Aziz04
Üye
ye
yedeğin var mı?odinsiz stock roma nasıl dönülür![]()
Son düzenleme:
yedeğin var mı?odinsiz stock roma nasıl dönülür![]()
Agni kernel eskiden kullanmıştım@1553 kardesim bir sorum olacak agni pure stok mu yoksa boefla mi hangisini kursam iyi olur?
Eklenemiyor en son 4.3 türkiye romundaki özellikler varkameraya farklı fonksiyonlarda eklenirmi
yedek bilmiyorum ki dostum nasıl anlarım onu usb pc sorunlu daye
yedeğin var mı?
Eski rom dosyalarını temizlediniz mitelefonum samsung yazısından sonra açılmıyor ne yapmam lazım
Bunu bir dene:Yansıtma Ekran ve doğrudan paylaşım çalıştırmak için hangi kerneli yuklemem lazım bilgisi olan var mı agni kernelden bir sürü var help me help me
kardeş yazısı ince widget istiyorsan buyurevet hava widgetini bende sevmedim dun konuda paylasmistim ustundekini silip onu flasliyorum. tum adimlar aklimda degil ama.ultra guc tasarrufu istiyorsan ilk baslarda hard modification ve lite modification var hard olani secersen tum özellikler gelir.
ben istemiyorum kardeşim ben zaten kendim zip hazirladim sorun yasayan arkadas icin onu önerdim.kardeş yazısı ince widget istiyorsan buyurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Serdar usta s5 blek.v10 da arama yapildiktan sonra son uygulamalarda incallui devamli cikiyor her seferinde elle sonlandiriyorum.bundan nasil kurtuluruz bir cozumu var miben istemiyorum kardeşim ben zaten kendim zip hazirladim sorun yasayan arkadas icin onu önerdim.
ben qs i9300 kk kullaniyorum ondada ayni sorun var. çözümü incallui uygulamasi acik kalmayan bir 4.4.2 romundan incallui.apk dosyasını blekotadaki ile degistirmektirSerdar usta s5 blek.v10 da arama yapildiktan sonra son uygulamalarda incallui devamli cikiyor her seferinde elle sonlandiriyorum.bundan nasil kurtuluruz bir cozumu var mi
Benim bir tecrubem yok yardimci olabilirmisinben qs i9300 kk kullaniyorum ondada ayni sorun var. çözümü incallui uygulamasi acik kalmayan bir 4.4.2 romundan incallui.apk dosyasını blekotadaki ile degistirmektir
Serdar hocam kullanmış olduğun romda aşırı düzeyde bir kasma sorunuyla karşılaştım ben!!!ben qs i9300 kk kullaniyorum ondada ayni sorun var. çözümü incallui uygulamasi acik kalmayan bir 4.4.2 romundan incallui.apk dosyasını blekotadaki ile degistirmektir
valla hocam 4 gündür kullanıyorum bir sikinti gormedim aksine tum 4.4.2 lerden daha stabil geldi bana tek sorunu incallui onuda dert etmiyorum. ama sunu farkettim romu biraz sıkıştırınca mesela oyun müzik internet hepsini ayni anda kullaninca ram kulllanimi yukseliyor 700 lere geliyor ve kasmaya basliyor restart yapamadan duzelmiyor. ve bunu tum 4.4.2 romlarda denedim hepsinde aynisi oluyor.Serdar hocam kullanmış olduğun romda aşırı düzeyde bir kasma sorunuyla karşılaştım ben!!!
Bu sorun bir tek bende mi oldu acaba?
Edit: Temiz kurulum yapmadan kurulum yapmıştım