Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Aziz04

Aziz04

Üye
Tamam abi çok sağol yardımcı olduğun için. Takıldığım yerde alıntı yapıp size sorusorabilirim değil mi? :)
Cihaza kök izni ver!
Root'lu değil cihazın
Önce indirip cihazı root et
Daha sonra philz indirip yükle
Sonra yapıp romu kur

Furbey40

Furbey40

Üye
Arkadaşlar bana ne olur yardım edin...

Bu romu s3'e yüklemek istiyorum . Romu yüklüyorum telefon açılıyor ama yine eski haline dönüyor.

Ya recovery menünüz güncel değil, ya da indirdiğiniz dosya eksik. Ben sürekli dokunmatik özellikli TWRP recovery menü kullanıyorum. Hiç sıkıntı çekmedim. Şu an son sürüm olan 2.8.4.0 yüklü. Buradan son sürümü indirip (en alttaki) odin ile yükleyebilirsiniz. Ama dikkatli olun ve kullanımını inceleyin.

Furbey40

Furbey40

Üye
Arkadaşlar bana ne olur yardım edin...

Bu romu s3'e yüklemek istiyorum . Romu yüklüyorum telefon açılıyor ama yine eski haline dönüyor.

Ya recovery menünüz güncel değil, ya da indirdiğiniz dosya eksik. Ben sürekli dokunmatik özellikli TWRP recovery menü kullanıyorum. Hiç sıkıntı çekmedim. Şu an son sürüm olan 2.8.4.0 yüklü. Buradan son sürümü indirip (en alttaki) odin ile yükleyebilirsiniz. Ama dikkatli olun ve kullanımını inceleyin.

18_Eren

Üye
Cihaza kök izni ver!
Root'lu değil cihazın
Önce indirip cihazı root et
Daha sonra philz indirip yükle
Sonra yapıp romu kur

vala tam olarak bilmiyorum blekota xda bir kaç gün içinde çıkarıcam demiş 2 günönce

Çok teşekkür ederim sayenizde yaptım. :)

Sıra geldi romu yüklemeye :)

Clear yapmama gerek var mı

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Aziz04

18_Eren

Üye
Eski romu temizlemen gerekiyor konudaki anlattığım gibi
Eski rom yok hocam.

Yani telefona format attım, bu romu yüklemem için revorvery mod da neleri seçmem lazım. Yardım ettiğin için çok sağol bu arada

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Eski rom yok hocam.

Yani telefona format attım, bu romu yüklemem için revorvery mod da neleri seçmem lazım. Yardım ettiğin için çok sağol bu arada
Önemli değil
eski rom yoksa bile temizlik yap sonra kur her şeyi konuda ayrıntılı olarak anlattım

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

18_Eren

Üye
Önemli değil
eski rom yoksa bile temizlik yap sonra kur her şeyi konuda ayrıntılı olarak anlattım

Tamam hocam Wipe Data/Factory Reset yaptım.

Yeni rom yüklemek için "Clean to Install a New Room" yapayım mı

Önemli değil
hocam bu romu philz ile yükleyebilirim değil mi

Yükleyince resimdeki gibi oldu ve telefon kilitlendi.

Recovery mod'a gelince birisi detaylı olarak ne yapacağımı anlatırsa çok sevinirim. Telefon bugün 3.kez brick oldu :(

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Önemli değil
burak kardeşim aziz blekotayı beklemeden qs romunu blekotaya göre kurabiliriz dedi nasıl yaparız sen biliyormusun aziz cevap vermiyorda bana sen bi sorsan

uzman47

uzman47

Üye
Tamam hocam Wipe Data/Factory Reset yaptım.

Yeni rom yüklemek için "Clean to Install a New Room" yapayım mı

hocam bu romu philz ile yükleyebilirim değil mi

Yükleyince resimdeki gibi oldu ve telefon kilitlendi.

Recovery mod'a gelince birisi detaylı olarak ne yapacağımı anlatırsa çok sevinirim. Telefon bugün 3.kez brick oldu :(
Kardes kurulumu yapabildin mi
@18_Eren kurulumu yaptin mi sana soruyorum?

Aziz04

Aziz04

Üye
burak kardeşim aziz blekotayı beklemeden qs romunu blekotaya göre kurabiliriz dedi nasıl yaparız sen biliyormusun aziz cevap vermiyorda bana sen bi sorsan
Hocam bak rom düzenlemek istiyorsan ilk önce linux işletim sistemi kurman gerekiyor..!
Yok ben windows üzerinde çalışmak istiyorum diyorsan fazla derine inemezsin!
Rom düzenlemek için bir çok program var google'dan arat senin için en kolayı hangisi ise onunla çalış
Ama ben sana windows üzerinde en basit çalışma yöntemini anlatacağım
İndirdiğin rom dosyasına çift tıklayıp aç. Örnek: QS rom
Sonra Blekota v7-v8-v9-v10 artık hangisi varsa sende birini yine çift tıklayarak aç. Tavsiye winrar ile
Diyelimki qs romun ayarlar kısmını değiştirmek istiyorsun yani s5 görünümü gibi olmasını istiyorsun
Bunun için elinde bulunan blekota romdan Ya da
Sistem/app içine gir ve bu apk dosyasını bulup (SettingSearchProvider)
Bunu çekerek yine aynı dizine qs romun içine sistem/app bırak ve tamam de işlemin bitmesini bekle
İşlem bitince tekrar blekota romun sistem/priv app içine girip bu dosyayı bulup (SecSettings) sürükle bırak ile qs romun sistem/priv app içine at ve tamam de
Bu işlemler sonucunda qs romun ayarlar kısmı artık s5 tarzı olur
QS romun klavyesinden memnun değilsen aynı işlemleri yap
Blekota romun sistem/app içinden SamsungIME.apk bulup bunu qs romun sistem/app içine at tamam de
Daha sonra Blekota rom sistem/lib klasörüne girip bu 2 dosyayı bulup (libdrawglfunction.so--libswiftkeysdk-java.so)
Bunları yine aynı dizine qs romun lib klasörüne at
Ve daha sonra blekota rom sistem/VODB/lib (libMyScriptWriterAdaptation.so) Bu dosyayıda qs romun aynı dizinine at tamam de.
Bu işlem sonucunda artık qs romda s5 klavye kullanabilirsin
Ben sana sadece 2 örnek verdim geri kalan işlemler aynı

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve uzman47
Aziz04

Aziz04

Üye

QS romun ayarlar kısmı. s5 tarzı

• Beğen
Tepkiler: uzman47
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye

QS romun ayarlar kısmı. s5 tarzı
aziz kardeşim nasıl yapıcam acaba blekota romunu qs base alarak yardımcı olursan
Hocam bak rom düzenlemek istiyorsan ilk önce linux işletim sistemi kurman gerekiyor..!
Yok ben windows üzerinde çalışmak istiyorum diyorsan fazla derine inemezsin!
Rom düzenlemek için bir çok program var google'dan arat senin için en kolayı hangisi ise onunla çalış
Ama ben sana windows üzerinde en basit çalışma yöntemini anlatacağım
İndirdiğin rom dosyasına çift tıklayıp aç. Örnek: QS rom
Sonra Blekota v7-v8-v9-v10 artık hangisi varsa sende birini yine çift tıklayarak aç. Tavsiye winrar ile
Diyelimki qs romun ayarlar kısmını değiştirmek istiyorsun yani s5 görünümü gibi olmasını istiyorsun
Bunun için elinde bulunan blekota romdan Ya da
Sistem/app içine gir ve bu apk dosyasını bulup (SettingSearchProvider)
Bunu çekerek yine aynı dizine qs romun içine sistem/app bırak ve tamam de işlemin bitmesini bekle
İşlem bitince tekrar blekota romun sistem/priv app içine girip bu dosyayı bulup (SecSettings) sürükle bırak ile qs romun sistem/priv app içine at ve tamam de
Bu işlemler sonucunda qs romun ayarlar kısmı artık s5 tarzı olur
QS romun klavyesinden memnun değilsen aynı işlemleri yap
Blekota romun sistem/app içinden SamsungIME.apk bulup bunu qs romun sistem/app içine at tamam de
Daha sonra Blekota rom sistem/lib klasörüne girip bu 2 dosyayı bulup (libdrawglfunction.so--libswiftkeysdk-java.so)
Bunları yine aynı dizine qs romun lib klasörüne at
Ve daha sonra blekota rom sistem/VODB/lib (libMyScriptWriterAdaptation.so) Bu dosyayıda qs romun aynı dizinine at tamam de.
Bu işlem sonucunda artık qs romda s5 klavye kullanabilirsin
Ben sana sadece 2 örnek verdim geri kalan işlemler aynı
sağol kardeşim deneyelim bakalım

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
bakalım becerebilecekmiyim inş sorunsuz rom yaparım
Hocam bak az önce detaylı bir şekilde anlattım daha nasıl yardımcı olmamı bekliyorsun?
tm kardeşim k.bakma şimdi gördüm
Hocam bak az önce detaylı bir şekilde anlattım daha nasıl yardımcı olmamı bekliyorsun?
aziz kardeşim son bi sorum var şimdi blekotadaki her şeyi qs romununkiyle değiştiricem yaa blekota kesin olur mu yani hani hatalar olmaz demi

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve uzman47
Aziz04

Aziz04

Üye

Ben sana en kolay yöntemi gösterdim gerisi sana kalmış :)
İşlemler sonucunda rom dosyasını kapat öyle kopyala hafıza kartına yoksa hata veriri!
Sen her yaptığın işlem sonucunda dosyayı kapat sonraki işlem için tekrar açarsın

aziz kardeşim son bi sorum var şimdi blekotadaki her şeyi qs romununkiyle değiştiricem yaa blekota kesin olur mu yani hani hatalar olmaz demi
Blekota'yı örnek verdim 4.4.2 tabanlı herhangi bir romdan dosya alabilirsin ya da paylaştığım linkten işine yarayan dosyayı indir

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
tm kardeşim sağolasın ama şu var senn eline yağ dökemem sen romda kralsın çünkü sana iyi çalışmalar bütün s3 sahiplerinin umudusun eğer şarjı 2 gün giden rom yaparsan sammobile bile kapak olur bu :)

Üst Alt