Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
ezezel

ezezel

Üye
hocam bi aralar boefla nin cpu ve gpu ayarlarini vermiştiniz overvolt50 falan o ayarları paylaşabilirmisiniz lütfen çok kasiyo rom bende yardimci olun :(
performans istiyorsan governordan zzmoove performance seç gpu profili olarak en sondaki 700lüyü seçip overvolt +50mv seçebilirsin cpu maximal frekansını 1600 minimali 400 yap bu şekilde daha iyi oyun performansı alırsın ama şarjın çabuk biter haberin olsun:)
hocam peki şarjı için hangi ayari yapmam lazım sana zahmet ?
Şarj için ise governoru zzmoove profilide zzmoove battery seç cpu max frek 1200 mhz min frek 200 mhz yap gpu ile oynama none profilinde kalsın bu kadar...

serdar431

serdar431

Üye
aziz hocam senin romda yani s5 lite v2 de alarm kuracaktim saat durduruldu hatasi verdi. acmadi bir türlü bende qs nin clockpackage.apk sini gömdüm düzeldi

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
aziz hocam senin romda yani s5 lite v2 de alarm kuracaktim saat durduruldu hatasi verdi. acmadi bir türlü bende qs nin clockpackage.apk sini gömdüm düzeldi
Kardeşim İnan ben test aşamasında uygulamalardan çok sistem dosyalarıyla ilgilendiğim için bunları pek görme şansım olmadı yani test ederken bir kez bile saati açmış değilim şansa o da hatalı olmuş.
Bir iki hata daha var işte arkadaşlar sağolsun gördükçe söylüyor. Ama senin gibi bilgili arkadaşların sorunları kendi çözümleriyle gidermeleri beni bir hayli sevindiriyor
v3'te bu hatalar olmayacaktır

serdar431

serdar431

Üye
Kardeşim İnan ben test aşamasında uygulamalardan çok sistem dosyalarıyla ilgilendiğim için bunları pek görme şansım olmadı yani test ederken bir kez bile saati açmış değilim şansa o da hatalı olmuş.
Bir iki hata daha var işte arkadaşlar sağolsun gördükçe söylüyor. Ama senin gibi bilgili arkadaşların sorunları kendi çözümleriyle gidermeleri beni bir hayli sevindiriyor
v3'te bu hatalar olmayacaktır
o kadar hata olacak hocam telefonda yüzlerce şey var hepsini deneyemezsin. baska bilindik hata varmı?

• Beğen

fatihovali4848

Üye
arkadaslar ben note 4 rom kullaniyorumda Acayip bir sarj sıkıntım var. S5 v11 i kullanan arkadaslar Donma kasma varmi ram kaclarda pil nasil bi goruslerinizi paylasirmisiniz

Aziz04

Aziz04

Üye
o kadar hata olacak hocam telefonda yüzlerce şey var hepsini deneyemezsin. baska bilindik hata varmı?
Rebot sorunu var dedi bazı arkadaşlar ama bunun için konuda dosya paylaştım Bu dosya ile ayar menüsü s5 tarzı oluyor blekota v11 ayarlarını zip yaptım :)

serdar431

serdar431

Üye
Rebot sorunu var dedi bazı arkadaşlar ama bunun için konuda dosya paylaştım Bu dosya ile ayar menüsü s5 tarzı oluyor blekota v11 ayarlarını zip yaptım :)
o romun konusu varmi hocam hangi konuda paylastin ? linki versene hocam sana zahmet s5 ayarlarini ben daha cok seviyorum [emoji1]

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
aziz
aziz hocam senin romda yani s5 lite v2 de alarm kuracaktim saat durduruldu hatasi verdi. acmadi bir türlü bende qs nin clockpackage.apk sini gömdüm düzeldi[/QUOT
serdar kardeş banada o dosyayı yollarmısın aynı sorun bendede var da nasıl yapıcam

Aziz04

Aziz04

Üye
o romun konusu varmi hocam hangi konuda paylastin ? linki versene hocam sana zahmet s5 ayarlarini ben daha cok seviyorum [emoji1]

İmzamda linki var hocam

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
telden giriyorum.
tapatalk açınca bakmadım.
bakoyorum hemen :)

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye