scarface--
Üye
cevabın için teşekkür ediyorum 4.3u de daha sonra denerim bunun için sabırsızlandım çünküefs yedeğini alırsan. uçsa bile sorun olmaz.

cevabın için teşekkür ediyorum 4.3u de daha sonra denerim bunun için sabırsızlandım çünküefs yedeğini alırsan. uçsa bile sorun olmaz.

V10 - Aroma baskıpeki v9 ile v11 blekota s5 arasındaki farklar nedir?
kernel olarak mutlaka fark göreceksin. üzerinde gelen kernel nedir bilmiyorum ama kernel olarak boeffla 6.3 veya 6.5 versiyonundan birini flashla. sonra boeffla config programıni kur. ram ayarları bu paylaşimda mevcut zaten. o ayarlar ile ram olayındanda yüksek performans alırsınteşekkür ederim. sanırım v11 daha stabil ve pil ömrü daha iyi. denemeye değer. peki son olarak kerneli değiştirmeye gerek varmıdır?
kernel olarak mutlaka fark göreceksin. üzerinde gelen kernel nedir bilmiyorum ama kernel olarak boeffla 6.3 veya 6.5 versiyonundan birini flashla. sonra boeffla config programıni kur. ram ayarları bu paylaşimda mevcut zaten. o ayarlar ile ram olayındanda yüksek performans alırsın
bir çok yerindeki ayarları değiştirip verim alanlar oldu ama ben verilen ayarların uygun olduğunu görmedim ( kendi cihazimda en azından ) sadece zRam i 800 e çekme durumunu kendi cihazımda yeterli olduğunu hissettim.kernel ayarlarini yazabilirmisin dostum![]()

baska bir romun secsettings.apk sini bunun.ile degistirirsen mümkünayarlardaki cihaz hakkındaya girince blekota s5 lite yazısıni kaldırmak mümkün mü arkadaşlar ?
baska bir romun secsettings.apk sini bunun.ile degistirirsen mümkün
bu arada yukaridaki büyük yaziyi diyorsun degil mi?
cihaz hakkindaya girince yukaridaki buyuk yaziyi diyorsan boyle asagidaki ufak yaziyi diyorsan o build.prop dosyasi ile degisir
s5 sensation rom var ondan alabilirsinreklamsiz bir s5 sec settings bilen varmi ?
Temiz kurulum yaptın mısa beyler ben bu romu yukluodum %40 da kaldı ılerleme yok ne yapmalıyım acıl yardım edın ?
Kardes halloldu 10 numara oldu kurdum sorunsuz calıosıo suan kusura bakmayınTemiz kurulum yaptın mı
Boeffla config uygulamasını yükle açıp root izni ver daha bir şey yapmana gerek yoköncelıkle sa beyler boeffla config programını ındırdım uygun kernelde buldum ama bu program ne ıse yarıo ve nasıl kullanıo hıc anlamadım bana profesyonel bı bıcımde kullanan öğretebılırmı ?
Kardes halloldu 10 numara oldu kurdum sorunsuz calıosıo suan kusura bakmayın