Mesela hangi sensor calismiyor?v8.1sansorleri dene bakalım çalışıyormu adam rom bort ediyor çalışmayan şeylerden haberi yok s5 multisangda yok aziz ardaşımız toplama yaptıgı halde bunlardan guzel rom çıkarıyor ortaya
Teşekkür ederim kardeşim böyle güzel yorumlar gördükçe sizler için daha iyisini yapmaya çalışacağım.v8.1sansorleri dene bakalım çalışıyormu adam rom bort ediyor çalışmayan şeylerden haberi yok s5 multisangda yok aziz ardaşımız toplama yaptıgı halde bunlardan guzel rom çıkarıyor ortaya
E posta için alternatif uygulamar var. Adam 9 versiyonda ve hala romda bir sürü bug var oysa benim ilk çalışmam 4 rom birleşiminden elde ettim öyle sanıldığı kadar kolay değil. Update sprit, csc, build prop vs... dosyarını hepsini değiştirdim ve gayet iyi bir rom oldu sonuç olarak. Fazla vaktim yoktu şehir dışına çıktığım için ilgilenemedim ama e postanın neden hata verdiğini sonuç olarak çözdüm sonraki versionda sorun olmayacak ayrıca farklı bir kaç özellik daha eklenecekAzizin romda email çalışmadı. Azizin rom bundan iyi değil haksızlık yapmayalım.
Abi şimdi nerdesin ?Teşekkür ederim kardeşim böyle güzel yorumlar gördükçe sizler için daha iyisini yapmaya çalışacağım.
Bu arada bu forumda bir sürü ajan var yazdığınız cümlelere dikkat edin ya biri beni şikayet etti yada onlar zaten kendileri okuyor
E posta için alternatif uygulamar var. Adam 9 versiyonda ve hala romda bir sürü bug var oysa benim ilk çalışmam 4 rom birleşiminden elde ettim öyle sanıldığı kadar kolay değil. Update sprit, csc, build prop vs... dosyarını hepsini değiştirdim ve gayet iyi bir rom oldu sonuç olarak. Fazla vaktim yoktu şehir dışına çıktığım için ilgilenemedim ama e postanın neden hata verdiğini sonuç olarak çözdüm sonraki versionda sorun olmayacak ayrıca farklı bir kaç özellik daha eklenecek
İzmit'teyim kardeşim perişan oldum burdaAbi şimdi nerdesin ?
hocam sonraki versiyonunda blekota qs nin 2.9 versiyonunu kullanacak ona cok güzel diyorlar altyapi olarak blekota 9 u mu kullanirsin?İzmit'teyim kardeşim perişan oldum burda
hocam sonraki versiyonunda blekota qs nin 2.9 versiyonunu kullanacak ona cok güzel diyorlar altyapi olarak blekota 9 u mu kullanirsin?İzmit'teyim kardeşim perişan oldum burda
Aynen bende aynı düşüncedeyimhocam sonraki versiyonunda blekota qs nin 2.9 versiyonunu kullanacak ona cok güzel diyorlar altyapi olarak blekota 9 u mu kullanirsin?
hocam kullanıcılar icin illaki aroma iyi olur ama benim icin farketmezAynen bende aynı düşüncedeyim
Ben döndüğümde eğer v9 çıkacak olursa indirir üs olarak onu kullanırım yok çıkmasa zaten elimde v2.9 var çalışmam yarım kalmıştı onu tamamlarım. Birde aromayı kaldırmayı düşünüyorum. Ama aynı özellikler ve uygulamalar eklenecektir bir kaç tanesi hariç
Sizde aynı fikirde misiniz aroma olsun mu?
Aroma tam olarak neydi yaAynen bende aynı düşüncedeyim
Ben döndüğümde eğer v9 çıkacak olursa indirir üs olarak onu kullanırım yok çıkmasa zaten elimde v2.9 var çalışmam yarım kalmıştı onu tamamlarım. Birde aromayı kaldırmayı düşünüyorum. Ama aynı özellikler ve uygulamalar eklenecektir bir kaç tanesi hariç
Sizde aynı fikirde misiniz aroma olsun mu?

aroma installer seçmeli yükleme blekota yuklerken uygulamaları ozellikleri falan sectigin rom yukleme bölümüAroma tam olarak neydi ya![]()
Kendi mega hesabına ekleyen varsa özelden atabilir mi ?XDA roma engel koymuş.Geliştiriciler birbirine düşmüş herhalde.![]()