Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
@1553 kardesim bir sorum olacak agni pure stok mu yoksa boefla mi hangisini kursam iyi olur?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
sat s3 al

sat s3 al

Üye
kameraya farklı fonksiyonlarda eklenirmi

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
@aziz04 kardeşim senin rom ne oldu ;)

Aziz04

Aziz04

Üye

Duman oldu gece saat 01:20'de %95 iken elektiriği kestiler yine
Gündüz yükleyemiyorum çünkü şuan yüklemeye kalksam netten hiçbir işlem yapamıyorum o kadar ki ağırlaşıyor
Ama yinede bi bakayım geceye bırakmayacam

• Beğen
Tepkiler: tomm ve helppo
helppo

helppo

Üye
ben diyorum senin emeğin zayi edilmez :alkis:konus::turkiye::tşk:

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

xkaralarx

Üye
telefonum samsung yazısından sonra açılmıyor ne yapmam lazım

osmandem49

Üye
Yansıtma Ekran ve doğrudan paylaşım çalıştırmak için hangi kerneli yuklemem lazım bilgisi olan var mı agni kernelden bir sürü var help me help me :D

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Yansıtma Ekran ve doğrudan paylaşım çalıştırmak için hangi kerneli yuklemem lazım bilgisi olan var mı agni kernelden bir sürü var help me help me :D
Bunu bir dene:

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
evet hava widgetini bende sevmedim dun konuda paylasmistim ustundekini silip onu flasliyorum. tum adimlar aklimda degil ama.ultra guc tasarrufu istiyorsan ilk baslarda hard modification ve lite modification var hard olani secersen tum özellikler gelir.
kardeş yazısı ince widget istiyorsan buyur

serdar431

serdar431

Üye
uzman47

uzman47

Üye
ben istemiyorum kardeşim ben zaten kendim zip hazirladim sorun yasayan arkadas icin onu önerdim.
Serdar usta s5 blek.v10 da arama yapildiktan sonra son uygulamalarda incallui devamli cikiyor her seferinde elle sonlandiriyorum.bundan nasil kurtuluruz bir cozumu var mi

serdar431

serdar431

Üye
Serdar usta s5 blek.v10 da arama yapildiktan sonra son uygulamalarda incallui devamli cikiyor her seferinde elle sonlandiriyorum.bundan nasil kurtuluruz bir cozumu var mi
ben qs i9300 kk kullaniyorum ondada ayni sorun var. çözümü incallui uygulamasi acik kalmayan bir 4.4.2 romundan incallui.apk dosyasını blekotadaki ile degistirmektir

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
ben qs i9300 kk kullaniyorum ondada ayni sorun var. çözümü incallui uygulamasi acik kalmayan bir 4.4.2 romundan incallui.apk dosyasını blekotadaki ile degistirmektir
Benim bir tecrubem yok yardimci olabilirmisin

Aziz04

Aziz04

Üye
Serdar hocam kullanmış olduğun romda aşırı düzeyde bir kasma sorunuyla karşılaştım ben!!!
Bu sorun bir tek bende mi oldu acaba?
Edit: Temiz kurulum yapmadan kurulum yapmıştım

serdar431

serdar431

Üye
Serdar hocam kullanmış olduğun romda aşırı düzeyde bir kasma sorunuyla karşılaştım ben!!!
Bu sorun bir tek bende mi oldu acaba?
Edit: Temiz kurulum yapmadan kurulum yapmıştım
valla hocam 4 gündür kullanıyorum bir sikinti gormedim aksine tum 4.4.2 lerden daha stabil geldi bana tek sorunu incallui onuda dert etmiyorum. ama sunu farkettim romu biraz sıkıştırınca mesela oyun müzik internet hepsini ayni anda kullaninca ram kulllanimi yukseliyor 700 lere geliyor ve kasmaya basliyor restart yapamadan duzelmiyor. ve bunu tum 4.4.2 romlarda denedim hepsinde aynisi oluyor.

• Beğen

Üst Alt