Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
He tamam sorun netten kaynaklanıyor modem fişini çektim düzeldi :)

sonyteam

sonyteam

Üye
Arkadaşlar Blekota V11 rom kullanıyorum çok memnunum. Fakat arama geldiğinde telefon 4-5 saniye siyah ekranda kalıyor. Görüntü gelmiyor. Çözümü nedir? Bunun haricinde romdan çok memnunum teşekkürler. Sorumu cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Blekota V11 rom kullanıyorum çok memnunum. Fakat arama geldiğinde telefon 4-5 saniye siyah ekranda kalıyor. Görüntü gelmiyor. Çözümü nedir? Bunun haricinde romdan çok memnunum teşekkürler. Sorumu cevaplarsanız sevinirim.
Bu sorun var arkadaki çalışan uygulamaları greenify programı ile uyutursanız belki arama geldiğinde siyah ekran biraz daha hızlı kendine gelir

• Beğen
Tepkiler: sonyteam
sonyteam

sonyteam

Üye
Bu sorun var arkadaki çalışan uygulamaları greenify programı ile uyutursanız belki arama geldiğinde siyah ekran biraz daha hızlı kendine gelir
Hocam çok teşekkürler cevap için. Kullandığım pek uygulama yok. Arama geldiğinde siyah ekranda kalma sorununa çözüm bulabilmiş değilim. Bunun haricinde harika bi rom. Xda'da da bir çözüm bulamadım
Bir sorum daha var bi türlü istediğim sistemden yapılacak bi çözüm bulamadım.
Zil sesinin kısıktan yükseğe doğru artmaması için Root Explorer yardımıyla Text Editor düzenleyerek bu sorundan kurtulmak mümkün mü?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Hocam çok teşekkürler cevap için. Kullandığım pek uygulama yok. Arama geldiğinde siyah ekranda kalma sorununa çözüm bulabilmiş değilim. Bunun haricinde harika bi rom. Xda'da da bir çözüm bulamadım
Bir sorum daha var bi türlü istediğim sistemden yapılacak bi çözüm bulamadım.
Zil sesinin kısıktan yükseğe doğru artmaması için Root Explorer yardımıyla Text Editor düzenleyerek bu sorundan kurtulmak mümkün mü?
Bilmiyorum
Bu arada rom arayan arkadaşlar bu romu deneyebilirsiniz: Galaxy S3 i9300 - ○°●YunOS●°○ i9300 Galaxy s3 rom Android 4.4.4 - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
mertarslang

mertarslang

Üye
Merhaba arkadaşlar S3 için Lollipop bildirim çubuğu systemui si varsa berebilirmisiniz?

Toprak38

Üye
Uygulamalar menüsünde klasör oluşturunca ayrı sayfaya atmasının bi ayarı falan yokmudur. Düzenli olsun diye klasör oluşturup sayfa kalabalığı yapması pek hoşuma gitmiyo aradım bulamadım.
Araya kaynadı galiba benim sorum :)

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
ram fazla oluyo nasıl azaltabilirim

hakanyalcın

Üye
Süper bir rom aylardır rom arayıp duruyorum bir sürü 4.3 yükledim hep sorunlar devam etti en son 4.1.2 yükledim onda bi sıkıntı yoktu ama onunda menüsünü falan sevmedim sonunda bu romu yükledim telefonda 0 sıkıntı Galaxy s3 I9300 telefonumda uyku modunda aşırı donma vardı ayrıca arama gelirken donuyodu telefon çalıyo ama kimin aradığı görünmüyo simsiyah ekran oluyodu bazende seste kesik kesik çalıyordu ayrıca müzik dinlerken telefon uyku moduna geçtiğinde müzik donup duruyodu bu romu yapandan ALLAH razı olsun telefon şuan gayet stabil çalışıyor ayrıca bu rom sayaçta yükseltmiyo çünkü odinsiz yüklüyosun :) S3'te sıkıntı yaşayan herkese şiddetle tavsiye ederim .

• Beğen
Tepkiler: helppo
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Süper bir rom aylardır rom arayıp duruyorum bir sürü 4.3 yükledim hep sorunlar devam etti en son 4.1.2 yükledim onda bi sıkıntı yoktu ama onunda menüsünü falan sevmedim sonunda bu romu yükledim telefonda 0 sıkıntı Galaxy s3 I9300 telefonumda uyku modunda aşırı donma vardı ayrıca arama gelirken donuyodu telefon çalıyo ama kimin aradığı görünmüyo simsiyah ekran oluyodu bazende seste kesik kesik çalıyordu ayrıca müzik dinlerken telefon uyku moduna geçtiğinde müzik donup duruyodu bu romu yapandan ALLAH razı olsun telefon şuan gayet stabil çalışıyor ayrıca bu rom sayaçta yükseltmiyo çünkü odinsiz yüklüyosun :) S3'te sıkıntı yaşayan herkese şiddetle tavsiye ederim .
Beğenmenize sevindim ama bu rom sayacı arttırır
Odinle yüklediğiniz orijinal romlar sayacı arttırmaz

helppo

helppo

Üye
Burağım ıyı geceler sayaç olayı nedir:allalla:

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Burağım ıyı geceler sayaç olayı nedir:allalla:
Garanti dışı kalır mı kalmaz mı o ama tam bilmiyorum bu garanti olayını benim telefon zaten garantili değildi istediğim gibi kullanıyordum

• Beğen
helppo

helppo

Üye
Teşekkürler

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Arkadaslar soruldumu bilmiyorum ama yazi tipi degistiremedim

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ayarlar kısmında sağ üstteki 3 noktaya tıkla. hızlı ayarları düzenleyi tıkla, sonra yazı tipi diyor, A harfi var. ona tıkla üzerine çentik gelecek. sağ üstten kaydet deyip çık.
A ya bas, ordan yazı tipini düzelt ;)

• Beğen
bloodblade01

bloodblade01

Üye
Daha önce sorulduysa k.bakmayın. stock rom daki orta tuşa basılı tutunca açılan arka plan uygulamaları menüsünü bunda nasıl yaparız?

bloodblade01

bloodblade01

Üye

Yukarıdaki dosyayı cihaz belleğinde buldum. dosya uzantısı nedir tam bilmiyorum ama eğer romun sisteminde bu uygulama kuruluysa adamlar bizi uzaktan izliyor demektir.

Üst Alt