Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

mr_luci

Üye
Note4 v2 kurdum samsung yazısında takılı kaldı. Cwm recovery nin çeşitli versiyonları philz Touch un 4-5 versiyonları ile deneme yaptım. Hepsinde samsung yazısında takılı kalıyor. V9 yuklerken sıkıntı yok.sorun ne olabilir siz hangi versiyon la kuruyorsunuz. Temiz kurulum yaptım her denememde megavipe yaptım

kartal2378

kartal2378

Üye
Note4 v2 kurdum samsung yazısında takılı kaldı. Cwm recovery nin çeşitli versiyonları philz Touch un 4-5 versiyonları ile deneme yaptım. Hepsinde samsung yazısında takılı kalıyor. V9 yuklerken sıkıntı yok.sorun ne olabilir siz hangi versiyon la kuruyorsunuz. Temiz kurulum yaptım her denememde megavipe yaptım
kernel clean script kullanarak kernelide temizle ve philz ile kur,sorun cikmamasi lazimdi,ilginc

morki05

morki05

Üye
Tahminim ce benim de başıma geldi. Ben öncelikle tekrar stok rom kurdum baştan root yapıp cwm , phliz toch sonra megawiple tekrar kurulum yaptım. Biraz zahmetli ama bir daha sorun yaşamadım

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
kernel temizleme

• Beğen
Tepkiler: morki05
aliykse

aliykse

Üye
Bugün fazla rehberden atma yaşadım ya da bugün gözüme daha çok battı. Blekota da bu rom için desteği kesti anlaşılan. NOTE 4 rom a geçicem gibi görünüyor ancak onda da "araç kutusu" yok sanırım.

kartal2378

kartal2378

Üye
Bugün fazla rehberden atma yaşadım ya da bugün gözüme daha çok battı. Blekota da bu rom için desteği kesti anlaşılan. NOTE 4 rom a geçicem gibi görünüyor ancak onda da "araç kutusu" yok sanırım.
note4 rom gelisirse ve hatalardan arindirilirsa ki oyle olacak galiba,tadindan yenmez valla

• Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye
konuyu acan yokmu beyler

aliykse

aliykse

Üye

Bende de aynı problem oldu şimdi. Boeffla nın hangi versiyonunu kuruyorsunuz?

Furbey40

Furbey40

Üye
Note4 v2 rom gayet başarılı. Gördüğüm hatalar internet paylaşımı Wifi ve usb olarak ikiside çalışmıyor. Ama bu rom geliştirilecek diye düşünüyorum.

aliykse

aliykse

Üye
kartal2378

kartal2378

Üye
v5 den sonra tam olur gibi,ama ben su an da memnunum ve kullaniyorum sahsen

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
aliykse

aliykse

Üye
Note 4 ile hangi kermel kurdunuz yardımcı olabilir misiniz?

aliykse

aliykse

Üye
boeffla-kernel-6.1-beta7-Samsung-i9300.CWM
kuruyorum, ama SAMSUNG yazısı çıkıyor ve kalıyor.

kartal2378

kartal2378

Üye
  • Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye

burdan ustten 3. olani indir kur

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Beyler romu kullananlardan yorum almak istiyoeum s3 ümun daha 1 yil garantisi var.yuklemeye degermi stabil bir rommu ? yorumlariniza gore yukleyecegim.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
s5 blekota kullananlar yorum alabilirmiyim ?

ekremesiroglu

Üye
hiç düşünmeden s5 v9 yükleyebilirsin. stock roma mümkünü yok dönmem

Üst Alt