v9.1'de sıkıntı yok kardeşim market sorununu giderdim@aziz04 hocam bak market çalışmadığı halde senin romu kullanıyorum ;-)

Hocam sormuştum şu 4g olayı bizde ekleyebilirmiyiz ?v9.1'de sıkıntı yok kardeşim market sorununu giderdim
Yeni 2 tane çalışmam var biri robot diğeri v8.1
v8.1 altyapısını kullanacağım Aroma seçeneğini kaldırıp bize gerekli olan özellikleri ekleyeceğim
Birde ekleyeceğim bir kaç özellik var sürpriz olsun
Ama döndükten sonra
Hocam kota sorunum vardı yarını bekliyorum yarın halledecem ama 2 gündür v9u kullanıyorummarketten başka bir sorun yokv9.1'de sıkıntı yok kardeşim market sorununu giderdim
Yeni 2 tane çalışmam var biri robot diğeri v8.1
v8.1 altyapısını kullanacağım Aroma seçeneğini kaldırıp bize gerekli olan özellikleri ekleyeceğim
Birde ekleyeceğim bir kaç özellik var sürpriz olsun
Ama döndükten sonra
Hocam sen build.proptan değiştirebilirsin sorun yok yani sen romu 5.1 yapmadınAziz kardeş kilit kapama efekti benim sorun. Doğru anlatabildim umarımBu arada yapim numarasi 5.1 olmus aziz kardeş. Nasil duzeltebiliriz ?
Tabi eklenebilir ama çok karışık romu kurmadan yapacaksın bu işlemiHocam sormuştum şu 4g olayı bizde ekleyebilirmiyiz ?
Bence tavsiye hepsi birbirine yakın v7 v8 aziz04 pek fark yok performance olarakvalla insanın kafası karışıyo hangi romu yüklicem diye
Hayırlı yolculuklarTabi eklenebilir ama çok karışık romu kurmadan yapacaksın bu işlemi
Daha sonra gerekli dosyaları sana veririm ve ne yapman gerektiğinide
Şimdi yola çıkıyorum yine hocam vaktim yok
Peki aziz kardes ekran kapatma işini başka hangi yolla çözebiliriz ?Hocam sen build.proptan değiştirebilirsin sorun yok yani sen romu 5.1 yapmadın
Bu 5.1 beta için yapıldığı için böyle oldu ama 8.1 içinde geçerli
Efs Pro programı var onla yapabilirsin root Explorer ile kopyala yapıştır yaparsın ama bir çok seçenekle yedek al ne olur nolmazEfs yedek almada, EFS klasörünü kopyalamak yeterli mi? En basit nasıl efs yedekleniyor?
Efs pro, telefona mı yükleniyor, yoksa bilgisayara mı?Efs prı
Efs Pro programı var onla yapabilirsin root Explorer ile kopyala yapıştır yaparsın ama bir çok seçenekle yedek al ne olur nolmaz
Pc için de var telefon için de telefon için olanında root gerekirEfs pro, telefona mı yükleniyor, yoksa bilgisayara mı?
Teşekkürler, yedek alıp bir kenara koyayım.Pc için de var telefon için de telefon için olanında root gerekir
Kesinlikle al geçen IMEI uçtu o olmasa yeni imeı attırmak zorunda kalacaktımTeşekkürler, yedek alıp bir kenara koyayım.