Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

croaton

Üye
arkadaşlar kilit ekranında model yapınca kamera ikonu çıkmıyor. daha önceden vardı şimdi yok. ayarlardan ekranı kilitle sonra kısayollara giriyorum. kamerayı seçiyorum fakat çıkmıyor. neden olabilir??
saatlerdir kurcalıyorum. bulamadım birtürlü kilit ekranında artık kamera çıkmıyor :((
ekran kilitle de çoklu widget seçeneği varmış oradan açılıyormuş. fakat bende çoklu widge seceneği görünmüyor :(

sheneren33

Üye
arkadaşlar merhaba çok fazla konuya hakim değilim ama bugun s3 e blekota note 4 rom yükledim şebeke gitti imel dede null/null yazıyor herhangi bi şekilde de imei yedeğini almadım yana yardımcı olabilcek birisi varmı çünkü yeniyim bu işlerde

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye

Bunu dene ama bunu yüklersen ayarlar tuşu eski haline dönmez orta tuşa basılı tutunca arkadaki uygulamalar gösterilir
Hocam ben bunu flashladim simdi hicbir tusta arkadaki uygulamalar cikmiyor varmi çözüm

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Benimde aklima boyle geldi vipeleri yapmadan yukledim sikintisiz calisiyor

serdar431

serdar431

Üye
arkadaşlar merhaba çok fazla konuya hakim değilim ama bugun s3 e blekota note 4 rom yükledim şebeke gitti imel dede null/null yazıyor herhangi bi şekilde de imei yedeğini almadım yana yardımcı olabilcek birisi varmı çünkü yeniyim bu işlerde
boeffla kernel yukle duzelir

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
BLEKOTA S6 GELECEKMIS ;)
benim merak ettiğim s5 romu daha gelisir mi ?
v12 olarak mesela

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Arkadaşlar qs final nl1 ile blekota v11 karsilastiracak olursak hangisi olur?

croaton

Üye
blekota s5 v11 yüklü playstore ye gelip klavyeyi açınca sürekli kapanıp açılıyor? sebebi ne olabilir.

samigo

Üye
Arkadaşlar şarj olarak ve stabilite olarak ama öncelik şarj olarak hangi romu önerirsiniz lütfen acele biraz Mesela Blekota v11 mi veya QS FİNAL ROM mu veya DN4 FİNAL ROM mu veya MİUİ V5 mi yoksa MD4 ROM mu veya orjinal 4.1.2 rom mu veya 4.3 NORVEÇ romu mu lütfen biraz acil hangisi şarj olarak en iyisi ?

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Şarj Norveç

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Hız dn4

mertarslang

mertarslang

Üye
BLEKOTA S6 GELECEKMIS ;)
benim merak ettiğim s5 romu daha gelisir mi ?
v12 olarak mesela
S6 daha satışa 20 Nisan 'da başlayacak ben pek sanmam geleceğini ama Note 2 için Lollipop gelince pportlanacakmış.

bhrtskn

bhrtskn

Üye
Hatalar mevcut ta bir süre sonra düzeliyor anlayamadım şimdi tam güzel kullanıyorum derken kamere açılmıyor

croaton

Üye
rehber den 3g görüntülü görüşme sırasında bazı efekler açılıyor. göz efektleri çalışıyor ama diğerleri çalışmıyor. bu konuda bilgisi olan varmı. birde bu tarz programlar varmıdır?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Blekota s5 rom konusunu en çok okunan rom konusu yaptığınız için teşekkürler...:ok2:

• Beğen
Tepkiler: morki05, mertarslang ve mesut0114

Toprak38

Üye
Uygulamalar menüsünde klasör oluşturunca ayrı sayfaya atmasının bi ayarı falan yokmudur. Düzenli olsun diye klasör oluşturup sayfa kalabalığı yapması pek hoşuma gitmiyo aradım bulamadım.

ciwano0114

Üye
Blekota v4 güncellemesi bu akşam ota üzerinden indirilmeye hazır hale getirilmesi bekleniyor.

Lolipop hakkında ise,
S6 görünümlü bir rom düşündüğünü söylüyor blekota.
Bunun için S6 romunu görmesi incelemesi ve tabi note 2 ye lolipopun gelmesini bekliyor. . .

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Linkte sorun var 20kb indiriyor bi baksanız

Üst Alt