Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
kartal2378

kartal2378

Üye
Usta ben v7 de takıldım kaldım çok da dert etmiyorum aslında ama yeniliklere de açığım, bende ram 650-700 arası dolaşıyor 122 tane uygulama mevcut halihazırda tabi face mace yok sürekli çalışan.V9 var önümde birde 4.4.4 note romu var cidden kararsız kaldım siz bol bol rom değiştirdiğiniz için sizin verdiğiniz cevaplar tüm herkese ilham olacaktır diye düşünüyorum. Tavsiye öneri bekliyorum özellikle batarya performansı iyi olsun istiyorum bu arada ben s3 ü 2012 ekimde aldım pili de değiştirmedim ne dersiniz bu arada konu dışına kaydım ama zamanım yok inanin tek tek ayrı konulara sorunlari yazayim size zahmet hepsine cevap istiyorum kolay gelsin
blekota v9 da kalacaktim ama yine dayanamadim ve 4.4.4 blekota ya gectim,keainlikle oneririm,cok guzel,hizli ve akici,ama ufacik hatalar var tek tuk,yani kullanimi etkilemiyor,mesela digital saat widgeti ayarlayinca saat cikmiyor ,ota guncelleme menusu var romda,duzeltmeler gelecektir mutlaka

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim ve nediyelimyani

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
eksikleri, eksileri ve artıları mesajda belirttim.
şarj olarak da daha belli değil.
bugün pek kullanamadım.
aslında bir romun ne olduğu bi haftada belli olur. çünkü kernel ve rom standardına o zamana kadar kavuşur.
kurayım mı sorusunun cevabı
kur olacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim ve kartal2378
cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
blekota v9 da kalacaktim ama yine dayanamadim ve 4.4.4 blekota ya gectim,keainlikle oneririm,cok guzel,hizli ve akici,ama ufacik hatalar var tek tuk,yani kullanimi etkilemiyor,mesela digital saat widgeti ayarlayinca saat cikmiyor ,ota guncelleme menusu var romda,duzeltmeler gelecektir mutlaka
Bu sorun dediğiniz benim için mühim degil ufak tefek şeyler affedilebilir ama 4.4.4 stabil sürümü çıkacaksq beklemek daha mantikli çünkü şimdi zamanim yok ondan, en iyisi olsun uzun süre gitsin istiyorum misal v7 iyi bir sürümdü
eksikleri, eksileri ve artıları mesajda belirttim.
şarj olarak da daha belli değil.
bugün pek kullanamadım.
aslında bir romun ne olduğu bi haftada belli olur. çünkü kernel ve rom standardına o zamana kadar kavuşur.
kurayım mı sorusunun cevabı
kur olacaktır :)
Tamam usta şarj kullanımı önemli dediğim gibi siz bi hafta sonra tekrar kullanım tecrübesi özelliklede pil durumu aktarırsanız memnun olurum

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
kartal2378

kartal2378

Üye
bir hata daha var,all share cast calismiyor,bu onemli iste ama benim icin en azindan

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
güncelleme illa gelecektir. onu da ota ile indirir kurarsın ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cahilmuallim
kartal2378

kartal2378

Üye
pil kullanimi cok iyi ama romun

kartal2378

kartal2378

Üye
4.4.4 romun artilari:
1.)pil cok iyi,4.4.2 v9 dan yarim saat fazla ekran suresi aldim,
2.)4.4.2 v9 a gore daha hizli ve akiskan
3)tarayicidan facebook videolar izlenebiliyor
eksikler:
1)all share cast calismiyor
2)fm radio henuz yok

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve nediyelimyani

maralimm

Üye
kartal2378

kartal2378

Üye
Hocam Bendede Boeffla-kernel-7.1 Yüklü

Bu Ayarlara nerden ulaşabiliriz acaba? rom Blekota Note 4?

en ustte download app yazan yerden indir ve programi kur,programda en son menude bu ayarlar yapiliyor dostum,ok

seronet

seronet

Üye
Bugün tekrar yükledim. (V2)
Bazı hatalar alınca V9 a geri döndüm.

1 Wifi paylaşımı çalışmıyor, sürekli açılıp kapanıyor.
2 Bazı yerleri ingilizce.
3 Pil ayarı yok.
4 Usb bağlantısı olduğunda aşırı kasma yaptı.
5 Genel olarakta çok akıcı olduğu söylenemez.
6 Malum menü tuşu değişikliği.
7 Klavye teması biraz ufak gibi, garip yani.

1,5 ve 6 numaralı sebeplerden sildim. Megawipe vs yaparak 2 defa kurulum yaptım yine aynı oldu. V9 da arama ekranı kasması var malesef. Yinede şimdilik en iyi rom gibi gözüküyor.

kartal2378

kartal2378

Üye
hatalar var ama pil konusunda cok iyi,ayrica akici gauet,wifi paylasimda calismiyor denedim haklisin,ingilizce yerler var,ama varya v8 v9 olursa bu rom eşsiz olur resmen,beklemedeyiz,yeni versiyonlar ciktikca duzelir bizde guncelleriz hemen,rom temeli degismedigi icin full wipe yapmaya gerek yok,versiyon degistikce ustune kurup devam edilebilir

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim ve nediyelimyani
Adem Da

Adem Da

Üye
Megawipe yaptigimda eror weriyor acaba sorun nerde

kartal2378

kartal2378

Üye
blekota note4 lite rom v2 nin konusu varmi arkadaslar,yada acmayi dusunen varmi,iki konu ayri olmali bence

ekremesiroglu

Üye
şimdiye kadar açılmamış olması garip

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
morki05

morki05

Üye
blekota note4 lite rom v2 nin konusu varmi arkadaslar,yada acmayi dusunen varmi,iki konu ayri olmali bence
Henüz açılmadı aslında çok iyi olur. Ben açmayı düşünüyorum. Fakat şu aralar yoğunum takip edemezsem hiç bir anlamı olmaz. Yoksa şimdiye kadar açılması gerekiyor diye düşünüyorum rom gerçekten güzel ve paylaşılmalı

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
açıldığında buradan da paylaşılırsa iyi olur ;)

• Beğen
Tepkiler: morki05
morki05

morki05

Üye
Tabiki de [emoji4]

• Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye
ee aciliyomu simdi anlamadim,acilmasinda herkes mutabik ama acacak yigit kim[emoji2]

• Beğen
morki05

morki05

Üye
Aslında açılsa bizde elimizden gelen desteği veririz

• Beğen

Üst Alt