burak1553
Üye
Engel koyunca daha bir güzel geldiMaalesef kardeşim.![]()
Ben romları indirmeden mega hesabıma ekliyorum kendi hesabımdan indiriyorum garanti oluyor

Engel koyunca daha bir güzel geldiMaalesef kardeşim.![]()

Elinden geliyorsa benim yaptığım çalışmanın çeyreğini yap. Blekota bu işi para için yapıyor ben zevkine yapıyorum aradaki fark bu.Farklı email programlarini bende biliyorum.Ancak blekota gibi bir rom ustadina saygı duyuyorum.İnsanlar çıtanın üstünde iş yapanlara saygı duyar.Neyse s 5 mini alpha 6 vay canina dedirtti.[emoji2]
İnteeneti sınırsız olan bir arkadaş megaya s5 mini alpha v6.0 romu upload edip link atabilir mi![]()
Sağolasın system uı note 4e benzesin diye değilmiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbaşka sitede buldum buyur
UPDATE NOTE 4 SYSTEMUI FEATURE
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İnteeneti sınırsız olan bir arkadaş megaya s5 mini alpha v6.0 romu upload edip link atabilir mi![]()
evet kardeşim rica ederimSağolasın system uı note 4e benzesin diye değilmi![]()

normal custom rom gibi yüklicen önce mega wipe yap sonra indirdiğin zipli dosyayı cwm den flaşla eğer ilk defa rom kuruyorsan biraz araştır google danMini alpha rom yükleme işlemi nasıl arkadaşlar?
2. Mega linkindekini romdan sonra mı flash yapıyoruz.evet kardeşim rica ederim
normal custom rom gibi yüklicen önce mega wipe yap sonra indirdiğin zipli dosyayı cwm den flaşla eğer ilk defa rom kuruyorsan biraz araştır google dan
evet ama ilkini önce kur biraz bak sonra recovery ye alıp flaşla tekrar2. Mega linkindekini romdan sonra mı flash yapıyoruz.

Paylaşım buradamı ? Onay dahilinde bilgi verirseniz sevinirimHazy rom 3.2 yi deneyın beyler on numara ben konu açtım ama daha denetlemede. ram çok boş kalıyor şarzda gayet iyi![]()
normalde ben konuyu açtım linkler falan hepsi hazırda yayınlamadılar heralde denetlemede yazıyor. ama linkleri atayım istersenPaylaşım buradamı ? Onay dahilinde bilgi verirseniz sevinirim
Olur teşekkür ederimnormalde ben konuyu açtım linkler falan hepsi hazırda yayınlamadılar heralde denetlemede yazıyor. ama linkleri atayım istersen
hazy romOlur teşekkür ederim
benim üniversitesini okduğum şehirdesin kardeşimİzmit'teyim kardeşim perişan oldum burda
Cwm 6.0.3.2 kur onunla flasla senin cwm veya twrp uyumlu deil sorun buHazzy rom flashlarken error veriyor
V6.0'da göze çarpan önemli özellikler nelerdir?S5 mini alpha v6.0 rom biraz kasiyor
Tavsiye etmem