Uyari nerdeyken geliyor,boeffla config v2 uygulamasindaykenmi yoksa telefon herhangi bir menudeykenmi yada nerde?4.4.2 blekota s5 var bende.
hatta daha dün kendi güncelledi.
beta sürümü mü stabil mi diye sordu.
bende beta 6.01 miydi neydi onu seçtim.
şimdi senin dediğini de yükleyince güncel sürüm zaten babında uyarı verdi![]()
Tamam anladim sagol dostumburda en başta kernel bilgisinde kendin de görebilirsin.
Hocam team varsa özelden id ver yardımcı olmaya çalışayımBilen hocalarım
ben philz ten kurulum yaparken hiç başlamıyor kurulum direk zip okumadı abort falan diyor failed hatası veriyor.
acaba hafıza kartında fazla yer yok zip dosyayı çıkarmaya mi çalışıyor neden başlamaz direk hata verir kaç kere indirdim hata yok dosyada ..... megavipe yapıp install zip diyorum direk
Hocam team varsa özelden id ver yardımcı olmaya çalışayım
Buradan anlatmayla olmayacak gibi görünüyor
ayni sekilde saat apksini de bulabilirmiyim system dosyalarinda.Abi tesekkur ederim.ayrica ben sistem dosyalarını silerken yanlislikla saatide silmisim onunla birlikte alarmda gitmis
ayni sekilde saat apksini de bulabilirmiyim system dosyalarinda.Türkçe dil desteği olursa kurarim hemen. Şuan cihazim romsuz zaten.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkuran deneyen var mı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Edit:Ben romu kurdum ve tek kelimeyle Muhteşem
Türkçe dil desteği yok ama bunun içinde ayrı bir zip dosyası var cwm'den flaslıyoruz
Stabilite mükemmel

Hocam açın direk kurmayı planlıyorum şimdiden teşekkürler.Evet var sonradan cwm'den flashlıyorsun
Akıllı duraklatma var inan gördüğüm en iyi en stabil rom
Şuan o kadar mutluyum ne diyeceğimi bilmiyorum yarın konusunu açarım
Hocam açın direk kurmayı planlıyorum şimdiden teşekkürler.