S3 boya soyulması ???

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
S3 boya soyulması ???
arkadaşlar merhaba S3 kullanyorum telefonun üst kısmında soyulmalar olmaya başladı durduk yere.telefonu düşürmedim bi yere çarpmadım kendi kendine üstü köşeleri soyuluyo boyası kalkıyo çerçevenin.amiral gemisi bi telefonun böyle olması cidden komik telefonumu seviyorum ama bu olay çok soğuttu beni..biraz araştırdım çoğu kişide var bu durum..sormak istediğim şu garantiye götürsem cihazı değiştirirler mi acaba ?

Türe

Türe

Üye
Sanmam. Ama bir götür yine de. Ne de olsa kaplama o yanları. Elbet sokulecek

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
muratcan1999

muratcan1999

Üye
Saçmalamayin okadarda olsun yani soyuldu telefonu ver yenisini al diye birşeymi olur allah aşkına

Invoke

Invoke

Üye
Değiştirmezler, normal bir durum. Zamanla eskiyecektir. Samsung daha kaliteli malzeme kullansa bu zaman daha uzun olurdu, tabi kullanıma göre de değişir. Bence dert etmeyin.

Samet.25

s3 lerin genel sorunu hepsinde ayni sorun var malesef

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Saçmalamayin okadarda olsun yani soyuldu telefonu ver yenisini al diye birşeymi olur allah aşkına

Okadarda olsun demissinde telefonun görüntüsü hiç te hoş durmuyor yani cihaz zamanla deforme olduysa ve garantisi varsa bunun degisimini istemek te en dogal hakki kullanicinin ve bilgi almak icin bir konu acilmis ama sen gereksiz bir cevap yaziyorsun... tuketiciler hakkini arayacakki bu somurgeci zihniyette daha kaliteli cihaxlar uretsin

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
TheMadness

TheMadness

Üye
Benim de sağ soyuldu...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Eniştemde var 3 ay sonra arkadaki samsung yazıları düşmeye başladı.

furkey

Üye
Samsungun genel dandikliği. s3, s3 mini, s4 ve s4 mini de var bu sorunlar. Yapacak bişey yok dandik marka maalesef...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Samsungun genel dandikliği. s3, s3 mini, s4 ve s4 mini de var bu sorunlar. Yapacak bişey yok dandik marka maalesef...
Benim telinde kenarlari kaplama sanirim umarim dokulme olmaz s4 minidede olduguna eminmisin?

Pianist07

Pianist07

Üye
Garantide telefonu değiştireceklerini hiç sanmıyorum. Gözüne çok batıyorsa ince kılıflardan alıp takabilirsin aslında.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
s4 minide yok sanırım plastiği biraz daha farklı gibi benekli falan.

Violonist

Üye
valla dostum bende 1 yıldır s3 kullanıyordum. Sağ üstten soyulmaya başladı. Acayip soğudum telden. Hep gözüme çarpıyordu. Dayanamadım Sattım nexus 4 aldım. Keşke en başta nexus 4 alsaydım diyorum.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Benim arkadasta da oldu. Bana "yazin elim terledigi icin oldu bence" dedi. Benimkinde hala sorun yok

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
ben garantiye verdim yapmadı cihaz daha 7 aylık 375 tl istedi.samsungun bu sorunu var içi iyi dışı berbat kasa olayını beceremiyor.

furkann20

furkann20

Üye
Zamana bağlı normal kullanımdan doğan soyulmalar bunlar... Tabi malzeme kalitesinin de düşük olması ayrı bir etken..

Özellikle beyaz renkli ise sizin telefonunuz daha fazla belirgindir soyulmalar.. Garanti kapsamına girmez..
Piyasada birçok kılıf var, beğendiniz bir tanesini alıp bu tür aşınmaları en alt seviyeye düşürebilirsiniz..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
valla samsungdan böyle bişey beklemezdim ki bu telefon 60 milyondan fazla sattı cidden yazık yani tmm başka yönleri iyi hadi plastiğide geçtim bari soyulmasın ya herkes kılıf almak zorunda değil ki dmi yani..cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar

mertcan01

mertcan01

Üye
Note 2 de de cercevede yasadik. Garanti karsilamadi. Degiseme 80 tl ucret aldilar.
Ayrica suan kullandigim 1 aylik cihazimda rengi mavi arka kapagi plastigi asinmaya baslamis ilginc bir olay. Cebime bile koymuyorum saka gibi

archeuscaine

archeuscaine

Üye
valla aynı sorun bendede var telefonu değiştirsem üstüne bi dünya para vermek lazım ben gidip şu 80 90 tl ye satılan metal bumperlardan aldım telefonun çerçevesini kaplıyo güzelde duruyor ama telefon çok ağırlaşıyo ve kocaman oluyo lcd panelimi değiştirmek lazım acaba benim telefon garantilide değil almanyadan gelmişti istanbulda nerde yatırabiliriz kaça malolur varmı bilen ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt