,hack vb yöntemler mi gerekli ? Biçok pro kullandım sd karta atılması için ama nafile. Bu konuda yardımlarınızı, görúşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden sağolun.

Dostum aynı sorun bende de var , samsung galaxy s advance kullanıyorum.Tel. hafızası doldu ve hafıza kartına taşıyamıyorum.Araştrıdığım kadarıyla root dışında bir çözüm yolu yok gibi görünüyor

yigitovski

yigitovski

Üye
Yine de telefonunuzdaki filmleri,müziklleri ,resimleri SD card ınıza kopyalayıp daha çok uygulama için yer açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...