Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
uzman47

uzman47

Üye
tşkr ah kardeş çok arıyorum aziziz
Şu konuya bir bak istersen. Siteye girdiginde asagida hard brick telefonu kurtarma konusu var videoda paylasilmis...

uzman47

uzman47

Üye
Asagiya dogru indiginde benzer konular kisminda...

shankss

Üye
Aziz hocam s5 lite v11 kullaniyorum ayarlardan yazi stilini degistirmek istiyorum da oyle bi secenek yok.. yardimci olabilir msniz

siflali

Üye
Saat için teşekkürler.

uzman47

uzman47

Üye
Aziz hocam s5 lite v11 kullaniyorum ayarlardan yazi stilini degistirmek istiyorum da oyle bi secenek yok.. yardimci olabilir msniz
Ayarlara gir sag ust kosedeki üç noktaya bas hizli ayarlara gir orda buyuk A harfi var ona tik koy ve kaydet tamamdir...

shankss

Üye
Arkadaslar onerebileceginiz font style prgorami var mi.. ayarlardan degistirmek istiyorum da oyle bi secenek mevcut degil

uzman47

uzman47

Üye
Yazmistim bir yukari bak...

shankss

Üye
Tmmdir eywallah ☺ hayirli forumlar

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar onerebileceginiz font style prgorami var mi.. ayarlardan degistirmek istiyorum da oyle bi secenek mevcut degil
Google playde written pack diye aratırsan güzel fontlar bulursun

bilobilo48

Üye
Hayırlı aksamlar Bu romda Tarayıcıdan facebook video oynatma sorununa yardım edebilcek yok mu ?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

shankss

Üye
Arkadaşlar 1 hafta oldu kullanali blekota v11 kullanali sorun falan çıkmadı. Ama bugün birden şebeke gitti ve gelmemeye başladı.. IMEI var gözüküyor ama mobil veri aclmilmiyor ve arama yapamiyorum yalnızca acil aramalar çıkıyor bazen de servis yok diyor. Kernel i baştan yukledim olmadı .. Acil yardim arkadaşlar

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 1 hafta oldu kullanali blekota v11 kullanali sorun falan çıkmadı. Ama bugün birden şebeke gitti ve gelmemeye başladı.. IMEI var gözüküyor ama mobil veri aclmilmiyor ve arama yapamiyorum yalnızca acil aramalar çıkıyor bazen de servis yok diyor. Kernel i baştan yukledim olmadı .. Acil yardim arkadaşlar
Bugün çoğu yerde elektrikler gitti bazı yerlerde telefonla görüşme yapılamıyordu ondan olabilir

shankss

Üye
Bugün çoğu yerde elektrikler gitti bazı yerlerde telefonla görüşme yapılamıyordu ondan olabilir
Benim sebeke full gozukuyor ama servis yok (secili ag trkcell mevcut degil diyor ) romu bastan mi yukleyeyim ne yapmaliyim
bir de simkartımı başka telefona taktım yine okumadı
Sebeke var ama mobil veri acilmiyor ve arama yapamiyorum.. ne yapmaliyim arkadaslar. Romu tekrar kurdum ama gene olmadi

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
elwktrik kesintisi olduğunda baz istasyonlar öncelikli görevi olan iletişimi devam ettirmek için gereksiz olan internet bağlantısını devredışı bırakırlar.
birde aşırı yoğunluk nedeniyle iletişim belli bir istanyonda toplanması nedeniyle aramalarada da kesinti olabilmektedir.

• Beğen
Tepkiler: burak1553

Üst Alt