Galaxy S3 i9300 S3 I9300 4.3 En iyi stock ROM (NEE Nordic Romu) Şarj - Performans - Stabilite (Şarjda En İyisi)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
serdar kardeş bişey sorucam sana ben şimdi normal stock rom kullanıyorum ve ekran dinamikte ama böyle rom bir kaç gün romu kullandıktan sonra ekran rengi sanki standart taki gibi açık renkte gözüküyor ama telefonu kapatım açınca düzeliyor sebebi nedir acaba karnel mi
valla kardesim stock kernel kullaniyorsan sanmiyorum. ben dinamikte kullanmadifim icin net birsey diyemem. custom kernel varsa belki ondan olabilir yada hangi romu kullaniyorsan ondan olabilir. bu romda nordic romunda yani bende dinamikte kullandim ama oyle birseyle karşılaşmadım. birde her zaman savundugum birsey var model ve rom ne olursa olsun her türlü akilli telefonu gunde 1 kere restart yapmak lazim bence daha akici ve sorunsuz oluyor. 1 gunu gectikten sonra hantallasmaya başlıyor stock romda custom romda.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hm anladım kardeşim sağolasın nordic rom yeni güncelleme gelmiş ND1 di senn önerdiğin şimdi ise NE1 olmuş acaba bişey fark eder mi

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
hm anladım kardeşim sağolasın nordic rom yeni güncelleme gelmiş ND1 di senn önerdiğin şimdi ise NE1 olmuş acaba bişey fark eder mi
nd1 degil nd5 ti benim Önerdiğim. birsey farkedebilir neden dersen onceki nordicte bir eksiklik varki ustune ne1 cikarmis.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hm yani ND5 de ama senn önerdiğin ND1 NA8 ND5 di ama yenisinde ise NE1 NA8 ND5 yani fark olabilirmi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
yok kardeşim peki ekran modunu etkileyen kernel olabilirmi acaba

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
tm kardeşim boeflla kernel attım deniyorum bakalım ama şarj fazlamı gidiyor ne :D

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar foruma üye kayıt olamadım tr degil bende anlamıyorum ingilizce filan bilmiyorum sizden ricam buraya upload etseniz memnun olurum rica ediyorum arkadaşlar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar foruma üye kayıt olamadım tr degil bende anlamıyorum ingilizce filan bilmiyorum sizden ricam buraya upload etseniz memnun olurum rica ediyorum arkadaşlar
malesef hocam buraya upload olmaz zaten baska yerdede kotam yok. o kadar zor birsey degil uye olmak 2 dk surmuyor benimde yok ingilizcem. hic yapamazssn google ceviri ile yine olabilirsin üye

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Google çeviri ile denedim zaten yine yapamadım password diyor confirn password email adres ayrıca confrim email adres diyor 2 dk degil vallaha bir saat uğraştım yapamadım

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Google çeviri ile denedim zaten yine yapamadım password diyor confirn password email adres ayrıca confrim email adres diyor 2 dk degil vallaha bir saat uğraştım yapamadım
confirm dedigi tekrar gir diyor mesela confirm password sifreyi tekrar gir. confirm e mail adress emaili tekrar gir demek

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Anladım usta ama kullanıcı ismini girince kırmızı oluyor kabul etmiyor birde referrar ne demek çeviridede aynı çıktı

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Anladım usta ama kullanıcı ismini girince kırmızı oluyor kabul etmiyor birde referrar ne demek çeviridede aynı çıktı
referrar bilmiyorum. referans tavsiye eden birisi amlaminda olabilir

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Zor bela kayıt oldum bu seferde romu bulamadım ne iş anlamadım cepden giriyorum ne biçim forum

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Zor bela kayıt oldum bu seferde romu bulamadım ne iş anlamadım cepden giriyorum ne biçim forum
siteye kayit olmuşken o sayfayi kapatmadan buradaki linke tikla direk romun olsugu sayfa açılır

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
[QUOarkadaşımerdar431, post: 7363397, member: 163926"]siteye kayit olmuşken o sayfayi kapatmadan buradaki linke tikla direk romun olsugu sayfa açılır[/QUOTE]
Tmm arkadaşım denerim zaten cepden indirmeyecegim ögrenip zamanım olunca kafeden indirecegim ilgin için çok teşekkürlerArkadaşım cihazı forumda anlatıldığı gibi framaroot ile root ettim şimdi bu romu indirip yükleyebilirmiyim romdan sonra kernel filan yükleyecekmiyim birde bu rom ile c11 arasında hangisi yardımlarından dolayı çok teşekkürler

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
[QUOarkadaşımerdar431, post: 7363397, member: 163926"]siteye kayit olmuşken o sayfayi kapatmadan buradaki linke tikla direk romun olsugu sayfa açılır
Tmm arkadaşım denerim zaten cepden indirmeyecegim ögrenip zamanım olunca kafeden indirecegim ilgin için çok teşekkürlerArkadaşım cihazı forumda anlatıldığı gibi framaroot ile root ettim şimdi bu romu indirip yükleyebilirmiyim romdan sonra kernel filan yükleyecekmiyim birde bu rom ile c11 arasında hangisi yardımlarından dolayı çok teşekkürler[/QUOTE]
cm 11 falan hic bulasma. bu rom orjinal samsung romu root istemez odinden kuracaksin. bence cm11 falan uğraşma değmez. cin mali telefonlae gibi görünüyor ve bildigim kadari ile sarjada iyi degil. stock istiyorsan bunu yukle custom rom istiyorsan yine benim konum olan efextreme ronu öneririm

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşım cihaz sürekli donuyor nordic romunu yüklemek istiyorum framoroot ile root yaptım şimdi nordic romunu yükemem için neler yapacağım yardimcı olurmusun daha önce android cihaza rom ve root yaptım

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım cihaz sürekli donuyor nordic romunu yüklemek istiyorum framoroot ile root yaptım şimdi nordic romunu yükemem için neler yapacağım yardimcı olurmusun daha önce android cihaza rom ve root yaptım
dostum ilk mesajda nasul yuklenecegini bildirdim baska bir arkadasimizin anlatımının linkini verdim orada detayi ile hersey var. okusaydin konuyu tamamen görürdün odin ile yukleyeceksin. stock rom yuklemek icin roota gerek yok.

Üst Alt