kartal2378
Üye
Ben oyle bir sorun hic yasamadim,yani v7 de de yoktu v8.1 de de yok su anArkadaslar v8.1 de rehber den atma sorunu devam ediyor. Buna bi çözüm önerisi olan varmı. Veya sorunu yaşayan varmı benden başka?
Ben oyle bir sorun hic yasamadim,yani v7 de de yoktu v8.1 de de yok su anArkadaslar v8.1 de rehber den atma sorunu devam ediyor. Buna bi çözüm önerisi olan varmı. Veya sorunu yaşayan varmı benden başka?
Google playde rehber uygulamaları var bir deneBu romda rehber sorunu vardi. Size sansa denk gelmemis demekki. Kendimce çözüm arayacağım mecbur![]()
Ex dialer,super otesiGoogle playde rehber uygulamaları var bir dene
Boeffla kernel kullan daha kullanışlı benceStock kernel ile beraber kullanmaktayim. O sebep olabilir mi peki ?
Zram acikmiarkadaşlar bi sorunum var benimde.
normalde 550-570mb arası gezinen ram
şimdilerde 650aşağı düşmüyor.
boffla kernel var ama ne bu kadar ram yiyor bulamadım.
var mı bi çözüm önerisi olan???
Config prosundan butun ayarlari sifirla,telefonu ac kapat bir kac kez,kapatmalar arasinda 15 dakika bekle ama kurcala biraz teli,sonra tekrar ayarlari yap,açık.
800de ayarlı.
diğer aryarlatda yapıldı.
işleöci 1600mhz de işaretli.
Bu arada yeni kernel ve build ayarları keşfettim Emin misin sadece görüntü olduğuna!?Türkiye'de 4g yok Azizim.O sadece görüntü.
Hocam sen build.prop dosyasini versen bir zahmet simdi ufacik bir dosya icin kocskoca romu indirmeyelimKendi yaptığım romu kullanıyorum nete 4g hızında bağlanmakta bi başkaymışBu arada yeni kernel ve build ayarları keşfettim
Bu ayarlar ile şarj bitmiyor desem yeridir ayrıca cihaz resmen uçuyor
Build ayarları ise rehber sorunuyla ilgili rehberden atma, gelen arama siyah ekran sorunu giderilmiş oluyorDenemek isteyen varsa en kolay yoldan QS- i9300-KK v2.9 build.prop dosyasını blekota build.prop dosyasiyla değiştirin. Winrar ile yapın bu işlemleri

demek qs 2.9 build prop daha iyi demek sarj ve diger konularda. sen nasil kesfettin hocam onuHocam ben antepteyim rom dosyaları yok haliyle arkadaştan detaylı ss istedim bana gönderecek dosyayıda upload edip link paylaşım @zazadayı1601
Tmm kardeşim senin için extra değişiklikler yapıp upload ederimHocam sen build.prop dosyasini versen bir zahmet simdi ufacik bir dosya icin kocskoca romu indirmeyelim![]()

Sen benim geceleri uyuduğumu mu sanıyorsun hocam valla hep xda forumundayım a'dan z'ye bütün yorumları okuyorum çok ciddi güzel bilgiler vardemek qs 2.9 build prop daha iyi demek sarj ve diger konularda. sen nasil kesfettin hocam onu