Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Aziz04

Aziz04

Üye
AZIZ HOCAM
1.batarya performansi icin stabil mi yoksa en son cikan beta kernel mu kursam daha iyi olur
2. Cpu alt sinir ust sinir degisiklik yapacak miyiz ? Calisma modu (ondemat)mi ?
3. Philz kuruluma geciyorum az ilerloyor hep ayni yerde kaliyor twrp yapsam sikinti olur mu
Batarya performansı gayet iyi. Boeffla beta 6 ile tadından yenmiyor.
Tabi birde Boeffla config uygulamasını kurup gerekli ayarları yapmanız gerekiyor
Ben cpu'yu varsayılan olarak kullanıyorum. Bazen 1600'ze çıkartıyorum ama alt sınır yine varsayılan
Twrp ile bir iki cihaza kurdum sıkıntı olmadı ama genel olar philz kullandım. Nedeni ise twrp wipe seçeneği pek hoşuma gitmediği için
Yaptığım kurulumların hemen hemen hepsinde megawipe kullanırım. Temiz kurulumdan yanayım
Ayrıca clockworkmod cwm'de kullanabilirsiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: funny_halil

helppo

helppo

Üye
,
aziz linki bulamadım sana zahmet atarsan kardeşim
Kilit ekranı hava durumu widget yama dosyası eklenmiş bu neyin linki anlamadım kardeşim bunu soruyorum:allalla:
Batarya ferformansı gayet iyi. Boeffla beta 6 ile tadından yenmiyor.
Tabi birde Boeffla config uygulamasını kurup gerekli ayarları yapmanız gerekiyor
Ben cpu'yu varsayılan olarak kullanıyorum. Bazen 1600'ze çıkartıyorum ama alt sınır yine varsayılan
Twrp ile bir iki cihaza kurdum sıkıntı olmadı ama genel olar philz kullandım. Nedeni ise twrp wipe seçeneği pek hoşuma gitmediği için
Yaptığım kurulumların hemen hemen hepsinde megawipe kullanırım. Temiz kurulumdan yanayım
süpersin tşkr.............

Nevarres

Üye
Batarya performansı gayet iyi. Boeffla beta 6 ile tadından yenmiyor.
Ya hocam odin ile yaptım orjinal romu odin pass dedi ama hala samsung yazısında bu tel neden böyle anlamıyorum.

Aziz04

Aziz04

Üye
Ya hocam odin ile yaptım orjinal romu odin pass dedi ama hala samsung yazısında bu tel neden böyle anlamıyorum.
Bi recovey moda girip
wipe cache partition
wipe data/factory reset yapar mısın
sonra cihazı yeniden başlat

seronet

seronet

Üye
Kurulum sırasında hiç bir seçeneği değiştirmeden kurdum, rehber hatası vermedi. Rom açıldıktan sonra 1 defa google hizmetleri ile ilgili hata verdi kapattım açtım düzeldi.
Kullandığım programları kurdum test ediyorum. Çıkan patch leride kurdum.

esatgelmedi

Üye
Arkadaşım hiçbir romda şarjdayken şarj azalmaz ben yardımcı olmaya çalışıyorum sen artislik yapıyorsun
yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim ancak yardım önerisi de biraz mantık çerçevesinde olmalı bence. yüklenen romlarda insanların başına gelenlere bakarsanız benim yaşadığımın çok normal kaldığını kendiniz görürsünüz. soruyu ciddiye alıp aklınıza gelen ilk şeyi söylemeseydiniz ben de artistlik (size göre) yapmazdım belki. iyi akşamlar.

funny_halil

Üye
Aziz hocam son olarak
1. Philz açıyorum wipe falan yapıp clean new rom diyorum sonra install zip diyorum az ilerliyor hep aynı yerde kaliyor.Ben nerede hata yapıyorum ?
2. Nxtgen rom 14 kullanıyorum ondan daha mi iyi ???

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim ancak yardım önerisi de biraz mantık çerçevesinde olmalı bence. yüklenen romlarda insanların başına gelenlere bakarsanız benim yaşadığımın çok normal kaldığını kendiniz görürsünüz. soruyu ciddiye alıp aklınıza gelen ilk şeyi söylemeseydiniz ben de artistlik (size göre) yapmazdım belki. iyi akşamlar.
Evet arkadaşım sende kendince haklısın

Astrosman

Astrosman

Üye
Güzel ROM yapmışlar.

helppo

helppo

Üye
v8 kurdum aziz :alkis:oke: ama Boeffla config uygulamasından ayarları bilemedim yanlış bişey yaparım korkusuyla ellemiyorum sana zahmet resimlerle ayarı gösteririrsen sevinirim ha bu arada ayarlar durduruldu hatası alıyorum

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
helppo

helppo

Üye
heyeee aziz iyi reklam yaptı

helppo

helppo

Üye
birde Boeffla config uygulaması ayarı aziz yapsa uçacak makine:hoba:
:ehe
Tmm birazdan resim atarım 57 sayfada var ama pek hoş çıkmamış o resimler :)
vay işin gücün rast gelsin aziz gibi aziz olasın

• Beğen
Tepkiler: tdd46
tdd46

tdd46

Üye
güncel haberleri takip eder gibi sayfayı takip eder oldum hep yeni birşey :)

helppo

helppo

Üye
face bıraktık senin gibi burayı takibe başladık

funny_halil

Üye
Bilen bi hocam
Sıfırdan v8 kurulumunu anlatabilir mi
Hep ayni yerde takılı kalıyor.
1.hangi recovery hangi adımlar
Philz de install da 2 tane tik var onlar secilecek mi ????

Nevarres

Üye
Tele orjinal romu yükledim 0 gibi oldu işte acaba tekrar denesem mi?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bilen bi hocam
Sıfırdan v8 kurulumunu anlatabilir mi
Hep ayni yerde takılı kalıyor.
1.hangi recovery hangi adımlar
Philz de install da 2 tane tik var onlar secilecek mi ????
Konuda anlattım uzun uzun ordan bakarak yapabilirsiniz

Üst Alt