alemdarsezer
Üye
sadece ram var bendede.
romu kurarken s5 task managere tik koymayin stock s3teki gibi olur
sadece ram var bendede.
Task managere tik koydugumuzda etkin uygulamalarda sadece ram gorunumu cikiyor ve incallui acik gorunmuyor. Diger turlu yani tik koymadigimizda etkin uygulamalarda üst bar secenekleride oluyor fakat incall acik kaliyorromu kurarken s5 task managere tik koymayin stock s3teki gibi olur![]()
Task managere tik koydugumuzda etkin uygulamalarda sadece ram gorunumu cikiyor ve incallui acik gorunmuyor. Diger turlu yani tik koymadigimizda etkin uygulamalarda üst bar secenekleride oluyor fakat incall acik kaliyor
arkadaşlar v11 gelecekmi ne zamn gelecek eğer gelecekse bilgisi olan

seçeneklerden öle bir seçenek yok simgeler küçülüyor@sayhan21 acma kapama ve kilit seslerini kilit ekrani efektlerinden degistirebilirsin o zaman ses gelir. Simgelerde uygulama sayfalarinda secenek tusuna basinca ustte gorunum ayarlari var degistirebilirsin.
3 secenek var buyuk,kucuk,ve sekmeli kucuk .kilit ekranini yapabildin miseçeneklerden öle bir seçenek yok simgeler küçülüyor
3 secenek var buyuk,kucuk,ve sekmeli kucuk .kilit ekranini yapabildin mi

ayarlara geldiginde secenek tusuna bas sag ust kosede liste ve sekme gorumu cikiyor bunlar kucuk olan senin kullandiginda izgara gorunumu yani buyuk simgeler.kardeşim o secenekleri göremedim ben ne yapmam gerekiyor aciklasan sana zahmet
imkanin varsa ss atsan
ayarlara geldiginde secenek tusuna bas sag ust kosede liste ve sekme gorumu cikiyor bunlar kucuk olan senin kullandiginda izgara gorunumu yani buyuk simgeler.

Dogruyu soylemek gerekirse 2 gunde bir restart atiyom rom sisiyor ama ozellik ve gorsellik olarak en iyi rom simdilik bu bence aziz bu romun fazlaliklarini cikaracam sadelestirecem rom hem hizli olacak hemde 2 gun gidecek diyordu biraz daha bekliyelim.eyvallah kardesim
peki sen bu romdan memnunmusun hic donma kasma rehberden atma vs. gibi sorunlarla karsilasiyomusun yahut
daha stabil kullanmak icin bi onerin varmı ?
note 4 lite v3 rom çok iyi ve hızlı ama görüntülü arama olmadığı için bu na geçtimDogruyu soylemek gerekirse 2 gunde bir restart atiyom rom sisiyor ama ozellik ve gorsellik olarak en iyi rom simdilik bu bence aziz bu romun fazlaliklarini cikaracam
sadelestirecem rom hem hizli olacak hemde 2 gun gidecek diyordu biraz daha bekliyelim.
Peki 6.2 den farki nedir bilgi verirmisin.boefla kernel 6.3 stabil çıkmış![]()
Bence telefondan banka islemlerini yapma zaten uyari verir telefonunuz rootlu diye banka sistemi ....pc.den yap...canımı sıkan bir durm var sölüm bari bu custom romlar güvenlimidir yani banka işlemlerimi rahat rahat yapabilirmiyim tlfondAN USTALAR
6.3 u flasladiniz mi eskisini temizlediniz mi yoksa uzerine mi caktiniz...ben bir saattir kullanıyorum.
ram 600mb görmedi daha.
şimdilik ilk izlenimim budur![]()
YOK ÖLE BİR UYARI VERMİYOR ORJ ROM KLON İMELİLİ TLF YANİ ROTLUBence telefondan banka islemlerini yapma zaten uyari verir telefonunuz rootlu diye banka sistemi ....pc.den yap...