Narutodth
Üye
Bende uk 7-8 gundur var telefondan guncelleme aratsam bulurmu ?pasaport kayıtlı imei geri gelir ve uk sürümüne güncelleme geldi sorunlarda çözüldü bu arada ama şimdi kur uk'yi güncelleme hemen gelmez1-2 gün sürüyor yeniden kurunca
pasaport kayıtlı imei geri gelir ve uk sürümüne güncelleme geldi sorunlarda çözüldü bu arada ama şimdi kur uk'yi güncelleme hemen gelmez1-2 gün sürüyor yeniden kurunca
Ankaranin neresinde oturuyosunaman tanrım pasaport kayıtlı imei geri gelirse bulurum seni alnından öper geri dönerim ankaraya.
evet bulabilir 25 mb bir güncelleme ama sorunları çözmüş herkes memnunBende uk 7-8 gundur var telefondan guncelleme aratsam bulurmu ?
O zaman yarın yap ama %75 imei'n geri gelir kendimden biliyorumaman tanrım pasaport kayıtlı imei geri gelirse bulurum seni alnından öper geri dönerim ankaraya.şuan 4.1.2 stock sürüm var türkiye sürümü onu deneyim mi imei geri gelir mi ki? bide bugün param yok imei attıramam geri gelmezse. yarında kapalı telefoncular. yaşa basmayalım eterneoll.
Su an telefonunda imei varsa ve efs yedegin varsa bisey olmaz tekrar flashlarsin.aman tanrım pasaport kayıtlı imei geri gelirse bulurum seni alnından öper geri dönerim ankaraya.şuan 4.1.2 stock sürüm var türkiye sürümü onu deneyim mi imei geri gelir mi ki? bide bugün param yok imei attıramam geri gelmezse. yarında kapalı telefoncular. yaşa basmayalım eterneoll.
Ankaranin neresinde oturuyosun
Su an telefonunda imei varsa ve efs yedegin varsa bisey olmaz tekrar flashlarsin.
evet bulabilir 25 mb bir güncelleme ama sorunları çözmüş herkes memnun
O zaman yarın yap ama %75 imei'n geri gelir kendimden biliyorum
Bi imei 20 lirami :OKeçiören
tamam o zaman bi deneyelim bakalım. Olmazsa bi 20 kağıt daha vercez napalım..
Hemen wifi' a baglanmaliyim
Bi imei 20 lirami :O
Efs yedegi mevcutmu?atıyorum 4.1.2 stock romu odinden.imei gelmezse ikinizede salca olurum.
Efs yedegi mevcutmu?
Su an senin telefonda herhangi bi sorun varmi hocmevet mevcut pc ye de yedekledim hatta system de ki efs klasörünü. içinde imei felanda var. Bu arada stock rootsuz olacağı için efs yi geri atmam için root da gerekecek onu nasıl yapcaz? ha bide önce mg4 modemini mi flashlayıp deneyim?
Su an senintelefonda herhangi bi sorun varmi hocm
Stock 4.3 u deneyin bakalim bi. Eterneollda geri gelmis imeisi .d gelmezse var olan imeinde giderse zaten efs yedegin var sorun olmaz heralde.tek sorun klon imei olması şuan.pasaport kayıtlı olan imei geçen rom atarken uçtu işte.
Olabilirşimdi indirmeyi beklemeyim diyorum hazır pc de 4.1.2 türkiye sürümü varken onu deneyim demiştim. O olmaz mı?
Olabilir
Biraz daha fikir al ozaman suphelerin varsadeneyim o zaman. Olmazsa 2 gün telefon kullanamıcam
Biraz daha fikir al ozaman suphelerin varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?