Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Sponsorlu Bağlantılar
ferhat1905123
Üye
NOTE 4 V2 şarj ve stabilete olarak hangi kerneli öneriyorsunuz kendi kernelimi yoksa boofle 7.1 mi
note 4 v2 touchwiz durduruldu hataları alıyorum sık sık
cancan59
Üye
Rom cok iyi guzel ancak surekli olmasa da girdigim uygulamalardan yaklasik 1 dakika sonra atiyor ana ekrana geciyor. Bir de klavye takiliyor cok gec geliyor bazen hic gelmiyor yazilacak yere tiklanmasina ragmen.
bozkurtlu85
Üye
Geçen hafta sabah alarm çalmadi ise gidemedim bu romun yüzünden. uyandığında telefonu elime aldım rehberden atıyordu sürekli. Restart yapınca düzeldi. Bu gün yine alarm çalmadi ise yine gidemedik[emoji2] telefonu açmaya çalıştım ama kitlenmis. Yine restartla düzeldi. 1 haftada 2 kez ise gidemedim bu romun yüzünden ama hala vazgeçemiyoruz.
Geçen hafta sabah alarm çalmadi ise gidemedim bu romun yüzünden. uyandığında telefonu elime aldım rehberden atıyordu sürekli. Restart yapınca düzeldi. Bu gün yine alarm çalmadi ise yine gidemedik[emoji2] telefonu açmaya çalıştım ama kitlenmis. Yine restartla düzeldi. 1 haftada 2 kez ise gidemedim bu romun yüzünden ama hala vazgeçemiyoruz.