Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar v8.1 de rehber den atma sorunu devam ediyor. Buna bi çözüm önerisi olan varmı. Veya sorunu yaşayan varmı benden başka?
Ben oyle bir sorun hic yasamadim,yani v7 de de yoktu v8.1 de de yok su an

cenk88

Üye
Bu romda rehber sorunu vardi. Size sansa denk gelmemis demekki. Kendimce çözüm arayacağım mecbur :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: cenk88

cenk88

Üye
Stock kernel ile beraber kullanmaktayim. O sebep olabilir mi peki ?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar bi sorunum var benimde.
normalde 550-570mb arası gezinen ram
şimdilerde 650aşağı düşmüyor.
boffla kernel var ama ne bu kadar ram yiyor bulamadım.
var mı bi çözüm önerisi olan???

kartal2378

kartal2378

Üye
arkadaşlar bi sorunum var benimde.
normalde 550-570mb arası gezinen ram
şimdilerde 650aşağı düşmüyor.
boffla kernel var ama ne bu kadar ram yiyor bulamadım.
var mı bi çözüm önerisi olan???
Zram acikmi

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
açık.
800de ayarlı.
diğer aryarlatda yapıldı.
işleöci 1600mhz de işaretli.

kartal2378

kartal2378

Üye
açık.
800de ayarlı.
diğer aryarlatda yapıldı.
işleöci 1600mhz de işaretli.
Config prosundan butun ayarlari sifirla,telefonu ac kapat bir kac kez,kapatmalar arasinda 15 dakika bekle ama kurcala biraz teli,sonra tekrar ayarlari yap,

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
tmm üstad.

Aziz04

Aziz04

Üye
Kendi yaptığım romu kullanıyorum nete 4g hızında bağlanmakta bi başkaymış :)Bu arada yeni kernel ve build ayarları keşfettim
Bu ayarlar ile şarj bitmiyor desem yeridir ayrıca cihaz resmen uçuyor ;)
Build ayarları ise rehber sorunuyla ilgili rehberden atma, gelen arama siyah ekran sorunu giderilmiş oluyorDenemek isteyen varsa en kolay yoldan QS- i9300-KK v2.9 build.prop dosyasını blekota build.prop dosyasiyla değiştirin. Winrar ile yapın bu işlemleri

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

zazadayı1601

Üye
Aziz hocam o dedigin nsl oluyo tam anlamadim bu arada senin romu kullaniyom cok guzel eline saglik

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

eskiyapar

Üye
Türkiye'de 4g yok Azizim.O sadece görüntü.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
tdd46

tdd46

Üye
Hocam şu olayı nasıl olacak tekrardan mi romu kuralım

serdar431

serdar431

Üye
Kendi yaptığım romu kullanıyorum nete 4g hızında bağlanmakta bi başkaymış :)Bu arada yeni kernel ve build ayarları keşfettim
Bu ayarlar ile şarj bitmiyor desem yeridir ayrıca cihaz resmen uçuyor ;)
Build ayarları ise rehber sorunuyla ilgili rehberden atma, gelen arama siyah ekran sorunu giderilmiş oluyorDenemek isteyen varsa en kolay yoldan QS- i9300-KK v2.9 build.prop dosyasını blekota build.prop dosyasiyla değiştirin. Winrar ile yapın bu işlemleri
Hocam sen build.prop dosyasini versen bir zahmet simdi ufacik bir dosya icin kocskoca romu indirmeyelim :)

Aziz04

Aziz04

Üye
Hocam ben antepteyim rom dosyaları yok haliyle arkadaştan detaylı ss istedim bana gönderecek dosyayıda upload edip link paylaşım @zazadayı1601

• Beğen
Tepkiler: morki05
serdar431

serdar431

Üye
Hocam ben antepteyim rom dosyaları yok haliyle arkadaştan detaylı ss istedim bana gönderecek dosyayıda upload edip link paylaşım @zazadayı1601
demek qs 2.9 build prop daha iyi demek sarj ve diger konularda. sen nasil kesfettin hocam onu

Aziz04

Aziz04

Üye
Hocam sen build.prop dosyasini versen bir zahmet simdi ufacik bir dosya icin kocskoca romu indirmeyelim :)
Tmm kardeşim senin için extra değişiklikler yapıp upload ederim :)
Açılışta turkçe dil ile gelecek kurulum
demek qs 2.9 build prop daha iyi demek sarj ve diger konularda. sen nasil kesfettin hocam onu
Sen benim geceleri uyuduğumu mu sanıyorsun hocam valla hep xda forumundayım a'dan z'ye bütün yorumları okuyorum çok ciddi güzel bilgiler var

Üst Alt