Galaxy S3 i9300 S3 I9300 4.3 En iyi stock ROM (NEE Nordic Romu) Şarj - Performans - Stabilite (Şarjda En İyisi)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
eywallah hocam kernel sizin verdiğiniz kernel ve modem yazanı mı indiriyim bide hocam bu rommu indirim bu linktenmi indirim hocam peki kerneli yüklemesem modemii yüklesem olurmu kusura bakmayın aklımda çok soru işareti var
Telefon klon imei değilse kernel yüklemeye gerek yok modemde gerek yok. Eğer klon imei ise o zaman konudaki kernel ve modem yüklemen gerekir

Cendere04

Üye
Abicim peki rom dan sonra reset factor ile format atimmi gerek varmı
Wipelerin hepsini yapimmi

Cendere04

Üye
Yaptim ikisinide sagolun

korays3

Üye
selam. ben tonla custom rom denedim. evet lollipop un görsel güzelliği var, ama hepsi de çok şarj yiyor. bu başlığı görünce mutlaka bakayım dedim. simdi sadece 3 sorum var yardımcı olursanız sevinirim:
romu yükledikten sonra nasıl root atıyorum?
xposed modülleri roottan sonra play storedan indirip hemen çalıştırılabilir mi? uyumlu mu?
rom dışında iyi bir deneyim/performans için ne önerirsiniz? (kernel yuklemeli miyim mesela?)
Edit: şimdi yükledim romu:
wipe
mega wipe
s3 stock rom
wipe
root
philz touch
ultimate kernel cleaning
kernel
config app ve ayar
bu sırayla yükledim. Yalnız, odinle yükleme yaparken auto reboot u kaldırdım. Bunun bir sıkıntısı olur mu? (sadece şuan için değil genel manada da soruyorum)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
selam. ben tonla custom rom denedim. evet lollipop un görsel güzelliği var, ama hepsi de çok şarj yiyor. bu başlığı görünce mutlaka bakayım dedim. simdi sadece 3 sorum var yardımcı olursanız sevinirim:
romu yükledikten sonra nasıl root atıyorum?
xposed modülleri roottan sonra play storedan indirip hemen çalıştırılabilir mi? uyumlu mu?
rom dışında iyi bir deneyim/performans için ne önerirsiniz? (kernel yuklemeli miyim mesela?)
Edit: şimdi yükledim romu:
wipe
mega wipe
s3 stock rom
wipe
root
philz touch
ultimate kernel cleaning
kernel
config app ve ayar
bu sırayla yükledim. Yalnız, odinle yükleme yaparken auto reboot u kaldırdım. Bunun bir sıkıntısı olur mu? (sadece şuan için değil genel manada da soruyorum)

ben xposed kullanmadim bilmiyorum maalesef. şarj konusunda benim telefon klon imei oldugu icin patchli patchli mk6 kernelini kullandim. root yapmak icin s3 icin root dosyasini indirip odin yolu ile root yapacaksin. forumda anlatimi mevcut. performans ve sarj icin kullanmadigin gereksiz sistem uygulamalarini kaldirabilirsin. odindeki auto reboot secenegi birsey olacagini zannetmiyorum otomatik yenide baslatma secenegi galiba. ama genelde kaldirmayin tiki diyorlar

korays3

Üye
boeffla kernel yükleyip config ayarlarını da yaptım. İnş. sorunsuzca kullanırım şu cihazı satana kadar. Şarj çok önemli bişey ya. Kernel kurunca root yetkisi gider mi diye endişe ettim; ama duruyor. onda da sıkıntı yok. Yalnız bir sorum olacak:
Cihazdan istemediğim uygulamaları ör:Chaton nasıl sileceğim? Devre dışı bırakmaktan bahsetmiyorsunuz sanırım.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
boeffla kernel yükleyip config ayarlarını da yaptım. İnş. sorunsuzca kullanırım şu cihazı satana kadar. Şarj çok önemli bişey ya. Kernel kurunca root yetkisi gider mi diye endişe ettim; ama duruyor. onda da sıkıntı yok. Yalnız bir sorum olacak:
Cihazdan istemediğim uygulamaları ör:Chaton nasıl sileceğim? Devre dışı bırakmaktan bahsetmiyorsunuz sanırım.
hayir devredisi birakmak degil. google playde ücretsiz olan root browser var onunla ana dizinde sira ile system/app icine girip ornek chaton.apk silmeniz gerekiyor

korays3

Üye
ben gereksiz uygulamaları sildim ve tüm wipe'ları yaptım. Cihazımın ram kullanımı tüm uygulamaları kapatsam da, ne zaman baksam 600'ün üzerinde. Ayrıca wifi,mobil veri,gps vs. kapalı. duvar kağıdı falan kullanmıyorum. Bunun sebebi boeffla kernel yüklemem ve kernel ayarı yapmam olabilir mi? Telefonun bataryasıyla ilgili olabilir mi?
Çözüm olarak ne önerirsiniz? S3 stock romlarından en son çıkanı yükleyim mi?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
ben gereksiz uygulamaları sildim ve tüm wipe'ları yaptım. Cihazımın ram kullanımı tüm uygulamaları kapatsam da, ne zaman baksam 600'ün üzerinde. Ayrıca wifi,mobil veri,gps vs. kapalı. duvar kağıdı falan kullanmıyorum. Bunun sebebi boeffla kernel yüklemem ve kernel ayarı yapmam olabilir mi? Telefonun bataryasıyla ilgili olabilir mi?
Çözüm olarak ne önerirsiniz? S3 stock romlarından en son çıkanı yükleyim mi?

evet boeffla kernelden kaynaklaniyor.yuksek ram sorununun çözümü. boeffla ayarlarindan zram i acik konuma getirmen gerekiyor. ve de telefonda kasilma.takilma yoksa sayilar o kadar onemli degil

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Size tavsiyem orjinal kernelle kullanın ben gereksiz herseyi sildim ve ram tüketimim 320-400 mb arası

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Touchwizi silin novayi yukleyin ram düşer 400 olur 600 olmaz kesin

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim
lemaynak

lemaynak

Üye
Cm11 kullaniyordum sorunsuzdu... bunu da yarin denerim
Kurdum hızlı gerçekten. ..
Ama nfc sbeam çalışmıyor baska bir sıkıntı yaşamadım

Blue023

Üye
teşekkürler

kartal2378

kartal2378

Üye
bu nasıl bir hortlatmaydı bea[emoji3]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Cm11 kullaniyordum sorunsuzdu... bunu da yarin denerim
Kurdum hızlı gerçekten. ..
Ama nfc sbeam çalışmıyor baska bir sıkıntı yaşamadım
Şu anda s3 kullanıyor musunuz cm yüklemek istiyorum eğer cm serisinde hız+batarya olan sürüm öneriniz var mi ben şu anda s6 port rom kullanıyorum çok da memnun değilim açıkçası

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt