Nerden bakacagiz bu dosyaya romda var mi yokmu diye tam olarak nerde dostum?
Yukarıdaki dosyayı cihaz belleğinde buldum. dosya uzantısı nedir tam bilmiyorum ama eğer romun sisteminde bu uygulama kuruluysa adamlar bizi uzaktan izliyor demektir.
Yukarıdaki dosyayı cihaz belleğinde buldum. dosya uzantısı nedir tam bilmiyorum ama eğer romun sisteminde bu uygulama kuruluysa adamlar bizi uzaktan izliyor demektir.

bu beğenmeyenleri çok merak ediyorum telefondan baya sıkılmıştım(s3) bu rom u yükledikten sonra vazgeçtim sanki yeni bir telefon aldım arayüzü geçişler efekler hepsi 10 numara daha önce ondan fazla rom denedim hepsi berbat hemen geri kaldırdım bu başka orjinal gibi yapanların ellerine sağlık 100 yıldız olsa verirdim sıf emeğe saygı olsun diye maxicep kayıt oldum teşekkürler![]()

Böyle bir şeyin çalıştığını pek sanmıyorumHırsızlık önleme ewet ama farzet hırkız çaldı teli. Sonra bu program devreye giriyor ve senin başka telden attığın mesaj komutuna göre çalınan telefon sana bilgi gönderiyor ve karşı taraf bunu görmüyor bile. Bu komutların içinde son 10 mesaj arama hatta resim çekip gönderme gps ile konum belirlemeye kadar her türlü bilgiyi paylaşır. Bunları bildiğim için paylaştım sizlerle. Telefonda kurulu olarak yok gözüküyor. Ama yanılmıyorsam zaten gözükmemesi lazım çalışması için. Konu ile ayrıntı bilen warsa paylaşabilir mi?
Performans olarak 4.3 rom daha iyidirArkadaşlar stock 4.3'te 3.5-4 saat ekran süresi alıyorum 1 gün beklemede...Bu rom daha mı performanslı şarjı nasil ? hatası neler stock romu aratır mi ? yoksa note4 rommu? @burak1553
Ace 2 de custom rom atınca performans falan ucuyordu bunda neden olmuyor? Şimdilik S5 aroma Installer theme attım sadece rom atmadim..sstabil hatasız rom arayisindayim.Performans olarak 4.3 rom daha iyidir
sağol kanka deneyimim için bende şu an norveç romu var sadece şaj için yüklemiştim4.4.2 her türlü 4.3den performansli. 4.4.2 den 4.3 e geçtim ferrariden inip Eşşeğe bindim gibi bir şey oldu
4.4.2 her türlü yüklenir
Arama ekranında kasmalar oluyor birazmerhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır forumu takip ediyordum en sonunda ben de yazayım bir şeyler dedim. bu rom hakikaten harika. tek sorunu şuydu. şimdi birisini ararken konuşma esnasında arama ekranı kararıyor. sensör kulağa yaklaşınca tabii olarak kararıyor. konuşma bitince veya konuşma esnasında ekrana bakacağım zaman çok sıkıntı oluyor. sensör çok hassas elim az yaklaşınca ekran ikide bir kararıp açılıyor. konuşma bittikten sonra da arama ekranı bildirim panelinde görünüyor. dolayısıyla aramayı sonlandırmak bir işkenceye dönüşüyor. çünkü bildirim paneli gibi arama ekranı küçücük oluyor. Bitir'e tıklamak mesele oluyor yani. konuşma bittikten sonra arama ekranı küçüldüğünden karşıdakini kapattı zannediyoruz. dolayısıyla da bizim arama sonlandı zannediyoruz. oysaki karşıdaki de kapatmamış biz de arama ekranının küçüklüğüne aldanıp Bitir'e tıklayamayınca çoooook dakikalar telefon açık kalmış. demem o ki bu sorun çözülürse çok harika olacak