Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
ezezel

ezezel

Üye
arkadaşlar bu romu kurduktan sonra kernel temizleme programıyla kerneli temizleyip boeffla 6.4 kurdum. Boeffla configide kurdum cpu maximal minimal hızını 1600-400 vs yaptım bütün ayarları ama config programına girdiğimde en fazla 1000mhzle çalıştığını görüyorum hatta ayarları yaptıktan sonra antutu skoru 19000 aldım. Başka bir s3le aynı rom ve kernel ayarlarıyla 28900 puan aldım. Sebebi ne olabilir acaba bilen var mı?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
governoru performanceye al tam güçte çalışır.

bende default ayarlar var pegasusq-standard 200-1400 mhz arası.

şuan baktim 1400 mhz calisma oranı %0.04

ezezel

ezezel

Üye
aynen governor performance seçili yine de telefon 1000 mhz ve altında çalışıyor sadece... bu romdan önce yine blekotanın s5 v9u yüklüydü onda da aynı problem vardı. sebebini çözemedim bir türlü. Dediğim gibi başka bir s3 te aynı rom ve kernel ayarlarıyla antutu testinde yaklaşık 10000 puan fark oluyor...

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Allah Allah bende 1704-1704 mhz performance yaptığım zaman tam güçte çalışıyor ama dakkada % 1 yiyor :)

yeyu

yeyu

Üye
... aldığım hata bu

Son düzenleme:
ezezel

ezezel

Üye
Allah Allah bende 1704-1704 mhz performance yaptığım zaman tam güçte çalışıyor ama dakkada % 1 yiyor :)
aynen hocam performans isteyince öyle oluyor:) ama bu telefonda performans istesem de ekonomi oluyor:)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
arkadaşım philz touch sürümün eski.klasik installion aborted hatası.

philz son sürüm yükle.

yeyu

yeyu

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aziz04

maybek

Üye
Arkadaşlar S3 e gerek orjinal gerekse de farklı romlar yüklüyorum ana ekranda siyasi bir çerçeve ve içinde sarı renkte yazılar... Tahminimce telefonun özelliklerini anlatıyor. Bir türlü düzelmiyor. Sadece S4 Revolution romunda o yazılar yok. Yalnız bu rom çok eskidi. Kaç kere bloketa romunu yüklediysem de olmadı. Bi konuda yardımcı olacak arkadaşlar yok mu. Teşekkürler

Aziz04

Aziz04

Üye
Arkadaşlar S3 e gerek orjinal gerekse de farklı romlar yüklüyorum ana ekranda siyasi bir çerçeve ve içinde sarı renkte yazılar... Tahminimce telefonun özelliklerini anlatıyor. Bir türlü düzelmiyor. Sadece S4 Revolution romunda o yazılar yok. Yalnız bu rom çok eskidi. Kaç kere bloketa romunu yüklediysem de olmadı. Bi konuda yardımcı olacak arkadaşlar yok mu. Teşekkürler

Çözümü var ama biraz karışık yarın detaylı anlatırım
Ama senin şuan yapman gereken Efs yedeğini alıp pc ye bir kaç yere kopi et lazım olacaktır..!

maybek

Üye
Efs yedeğini de aldim. Ekran görüntüsü aynen verdiğin gibi. Bu neden oluyor acaba. Yardımlarını bekliyorum. Teşekürler

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
arkadaşlar bu romda müzik çalar bilindiği üzere beyaz tema.bende bu müzik çalari silip s5 sensation v8'deki müzik çalari alip system/app içine attım.
açtığımda ise müzik durduruldu hatası veriyor neden olabilir ? permissions ayarlari yapmadığım için olabilirmi ?

(hesap makinesini ve launcheri değiştirdim müzik çalar sorun çıkardı gece gece)

leogs05

leogs05

Üye
Efs yedeğini de aldim. Ekran görüntüsü aynen verdiğin gibi. Bu neden oluyor acaba. Yardımlarını bekliyorum. Teşekürler
bende aynı sorunu yaşadım imei var ama hat yoktu bide ekranda sarı yazılar çıkıyordu çok araştırdım ve aşağıdaki yöntemle herşey yoluna girdi,öncelikle cihazınız rootlu olmalıdır,

Solid Explorer ya da Es file Explorer dosya yöneticisi ile (root erişim yetkisi verdikten sonra)
"Cihaz/efs/FactoryApp" klasörü sildim. ve cihazı kapatıp açtım.
açtığımda yine Esfile explorer ile Aynı "Cihaz/efs/FactoryApp" geldim, (silinen klasör tekrar oluşmuştu),
bu klasördeki,"factorymode" dosyasını Metin olarak Es Metin Düzenleyicide açtım, Ordaki OFF yazısını ON olarak değiştirdim kaydedip çıktım,
aynı işlemi yine bu klasördeki "keystr" dosyası içinde yaptım.
daha cihazı kapatırken cihazın düzeldiğini farkettim, yazı yine vardı ama kapatma düğmesi normale dönmüştü, tekrar açtığımda sorun kalmamıştı,
Daha önce aldığım Efs yedeğimden "FactoryApp" Klasörü hariç diğer bütün dosyaları tekrar cihazın efs klasörüne yükledim,
Ayrıca şebeke sorununuz var ise; Cihazı kapattıp recovery modunda açın meşhur ariza.pacht.zip dosyasını flaşlayın, sorun çözülecektir.
Solid Explorer dosya yöneticisi için;

Es file Explorer dosyanyöneticisi için;

Ariza.patch.zip için;

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

maybek

Üye
Arkadaşım sana çok teşekkür ederim. İyice sıkılmıştım eski rom kullanmaktan. Sayende düzeldi. Artık Bloketa romunu sorunsuzca kullanıyorum. Tekrar teşekkür ederim.

leogs05

leogs05

Üye
Arkadaşım sana çok teşekkür ederim. İyice sıkılmıştım eski rom kullanmaktan. Sayende düzeldi. Artık Bloketa romunu sorunsuzca kullanıyorum. Tekrar teşekkür ederim.
Sorunun çözülmesine sevindim,nazik mesajın için ben sana teşekkür ederim.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar youtube da hata alan var mı?
sunucuyla bağlantı kesildi. dokunarak yeniden deneyin diye uyarı verip duruyo.
hattım avea.
güncelleme geldi, youtube sapıttı.
kaldırdığım için yeniden kurayım dedim, marketten indirmede yapmıyor. indiriliyor diyo kalıyo öylece.
flashlamak için elinde apk olan var mı? güncelleme yapılmayan.
megadan olursa süper olur.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
hallettim.

Üst Alt