Galaxy S3 i9300 S3 I9300 4.3 En iyi stock ROM (NEE Nordic Romu) Şarj - Performans - Stabilite (Şarjda En İyisi)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nordic romu kurdum üzerine Boaffle kernel kurdum.cihazı rootlayıp gereksiz uygulamaların hepsini kaldırdım.Telefon tıkır tıkır çalışıyor.Ancak bildirim ledi uyarı vereceği zaman yanıp sönmek yerine şürekli yanıyor.Bunun bir çözümü varmıdır.
bu sorunu ilk senden duyuyorum. bende normal calisiyir led. wanam xposed yüklü ise farkinda olmadan oradan degistirmis olabilirsin belki

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Kernel ayarların ile alakalı arter97 Kernel kurtulsan sonra bende yaşadım bunu

malibo

malibo

Üye
Arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum.Sorun boaffle kernelin uygulamasından kaynaklanıyormus.Progrmı açıp biraz karıştırınca dogru ayarı bulup sorunu hallettim.Telefonum hiç olmadığı kadar akıcı bi şekilde çalışıyor.Romu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bir kere bile kasma donma vs. Yaşamadım.Herkeze tavsiye ederim.

ufuk_37x

Üye
arkadaşlar ACİL YARDIM tel brick oldu.CM 12 yüklerken kerneli flashladım telefonu yeniden başlatmaya çalıştığımda tel samsung yazısına geliyor gidiyor ne yapmam lazım yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu romu kurcam ama yapamadım
odin teli görüyor ama sarı renk olmuyo

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ACİL YARDIM tel brick oldu.CM 12 yüklerken kerneli flashladım telefonu yeniden başlatmaya çalıştığımda tel samsung yazısına geliyor gidiyor ne yapmam lazım yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu romu kurcam ama yapamadım
odin teli görüyor ama sarı renk olmuyo
baska usb girisini dene olmazsa samsung usb driverini indir yukle yekrar dene. recovery girip wipe data wipe cache yaptinmi ?

ufuk_37x

Üye
recoverye girmiyor yazıda kalıyor

meyrock

meyrock

Üye
yükledim. bakalım nasıl . teşekkürler

salixxxx

Üye
bir haftadır kullanıyorum şarz iki kat hızlı bitiyor. ekran parlaklığı otomatik tik işareti çalışmıyor. kamerayı açınca tel bazen kapanıyo. eskiden orjinal Türkiye romu vardı tekrar onu kurcam.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
bir haftadır kullanıyorum şarz iki kat hızlı bitiyor. ekran parlaklığı otomatik tik işareti çalışmıyor. kamerayı açınca tel bazen kapanıyo. eskiden orjinal Türkiye romu vardı tekrar onu kurcam.
valla dostum sende var bir sorun. aylarca kullandim hicbirisini yaşamadım. custom rom olsa neyse dicem.ama orjinal Samsungun dagittigi stock rom.
turkiye romu yerine son cikan hollanda romuna iyi diyorlar onu dene istersen.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Serdar hocam meyve veren ağaç taşlanır haberin olsun :)

• Beğen
Tepkiler: serdar431

Emrstore

Üye
Arkadaşlar mrb cihazımda kendi kendine reset atma sorunu var denemediğim rom kalmadı bir türlü çözemedim.. cihazım paralel ithalat cihaz distribütör cihazı değil ama içerisinden çıkan evraklara bakınca fransa menşei olduğunu tahmin ediyorum. fakat 4.3 de denemediğim rom kalmadı bi türlü çözemedim.. cihaz da orjinal imei var dediğim gibi türkiye cihazı ama paralel ithalat.. bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı.. hatta 4.3 yüklediğimde klonmuş gibi hat gelmiyor..

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar mrb cihazımda kendi kendine reset atma sorunu var denemediğim rom kalmadı bir türlü çözemedim.. cihazım paralel ithalat cihaz distribütör cihazı değil ama içerisinden çıkan evraklara bakınca fransa menşei olduğunu tahmin ediyorum. fakat 4.3 de denemediğim rom kalmadı bi türlü çözemedim.. cihaz da orjinal imei var dediğim gibi türkiye cihazı ama paralel ithalat.. bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı.. hatta 4.3 yüklediğimde klonmuş gibi hat gelmiyor..
o kadar rom denemesinden sonra duzelmediyse yazılımsal degil donanimsal bir sorun olabilir.
4.3 ler memnun etmediyse birde 4.4.2 romlari dene

Son düzenleme:

cagatbey

Üye
Merhaba, kurulum odinle mi yapılacak yoksa philz touch mı? twrp mi? cwm mi? zira philz touch yükleme yapmadı. İnstallation aborted uyarısı çıktı.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, kurulum odinle mi yapılacak yoksa philz touch mı? twrp mi? cwm mi? zira philz touch yükleme yapmadı. İnstallation aborted uyarısı çıktı.
philz yapmaz tabi bu orjinal rom tar.md5 uzantili odinle yukleme yapacaksin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cagatbey

Emrstore

Üye
o kadar rom denemesinden sonra duzelmediyse yazılımsal degil donanimsal bir sorun olabilir.
4.3 ler memnun etmediyse birde 4.4.2 romlari dene
valla bende anlamadım imesi arka ön tutuyor sorgulattıgımdada sorun yok ama normal seri numarası 0000.. diye çıkıyor sanırım dışardan bi müdale olmuş normalde böyle birşey yoktu sonradan oldu anlamadım gitti
şimdi tamamen temiz şekilde romu yükledim alttaki şekilde görünüyor yinede kendi kendine reset atıyor anlamadım sanırım donanımsal sorun var çözemedm

MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
kardeş ben türkiye romunu kullanıyodum donmalar müzik çalarda özellikle ekran kilidi uyku moduna dönünce açılmamalar kiit tuşuna bas bas açılmıyordu mecbur teli batarya sök tak la tekrar açabiliyodum şimdi senin romu kuracam umarım iyidir önceki sorunları çözer :D

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kardeş ben türkiye romunu kullanıyodum donmalar müzik çalarda özellikle ekran kilidi uyku moduna dönünce açılmamalar kiit tuşuna bas bas açılmıyordu mecbur teli batarya sök tak la tekrar açabiliyodum şimdi senin romu kuracam umarım iyidir önceki sorunları çözer :D
kardeş sana tavsiyem custom 4.4.2 qs romu kur bildiğin stock rom hiç hata yok 6 saat ekran süresi aldım ben şahsen stock romları bıraktım

• Beğen
Tepkiler: MustafaBOZKURT52

Üst Alt