Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
yassiino

yassiino

Üye
Kesinlikle katilmiyorum, bataryan bozuk olabilir,4.4.2 de kaldirir 5.0 da kaldirir
Dediğim gibi telefondan anlamayan biri değilim, bataryanın bozuk olup olmayacağını anlayabilirim. Romu dün kurdum, 6 7 saati çıkardı sağlamdı ama bu sabah kafayı yedi. Hadi bararya sorununu bir kenara bırakalım; rehber ve mesajların kapanması ne olacak? Birçok uygulamayı kurmamış olmama rağmen ram 700lerde dolaşıyor, bu nedenle rehberi ya da mesajları açınca 20 30 saniyeye kapatıyor kendini (bazen hemen kapatıyor). Romu kurduktan sonra üstüne hiçbir program kurmadan kullanırım diyorsanız amenna ama bırakın da Google Çeviri, Firefox gibi uygulamaları kurunca da ram 700lere vurmasın, lütfen objektif olalım.
Kesinlikle katilmiyorum, bataryan bozuk olabilir,4.4.2 de kaldirir 5.0 da kaldirir
Dediğim gibi telefondan anlamayan biri değilim, bataryanın bozuk olup olmayacağını anlayabilirim. Romu dün kurdum, 6 7 saati çıkardı sağlamdı ama bu sabah kafayı yedi. Hadi bararya sorununu bir kenara bırakalım; rehber ve mesajların kapanması ne olacak? Birçok uygulamayı kurmamış olmama rağmen ram 700lerde dolaşıyor, bu nedenle rehberi ya da mesajları açınca 20 30 saniyeye kapatıyor kendini (bazen hemen kapatıyor). Romu kurduktan sonra üstüne hiçbir program kurmadan kullanırım diyorsanız amenna ama bırakın da Google Çeviri, Firefox gibi uygulamaları kurunca da ram 700lere vurmasın, lütfen objektif olalım.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ben garanti olsun diye boeffla ve kerneli kurdum.
ram max 550mb çıktı.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
şu anda 11 adet program kurulu.
bakanlığın sürekli açık olan programı da dahil
hepsi açık.
ram 550mb :)

ss06

ss06

Üye
Arkadaslar ufak bi sorum olacak v9 da facebooktan video izlenebiliniyormu chrome uzerinden
Arkadaslar soruma cevap verecek yokmu ?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
efendim ???

alperen262014

alperen262014

Üye
Arkadaşlar ben archi droid 2.5.3 geçmiştim şimdi hiçbir rom kuramiyorum :( yardimci olurmusunuz

kerselkersel

Üye
Kurulumdaki Samsung servislerini seçmen gerek, Pullup'ı seçmediğin için bu uyarıyı alıyorsun. Seçip kur düzelir.
Ayrıca arkadaşlar şunu anladım ki S3 gerçekten 4.3 üstü kaldırmıyor, kurmayın derim; tertemiz kurulum yapmama rağmen bataryası yarım gün ancak dayanıyor. Sabah şarj edip çıktım evden 5 saatte %2 kaldı ve şimdi de kapandı telefon. Bunun yüklediğim uygulamalarla ilgisi falan yok kesinlikle. Orijinal 4.3 kuruluyken de aynı programlar kuruluydu. Denemek için farklı farklı kurulumlar yaptım ama sonuç aynı; batarya çok çok çabuk biitiyor. Bu sadece ilk sorun; ikinci sorun rehber ve mesajlaşma. İki uygulamayı da sürekli kapatıp duruyor kendisi, birkaç ufak tefek program kurdum ram 700lere çıktı. Bakın romlardan anlamayan biri değilim, hangi program telefonu ne kadar yorar biliyorum; tavsiyem 4.3 üzerine kurulu romlar kullanın. Yine de emeği geçen herkesin eline sağlık.
Pullup ne oluyor hepsini mi seçmek gerekiyor

kartal2378

kartal2378

Üye

Boeffla kernel kur duzelir,firefox dan tut envayi cesit pro kurulu bende 700 u cok nadir goruyor sonra topluyor,genelde 650 600 civarinda

alperen262014

alperen262014

Üye
ss06

ss06

Üye
Arkadaslar ufak bi sorum olacak v9 da facebooktan video izlenebiliniyormu chrome uzerinden
Arkadaslar soruma cevap verecek yokmu ?
Arkadaslar romu kurup denemek istiyorum lutfen soruma bi cewap verebilirmisiniz v9 da chorome uzerinden facede video izlenebiliyormu

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar v8.1 deki açılış ekranını nasıl yükleriz buna?
bu açılış ekranını beğenmedim.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
s5 ekranı diye vardı önceki sayfalarda ama bulamadım.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
tmmdır buldum ;)

Üst Alt