Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

eskiyapar

Üye
O sensorler bir cok romda bilerek kapatiliyor pil tasarrufu amacli.

kartal2378

kartal2378

Üye
v8.1sansorleri dene bakalım çalışıyormu adam rom bort ediyor çalışmayan şeylerden haberi yok s5 multisangda yok aziz ardaşımız toplama yaptıgı halde bunlardan guzel rom çıkarıyor ortaya
Mesela hangi sensor calismiyor?

CINZANO

Üye
Rom güzel....ilk sorunum tel kapalı iken mesaj geldiginde mesaj simgesine tıklayınca ana ekranda aşagıda kutucuk açılıyor ama boş...Ana ekranda mesaj sıkıntısı var

Aziz04

Aziz04

Üye
v8.1sansorleri dene bakalım çalışıyormu adam rom bort ediyor çalışmayan şeylerden haberi yok s5 multisangda yok aziz ardaşımız toplama yaptıgı halde bunlardan guzel rom çıkarıyor ortaya
Teşekkür ederim kardeşim böyle güzel yorumlar gördükçe sizler için daha iyisini yapmaya çalışacağım.
Bu arada bu forumda bir sürü ajan var yazdığınız cümlelere dikkat edin ya biri beni şikayet etti yada onlar zaten kendileri okuyor
Azizin romda email çalışmadı. Azizin rom bundan iyi değil haksızlık yapmayalım.
E posta için alternatif uygulamar var. Adam 9 versiyonda ve hala romda bir sürü bug var oysa benim ilk çalışmam 4 rom birleşiminden elde ettim öyle sanıldığı kadar kolay değil. Update sprit, csc, build prop vs... dosyarını hepsini değiştirdim ve gayet iyi bir rom oldu sonuç olarak. Fazla vaktim yoktu şehir dışına çıktığım için ilgilenemedim ama e postanın neden hata verdiğini sonuç olarak çözdüm sonraki versionda sorun olmayacak ayrıca farklı bir kaç özellik daha eklenecek

• Beğen
Tepkiler: helppo, tomm, seronet ve 4 diğerleri
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeşim böyle güzel yorumlar gördükçe sizler için daha iyisini yapmaya çalışacağım.
Bu arada bu forumda bir sürü ajan var yazdığınız cümlelere dikkat edin ya biri beni şikayet etti yada onlar zaten kendileri okuyor

E posta için alternatif uygulamar var. Adam 9 versiyonda ve hala romda bir sürü bug var oysa benim ilk çalışmam 4 rom birleşiminden elde ettim öyle sanıldığı kadar kolay değil. Update sprit, csc, build prop vs... dosyarını hepsini değiştirdim ve gayet iyi bir rom oldu sonuç olarak. Fazla vaktim yoktu şehir dışına çıktığım için ilgilenemedim ama e postanın neden hata verdiğini sonuç olarak çözdüm sonraki versionda sorun olmayacak ayrıca farklı bir kaç özellik daha eklenecek
Abi şimdi nerdesin ?

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
serdar431

serdar431

Üye
İzmit'teyim kardeşim perişan oldum burda
hocam sonraki versiyonunda blekota qs nin 2.9 versiyonunu kullanacak ona cok güzel diyorlar altyapi olarak blekota 9 u mu kullanirsin?

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
serdar431

serdar431

Üye
İzmit'teyim kardeşim perişan oldum burda
hocam sonraki versiyonunda blekota qs nin 2.9 versiyonunu kullanacak ona cok güzel diyorlar altyapi olarak blekota 9 u mu kullanirsin?

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Aynen bende aynı düşüncedeyim
Ben döndüğümde eğer v9 çıkacak olursa indirir üs olarak onu kullanırım yok çıkmasa zaten elimde v2.9 var çalışmam yarım kalmıştı onu tamamlarım. Birde aromayı kaldırmayı düşünüyorum. Ama aynı özellikler ve uygulamalar eklenecektir bir kaç tanesi hariç
Sizde aynı fikirde misiniz aroma olsun mu?

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553
serdar431

serdar431

Üye
Ben döndüğümde eğer v9 çıkacak olursa indirir üs olarak onu kullanırım yok çıkmasa zaten elimde v2.9 var çalışmam yarım kalmıştı onu tamamlarım. Birde aromayı kaldırmayı düşünüyorum. Ama aynı özellikler ve uygulamalar eklenecektir bir kaç tanesi hariç
hocam kullanıcılar icin illaki aroma iyi olur ama benim icin farketmez

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Aroma tam olarak neydi ya :)

• Beğen
Tepkiler: morki05
serdar431

serdar431

Üye
  • Beğen
Tepkiler: burak1553

eskiyapar

Üye
Farklı email programlarini bende biliyorum.Ancak blekota gibi bir rom ustadina saygı duyuyorum.İnsanlar çıtanın üstünde iş yapanlara saygı duyar.Neyse s 5 mini alpha 6 vay canina dedirtti.[emoji2]

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
iyiyse kuralım :)

eskiyapar

Üye
Çok sükseli bir rom.Farklı ekran kilitleri, beyaz renk ağirlikli menuler,daha hizli acilan rehber.Ben begendim.Çakma note 4.[emoji2]

eskiyapar

Üye
Ayrıca upsm olan 4.4.4 rom

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben xda linki verdim de öğlen rom vardı şimdi bulamadım mega linki filan varsa verebilir misiniz ? :)

eskiyapar

Üye
XDA roma engel koymuş.Geliştiriciler birbirine düşmüş herhalde.:hehe:

• Beğen
Tepkiler: burak1553

eskiyapar

Üye
Maalesef kardeşim.:(:(:(

Üst Alt