serdar431
Üye
kusura bakma kardesim suan mobildeyim ve ise gidecegim o yizden yardimci olamam ve hepsinden once incallui sorunsuz calisan bir rom bulmak gerekir.Benim bir tecrubem yok yardimci olabilirmisin
kusura bakma kardesim suan mobildeyim ve ise gidecegim o yizden yardimci olamam ve hepsinden once incallui sorunsuz calisan bir rom bulmak gerekir.Benim bir tecrubem yok yardimci olabilirmisin
Anladim kolay gelsinkusura bakma kardesim suan mobildeyim ve ise gidecegim o yizden yardimci olamam ve hepsinden once incallui sorunsuz calisan bir rom bulmak gerekir.
Aziz usta senin incallui apk.4.4.2 mi bende acik kalmiyor diyordun dogrumuSerdar hocam kullanmış olduğun romda aşırı düzeyde bir kasma sorunuyla karşılaştım ben!!!
Bu sorun bir tek bende mi oldu acaba?
Edit: Temiz kurulum yapmadan kurulum yapmıştım
Ben başka romdan alıyorum o uygulamayı.Anladim kolay gelsin
Aziz usta senin incallui apk.4.4.2 mi bende acik kalmiyor diyordun dogrumu
Valla ben becerememde sen bir yardimci olsan blekota.v7 4.4.2 tabanliysa apk sini atabilirsen root explorerle hallederimBen başka romdan alıyorum o uygulamayı.
Kurulumdan önce winrar ile rom dosyasını açıp sil
Daha sonra root explorer ile ekleyebilirsin
Blekota v7.0 varsa ordan alabilirsin mesela
DN4 Ditro Note 2 dosyasını alabilirsin o da oluyor
Ben yeni rom yaptım benim romda bahsını ettiğin sorun yokValla ben becerememde sen bir yardimci olsan blekota.v7 4.4.2 tabanliysa apk sini atabilirsen root explorerle hallederim
Incsllui apk sini

Aziz hocam senin romda altyapi olarak hangisini kullandin ?Ben yeni rom yaptım benim romda bahsını ettiğin sorun yok
Bence az daha bekle. Uğraşmana değmez
Ne zaman upload edersin bunu s5 gorunumlumu tum sensorler aktif miBen yeni rom yaptım benim romda bahsını ettiğin sorun yok
Bence az daha bekle. Uğraşmana değmez
Özelden yazarım kardeşim.Aziz hocam senin romda altyapi olarak hangisini kullandin ?
Upload aşamasında şuan ve çok az kaldıNe zaman upload edersin bunu s5 gorunumlumu tum sensorler aktif mi
odinsiz stock roma nasıl dönülür![]()
serdar kardeş sen hangi s5 zipini buldun banada söyleAziz hocam senin romda altyapi olarak hangisini kullandin ?

Özelden yazarım kardeşim.
Ama Yine csc başta olmak üzere
android policy, media build prop vs...
Toplam 3 rom birleşiminden hazırladım
En iyi build yani ham diyeyim fazla oynanmamış
Senin şuan kullandığın romun cazip geldi bana onu aldım
Upload aşamasında şuan ve çok az kaldı
Tam 3 gecedir upload ediyorum
Dün gece %95 iken elektirik gitti sinir oldum
İnşALLAH bu gece gitmez

Bu tamamen kişisel tercih meselesidir!!!hani nerde
@aziz04 kardeşim agni pure stok son cikanini kulaniyorum agni mi yoksa boefla mi tercih edersiniz ?
kurarken ayar programida yükleniyor boefla gibi sesle falan oynamak için
link bu
forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=10349
eww kardeşim bende bunu arıyordum sağol bilgin içinBana bu romun klavyesini Atabilecek arkadas varmii ?
Rootluysa tel mobil odin yukle ben öle yaptim suan orjinal stock kullaniyorim

buyur kardeşim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyur kardeşim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu hava durumu kilit ekranına nasıl ayarlanıyortşk
Kardeş bunu yükleyemedim ben recoveriden zip instal yaptım çıkmadı,?
Kilit ekranı ayarlarlarından yapabilirsinbu hava durumu kilit ekranına nasıl ayarlanıyor
ayarlardanbu hava durumu kilit ekranına nasıl ayarlanıyor
Sorun nedir hocam yazıları okumadım?Yardımcı olan yokmu ?

Allaaaah beeeeSorun nedir hocam yazıları okumadım?
@helppo kardeşim yeni rom yaptım harika oldu
Bi kur dene istersen
Ayrıca blekota v10 romu düzenledim boyutu 570 mb çok stabil oldu ve şarjı 2 gün gidiyor istediğiniz kadar kurcalayın
Tek sorun şimdilik markete girilmiyor.
Ama o sorunuda gideririm
Marketsiz yaparız diyorsanız konuya ekleyelim.
Bu konunun romu nede olsa...

htc romu yoksa aziz rom bide uygun olan kerneli de ayarla kardeşim