Efs yedeğini de aldim. Ekran görüntüsü aynen verdiğin gibi. Bu neden oluyor acaba. Yardımlarını bekliyorum. Teşekürler
bende aynı sorunu yaşadım imei var ama hat yoktu bide ekranda sarı yazılar çıkıyordu çok araştırdım ve aşağıdaki yöntemle herşey yoluna girdi,öncelikle cihazınız rootlu olmalıdır,
Solid Explorer ya da Es file Explorer dosya yöneticisi ile (root erişim yetkisi verdikten sonra)
"Cihaz/efs/FactoryApp" klasörü sildim. ve cihazı kapatıp açtım.
açtığımda yine Esfile explorer ile Aynı "Cihaz/efs/FactoryApp" geldim, (silinen klasör tekrar oluşmuştu),
bu klasördeki,"factorymode" dosyasını Metin olarak Es Metin Düzenleyicide açtım, Ordaki OFF yazısını ON olarak değiştirdim kaydedip çıktım,
aynı işlemi yine bu klasördeki "keystr" dosyası içinde yaptım.
daha cihazı kapatırken cihazın düzeldiğini farkettim, yazı yine vardı ama kapatma düğmesi normale dönmüştü, tekrar açtığımda sorun kalmamıştı,
Daha önce aldığım Efs yedeğimden "FactoryApp" Klasörü hariç diğer bütün dosyaları tekrar cihazın efs klasörüne yükledim,
Ayrıca şebeke sorununuz var ise; Cihazı kapattıp recovery modunda açın meşhur ariza.pacht.zip dosyasını flaşlayın, sorun çözülecektir.
Solid Explorer dosya yöneticisi için;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Es file Explorer dosyanyöneticisi için;
Ariza.patch.zip için;