Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
resul221996

resul221996

Üye
Hocam rotu yapınca cwm kaybolmuş şimdide ona ulaşamiyorum tekrar odinden cwm mi yazmam lazım

resul221996

resul221996

Üye
Allah Allah yine aynı hata
Beceremedim hocam dönüyorum orjinal rom Allahtan yedek almıştım şuan yüklüyo geri :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah yine aynı hata
Beceremedim hocam dönüyorum orjinal rom Allahtan yedek almıştım şuan yüklüyo geri :)
Philz touchtan denediniz mi bu orijinal romdan daha iyi
Philz touchu konudaki tar uzantılı olanı indirip odinden flashlarsınız

resul221996

resul221996

Üye
Roottan sonra odinden cwm kurdum philz i zip olarak cwm den kurdum
Hocam şeymi acaba wipe data falan yapmayacakmiyiz ? Ben philz kullanmadim hiç daha once wipe dataya basınca install new rom diyo ona basıyorum ondan sonra yüklemeye çalışıyorum romu

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Roottan sonra odinden cwm kurdum philz i zip olarak cwm den kurdum
Hocam şeymi acaba wipe data falan yapmayacakmiyiz ? Ben philz kullanmadim hiç daha once wipe dataya basınca install new rom diyo ona basıyorum ondan sonra yüklemeye çalışıyorum romu
Wipe datayı yaptıktan sonra install zipe basıp romu bulup yüklüyorsunuz

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Teşekkür ederim de benim değil benim konu 2. Sırada c11 konusu var s3 ler için şimdilik o birinci ama en kısa zamanda en çok okunan ve beğeni alan konu bu konu sanırım :)

konu gayet iyide bu rom yapımcısı çok yavaş :)
beklemekten bi hal olduk ;)

resul221996

resul221996

Üye
Yok hocam olmuyor herşeyi denedim
Installion aborted (Bad) hatası veriyor devamlı başka bi sıkıntı var sanırım

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
resul221996

resul221996

Üye
Bende anlamadım supersu var uygulamalarda giriyorum gayette çalışıyor bi hata vermiyor

resul221996

resul221996

Üye
Rotlu telefon uygulamalarda supersu var güncelde en son sürümü ama sanırım recovery ekranında görmüyor rootu çünkü reboot dediğimde no ve fix root diye bi seçenekte çıkıyor o ne anlama geliyor acaba

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Rotlu telefon uygulamalarda supersu var güncelde en son sürümü ama sanırım recovery ekranında görmüyor rootu çünkü reboot dediğimde no ve fix root diye bi seçenekte çıkıyor o ne anlama geliyor acaba
Telefon rootlu olup olmadığını bu programla anlayabilirsiniz:

Aziz04

Aziz04

Üye
Cihaza kök izni verememişsin.
Farklı bir root dosyası dene
@resul221996

• Beğen
Tepkiler: burak1553
resul221996

resul221996

Üye
Root cherker programını indirdim congurulations you have root acces yazıyor hocam titanium backup root uygulamasını da kurdum ordada kök izin erişimi tik var rootlu telefon
Farklı bi root dosyası nasıl oluyor ? Bende 4.3 custom rom var s3 4.3 root diyorum cf root diye bi root yaptım odinden

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum o zaman

resul221996

resul221996

Üye
Bumudur
Bişey yapamaz mıyız başka

resul221996

resul221996

Üye
Rom dosyası megadan indiyorum netim az yavaş 2 3 saatte falan indiriyor arada kesilmeler oluyor ama mega devam ediyor indirildi diyor hata vermiyor zipin içinede girebiliyorum hata olsa giremem öyle değil mi
Root checker rotlu congralitions falan yaziyor ama bi tarftanda;

Check command: Is I/system/bin/su:
Result:/system/bin/su: No such file or directory
Anlaysis:File/system/bin/su does not exist

Yazıyor hocam sorun bu mu

Üst Alt