Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Başka bir tarayıcı deneyebilirsin ya da blekota note 4 romunu deneyebilirsin
shankss
Üye
Arkadaşlar 1 hafta oldu kullanali blekota v11 kullanali sorun falan çıkmadı. Ama bugün birden şebeke gitti ve gelmemeye başladı.. IMEI var gözüküyor ama mobil veri aclmilmiyor ve arama yapamiyorum yalnızca acil aramalar çıkıyor bazen de servis yok diyor. Kernel i baştan yukledim olmadı .. Acil yardim arkadaşlar
Arkadaşlar 1 hafta oldu kullanali blekota v11 kullanali sorun falan çıkmadı. Ama bugün birden şebeke gitti ve gelmemeye başladı.. IMEI var gözüküyor ama mobil veri aclmilmiyor ve arama yapamiyorum yalnızca acil aramalar çıkıyor bazen de servis yok diyor. Kernel i baştan yukledim olmadı .. Acil yardim arkadaşlar
Benim sebeke full gozukuyor ama servis yok (secili ag trkcell mevcut degil diyor ) romu bastan mi yukleyeyim ne yapmaliyim
bir de simkartımı başka telefona taktım yine okumadı
Sebeke var ama mobil veri acilmiyor ve arama yapamiyorum.. ne yapmaliyim arkadaslar. Romu tekrar kurdum ama gene olmadi
nediyelimyani
Üye
elwktrik kesintisi olduğunda baz istasyonlar öncelikli görevi olan iletişimi devam ettirmek için gereksiz olan internet bağlantısını devredışı bırakırlar.
birde aşırı yoğunluk nedeniyle iletişim belli bir istanyonda toplanması nedeniyle aramalarada da kesinti olabilmektedir.