Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

uzman47

uzman47

Üye
romu kurarken s5 task managere tik koymayin stock s3teki gibi olur ;)
Task managere tik koydugumuzda etkin uygulamalarda sadece ram gorunumu cikiyor ve incallui acik gorunmuyor. Diger turlu yani tik koymadigimizda etkin uygulamalarda üst bar secenekleride oluyor fakat incall acik kaliyor

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve burak1553
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Task managere tik koydugumuzda etkin uygulamalarda sadece ram gorunumu cikiyor ve incallui acik gorunmuyor. Diger turlu yani tik koymadigimizda etkin uygulamalarda üst bar secenekleride oluyor fakat incall acik kaliyor

aynen kardeşim ;)

• Beğen
Tepkiler: burak1553
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar v11 gelecekmi ne zamn gelecek eğer gelecekse bilgisi olan

sayhan21

Üye
Açma kapama tus sesi yok kilit tuşu birde simgeler çok büyük ayarlayamadim

uzman47

uzman47

Üye
@sayhan21 acma kapama ve kilit seslerini kilit ekrani efektlerinden degistirebilirsin o zaman ses gelir. Simgelerde uygulama sayfalarinda secenek tusuna basinca ustte gorunum ayarlari var degistirebilirsin.

sayhan21

Üye
@sayhan21 acma kapama ve kilit seslerini kilit ekrani efektlerinden degistirebilirsin o zaman ses gelir. Simgelerde uygulama sayfalarinda secenek tusuna basinca ustte gorunum ayarlari var degistirebilirsin.
seçeneklerden öle bir seçenek yok simgeler küçülüyor

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
uzman47

uzman47

Üye
kardeşim o secenekleri göremedim ben ne yapmam gerekiyor aciklasan sana zahmet :(
imkanin varsa ss atsan
ayarlara geldiginde secenek tusuna bas sag ust kosede liste ve sekme gorumu cikiyor bunlar kucuk olan senin kullandiginda izgara gorunumu yani buyuk simgeler.

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
ayarlara geldiginde secenek tusuna bas sag ust kosede liste ve sekme gorumu cikiyor bunlar kucuk olan senin kullandiginda izgara gorunumu yani buyuk simgeler.

eyvallah kardesim :)
peki sen bu romdan memnunmusun hic donma kasma rehberden atma vs. gibi sorunlarla karsilasiyomusun yahut
daha stabil kullanmak icin bi onerin varmı ?

uzman47

uzman47

Üye
eyvallah kardesim :)
peki sen bu romdan memnunmusun hic donma kasma rehberden atma vs. gibi sorunlarla karsilasiyomusun yahut
daha stabil kullanmak icin bi onerin varmı ?
Dogruyu soylemek gerekirse 2 gunde bir restart atiyom rom sisiyor ama ozellik ve gorsellik olarak en iyi rom simdilik bu bence aziz bu romun fazlaliklarini cikaracam sadelestirecem rom hem hizli olacak hemde 2 gun gidecek diyordu biraz daha bekliyelim.

sayhan21

Üye
Dogruyu soylemek gerekirse 2 gunde bir restart atiyom rom sisiyor ama ozellik ve gorsellik olarak en iyi rom simdilik bu bence aziz bu romun fazlaliklarini cikaracam
sadelestirecem rom hem hizli olacak hemde 2 gun gidecek diyordu biraz daha bekliyelim.
note 4 lite v3 rom çok iyi ve hızlı ama görüntülü arama olmadığı için bu na geçtim

• Beğen
Tepkiler: uzman47
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
boefla kernel 6.3 stabil çıkmış ;)

• Beğen
Tepkiler: uzman47, birpesimist38 ve nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ben bir saattir kullanıyorum.
ram 600mb görmedi daha.
şimdilik ilk izlenimim budur :)

• Beğen
Tepkiler: uzman47

sayhan21

Üye
canımı sıkan bir durm var sölüm bari bu custom romlar güvenlimidir yani banka işlemlerimi rahat rahat yapabilirmiyim tlfondAN USTALAR

uzman47

uzman47

Üye
canımı sıkan bir durm var sölüm bari bu custom romlar güvenlimidir yani banka işlemlerimi rahat rahat yapabilirmiyim tlfondAN USTALAR
Bence telefondan banka islemlerini yapma zaten uyari verir telefonunuz rootlu diye banka sistemi ....pc.den yap...
ben bir saattir kullanıyorum.
ram 600mb görmedi daha.
şimdilik ilk izlenimim budur :)
6.3 u flasladiniz mi eskisini temizlediniz mi yoksa uzerine mi caktiniz...

sayhan21

Üye
Bence telefondan banka islemlerini yapma zaten uyari verir telefonunuz rootlu diye banka sistemi ....pc.den yap...
YOK ÖLE BİR UYARI VERMİYOR ORJ ROM KLON İMELİLİ TLF YANİ ROTLU

Üst Alt