Eski rom dosyalarını temizledin miBloketa s5 v1 rom yükledim hersey sorunsuz yüklendi ama Romda olan sıkıntılar çoğunluk donuyor youtube vs internetteyken videolarda Kendiliğinden atıyor rehbere girdiğimde kendiliğinden çıkıyor temassız gezinme calismiyor bu birtek bendemi yada yanlış nerde
Ben boeffla kullandım geneldeBurak kardeşim hangi kernel daha stabil
Rehber sorununu google playden yeni rehber yükleyerek çözersin diğer sorunları günde en az 1 kere telefonu yeniden başlatarak çözebilirsinUstad rehberi actigimda bazen atiyor rehberden sonra fast reboot yapinca duzeliyo birkac saat sonra gene bozuluyo birde bazen klavye cok gec cikiyo yazi icin bir yeri tikladigimda aon olarak da chromedan da surekli atiyor. nasil cozebilirim acaba bu sikintilari
AlabilirsinSuan bu romda degilim ama 1sorum var su son uygulamalar tusunu orta tuşa alabilirmiyiz
Peki hangisini tavsiye edersin note 4 mu os mi ?Rehber sorununu google playden yeni rehber yükleyerek çözersin diğer sorunları günde en az 1 kere telefonu yeniden başlatarak çözebilirsin
Ya da blekota note 4 rom ve ya qs rom yükleyebilirsin konuda linkleri var (blekota note 4 roma yakında güncelleme gelcek bir kaç s6 görselliğiyle beraber)
Alabilirsin
Görsel olarak blekota note 4 daha iyi görüntülü arama çalışmıyorPeki hangisini tavsiye edersin note 4 mu os mi ?
Nasil yapicazRehber sorununu google playden yeni rehber yükleyerek çözersin diğer sorunları günde en az 1 kere telefonu yeniden başlatarak çözebilirsin
Ya da blekota note 4 rom ve ya qs rom yükleyebilirsin konuda linkleri var (blekota note 4 roma yakında güncelleme gelcek bir kaç s6 görselliğiyle beraber)
Alabilirsin
@serdar431 bunun için zip hazırlamıştı ona bi sorNasil yapicaz
Suan bu romda degilim ama 1sorum var su son uygulamalar tusunu orta tuşa alabilirmiyiz
boeffla kernel 6.5 yüklearkadaşlar romu yukledim ama... anabant surumu bilinmiyor diyor ve imei null yazıyor ve servis yok... sorunlar bunlar... yardımcı olabilecek arkadaş var mı çok acilllll
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eyvallah sagolasin s5sensation romda oldu bu romu kullanmamdaki tek amac s5 lolipop launcher var bunu qsye atabilrmiyz
Sagol hallettim.. Bir de romu kurarken yanlislikla menuyu 5×5 ayarladim. 4×5 ayarlamak icin romu bastan mi kurmak gerekiyor yoksa daha basit bir yolu var mi.. Bu arada rom super olmus hazirlayanin eline saglikboeffla kernel 6.5 yükle
mümkün ama 4x5 touchwiz bulman gerek ben suan isteyim yardimci olamam aksama kadar çözüm bulamazsan aksam yardimci olurumSagol hallettim.. Bir de romu kurarken yanlislikla menuyu 5×5 ayarladim. 4×5 ayarlamak icin romu bastan mi kurmak gerekiyor yoksa daha basit bir yolu var mi.. Bu arada rom super olmus hazirlayanin eline saglik
Hocam akşam yardimci olabilirseniz sevinirmmümkün ama 4x5 touchwiz bulman gerek ben suan isteyim yardimci olamam aksama kadar çözüm bulamazsan aksam yardimci olurum
Serdar431 Ustad geldin miHocam akşam yardimci olabilirseniz sevinirm
Buyur kardesim cwmden flashlaHocam akşam yardimci olabilirseniz sevinirm
Serdar431 Ustad geldin mi