Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
tmm müdürüm yükledim ;)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
helppo

helppo

Üye
oooooooooooooooo aziz kardeşim gelmiş

• Beğen
Tepkiler: burak1553, morki05 ve Aziz04

mr_luci

Üye
Arkadaşlar v9 da digiturkplay uygulaması çalışıyor mu

helppo

helppo

Üye
kaybolma müdürmüm

tdd46

tdd46

Üye
V9 da internet tarayıcısı reklamdan geçilmiyor sebebi nedir

• Beğen
tdd46

tdd46

Üye
@aziz04 hocam özleniyorsunuz ;)

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
  • Beğen
Tepkiler: helppo, morki05, burak1553 ve 1 kişi daha
serdar431

serdar431

Üye
Dediğim gibi telefondan anlamayan biri değilim, bataryanın bozuk olup olmayacağını anlayabilirim. Romu dün kurdum, 6 7 saati çıkardı sağlamdı ama bu sabah kafayı yedi. Hadi bararya sorununu bir kenara bırakalım; rehber ve mesajların kapanması ne olacak? Birçok uygulamayı kurmamış olmama rağmen ram 700lerde dolaşıyor, bu nedenle rehberi ya da mesajları açınca 20 30 saniyeye kapatıyor kendini (bazen hemen kapatıyor). Romu kurduktan sonra üstüne hiçbir program kurmadan kullanırım diyorsanız amenna ama bırakın da Google Çeviri, Firefox gibi uygulamaları kurunca da ram 700lere vurmasın, lütfen objektif olalım.

Dediğim gibi telefondan anlamayan biri değilim, bataryanın bozuk olup olmayacağını anlayabilirim. Romu dün kurdum, 6 7 saati çıkardı sağlamdı ama bu sabah kafayı yedi. Hadi bararya sorununu bir kenara bırakalım; rehber ve mesajların kapanması ne olacak? Birçok uygulamayı kurmamış olmama rağmen ram 700lerde dolaşıyor, bu nedenle rehberi ya da mesajları açınca 20 30 saniyeye kapatıyor kendini (bazen hemen kapatıyor). Romu kurduktan sonra üstüne hiçbir program kurmadan kullanırım diyorsanız amenna ama bırakın da Google Çeviri, Firefox gibi uygulamaları kurunca da ram 700lere vurmasın, lütfen objektif olalım.
ram max 550 30 tane uygulama yüklü. kasma donma kesinlikle birsey yok. v8.1 de 4 gün batarya süresi 4 saat 40 dakika ekran açık süresi aldim. romda sorun olsa bu degerleri mümkün degil alamayız. resimlerlede kanitladim bu degerleri 4-5 sayfa geri gidersen resimlerimi görürsünuz. senin görüşlerine kesinlikle katılmıyorum. ama eskiden katiliyordum blekota 4-5 versiyonlarinda beta asamasinda iken öyleydi.

• Beğen
Tepkiler: helppo, morki05 ve kartal2378
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
V.9 genel olarak iyi mi

kerselkersel

Üye
bende kurdum ama oyle bir sorun yok. ya yanlislikla birsey sildin yada kurulumda sorun var. wipeler derken megawipe yaptinmi ?
herşeyi baştan kurdum dediğin gibi megawipe da yaptım hatta birkaç sefer denedim ama her kuruşumda direkt o hatayla kuruluyor aynısını biraderin telefonuna kurdum onda bi sorun yok ben kullanamıyorum

cellini

Üye
★ Mutaman ROM V6 ★ [4.4.4] [Stable] [GT-I9300] ★ gayet başarılı rom 5 gündür kullanıyorum sadece ayarlar kısmı ingilizce okadar

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
sizce yüklemelimiyim v9 hangi kernel önerirsiniz bide grafik hataları var mı mesela görüntü kaymaları falan

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
5x4 mü seçelim size 5x5 mi
bide hangi kerneli kullanıyım

ekremesiroglu

Üye
v8.1 ile v9 arasında fark göremedim nedir farkları arkadaşlar?

Üst Alt