Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Sponsorlu Bağlantılar
resul221996
Üye
Hocam rotu yapınca cwm kaybolmuş şimdide ona ulaşamiyorum tekrar odinden cwm mi yazmam lazım
Philz touchtan denediniz mi bu orijinal romdan daha iyi
Philz touchu konudaki tar uzantılı olanı indirip odinden flashlarsınız
resul221996
Üye
Roottan sonra odinden cwm kurdum philz i zip olarak cwm den kurdum
Hocam şeymi acaba wipe data falan yapmayacakmiyiz ? Ben philz kullanmadim hiç daha once wipe dataya basınca install new rom diyo ona basıyorum ondan sonra yüklemeye çalışıyorum romu
Roottan sonra odinden cwm kurdum philz i zip olarak cwm den kurdum
Hocam şeymi acaba wipe data falan yapmayacakmiyiz ? Ben philz kullanmadim hiç daha once wipe dataya basınca install new rom diyo ona basıyorum ondan sonra yüklemeye çalışıyorum romu
Teşekkür ederim de benim değil benim konu 2. Sırada c11 konusu var s3 ler için şimdilik o birinci ama en kısa zamanda en çok okunan ve beğeni alan konu bu konu sanırım
Telefon kesin rootluysa olması lazım rootlu değilse olmaz genelde
resul221996
Üye
Rotlu telefon uygulamalarda supersu var güncelde en son sürümü ama sanırım recovery ekranında görmüyor rootu çünkü reboot dediğimde no ve fix root diye bi seçenekte çıkıyor o ne anlama geliyor acaba
Rotlu telefon uygulamalarda supersu var güncelde en son sürümü ama sanırım recovery ekranında görmüyor rootu çünkü reboot dediğimde no ve fix root diye bi seçenekte çıkıyor o ne anlama geliyor acaba
Telefon rootlu olup olmadığını bu programla anlayabilirsiniz:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aziz04
Üye
Cihaza kök izni verememişsin.
Farklı bir root dosyası dene @resul221996
resul221996
Üye
Root cherker programını indirdim congurulations you have root acces yazıyor hocam titanium backup root uygulamasını da kurdum ordada kök izin erişimi tik var rootlu telefon
Farklı bi root dosyası nasıl oluyor ? Bende 4.3 custom rom var s3 4.3 root diyorum cf root diye bi root yaptım odinden
Rootluysa philz touch hata vermez ben kaç defa rom kurdum öyle olmadı Rom dosyası da yanlış inmediyse yüklenir zaten
resul221996
Üye
Rom dosyası megadan indiyorum netim az yavaş 2 3 saatte falan indiriyor arada kesilmeler oluyor ama mega devam ediyor indirildi diyor hata vermiyor zipin içinede girebiliyorum hata olsa giremem öyle değil mi
Root checker rotlu congralitions falan yaziyor ama bi tarftanda;
Check command: Is I/system/bin/su:
Result:/system/bin/su: No such file or directory
Anlaysis:File/system/bin/su does not exist