dene dim gravity boxta ole bi seçenek yok sadece alttaki home butonu ve yanındakileri kapata biliyosun başka yok ondaGravitybox kur halledersın
Kerneli kurmadan kernel script clean ile bir önceki kernel kalıntılarını temizleyin sonra boefla Kerneli kurun tavsiye [emoji12]google da boeffla yazın.
ilk gelen yerde contact, download diyor.
download a tıklayın.
orda 3. sırada olması lazım.
cwm.zip diye bitiyor.
onu indirip cwm den flashlayın.
buyrun
3. sıradaki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
markette yok bulamadım.Kerneli kurmadan kernel script clean ile bir önceki kernel kalıntılarını temizleyin sonra boefla Kerneli kurun tavsiye [emoji12]

Hadi bakalım hayırlısıhalettim![]()
ahanda azizin mesajıHocam resimler kendi telefonumdan alınma
Buyrun bu da orjinali
I'll advise you to use boeffla kernel. Use zzmove optimal governor, cpu overclock to 1.6ghz, turn zram on, zram device 4, total disk size 800, swappiness overwrite 95, and lmk values as follows: 72, 80, 84, 88, 95, 112. I get the best performance from this configuration, no lags and no unwanted battery drain.
Cheers.
Blekota konusuna git son sayfada paylaşım var

eyvallah kardesim sagolburdada var.
aziz paylaşmıştı ama hangi sayfada bilemiyorum.
benim aklımda 72 80 84 88 95 112 diye kaldı.
direk öyle yapıyorum.
Düzeltme: rakamları düzelttim.
Usta ben v7 de takıldım kaldım çok da dert etmiyorum aslında ama yeniliklere de açığım, bende ram 650-700 arası dolaşıyor 122 tane uygulama mevcut halihazırda tabi face mace yok sürekli çalışan.V9 var önümde birde 4.4.4 note romu var cidden kararsız kaldım siz bol bol rom değiştirdiğiniz için sizin verdiğiniz cevaplar tüm herkese ilham olacaktır diye düşünüyorum. Tavsiye öneri bekliyorum özellikle batarya performansı iyi olsun istiyorum bu arada ben s3 ü 2012 ekimde aldım pili de değiştirmedim ne dersiniz bu arada konu dışına kaydım ama zamanım yok inanin tek tek ayrı konulara sorunlari yazayim size zahmet hepsine cevap istiyorum kolay gelsinaz önce kurdum.
stock kernel ile 700mb lerde dolaşırken boeffla 7.1 ve ayarlardan sonra 600mb geçmedi daha. bu güzel.
gelelim eksiklere:
- home tuşuna basılı tutunca gelmesi gereken lkw modülü soldaki ayar tuşuna basınca geliyo. ben mi yanlış yaptım yoksa uygulama mı o şekilde anlamadım.
- yazı tiplerinde eksiklik var. verilen tipleri uygulasak bile ekranda kimi yerlerde taşmalar oluyor, buda kelimelerin/sayıların kısmi kaybına neden oluyor.
- widget ların olduğu sekme yok. onları bi türlü bulup çıkaramadım. bu benim de hatam olabilir
- şarj için bişey diyemeyecem. 1 2 güne anlaşılır.
- kimi yerler hala tamamen ingilizce. buna klavyede sağ altta bulunan tamam veya git butonuna dahil.
şimdilik stabil ama güncellemelerin geleceğini düşünüyorum.