Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
helppo

helppo

Üye
sana alıştım sanal alemde 1553 kartal vs morki05 :alkis:konus:ha buarada v8 romu haber varmı

• Beğen
Tepkiler: kartal2378 ve morki05

naoldu

Üye
merhaba, rom'u kurdum gayet güzel ve stabil fakat numara çevirme ekranındaki rakamlar tek el özelliğine geçmiyor bir türlü. sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
klavye durduruldu hatası veriyor !!
merhaba, rom'u kurdum gayet güzel ve stabil fakat numara çevirme ekranındaki rakamlar tek el özelliğine geçmiyor bir türlü. sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
internetten başka klavye indirip deneneyin ben romdaki klavyeyi kullanıyorum.
numara çevirme ekranı belki ilerki sürümde düzeltilir

morki05

morki05

Üye
Cihazı yeniden root'la
root ile ilgili bir sıkıntı oluştuğu için hata veriyor
Hocam root kontrolünden geçti sonuç olumlu fakat şimdi de wifi sorunu başladı acaba yeni boefla dan sonra mı oldu?

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Hocam root kontrolünden geçti sonuç olumlu fakat şimdi de wifi sorunu başladı acaba yeni boefla dan sonra mı oldu?
Hayır boeffla ile alakalı bir sorun değil.
Bu wifi olayına bi türlü anlam veremiyorum :allalla:

• Beğen
Tepkiler: morki05
serdar431

serdar431

Üye
Hocam sizde blekota ile sahalara dönüş yapmışsın hayırlı olsun ;)
evet hocam kisa sure once denemistim memnun etmemisti beni ama tekrar deneme karari aldim boeffla ayarlari ile tekrar deneyeceğim bakalım nasıl olacak. sahalarda olmama sebebim ise yurtdisina taşındım o yüzden o gecis sırasında internetsiz kaldım bir sure, sağolsunlar bazi degerli arkadaşlarımız yoklugumda konuma sahip çıktılar.Simdi tekrar döndük sadece kendi konum degil herhangi bir konuda 1-2 kisiye dahi faydam olsa bu beni mutlu ediyor.

• Beğen
Tepkiler: morki05

maybek

Üye
Selam arkadaşlar. Her ne hikmetse bu romu telefona kurmaya çalıştığımda telefonun imei numarası 0049'la başlayan bir numaraya dönüşüyor. Tam 3 kere para verip orjinal imei numarasını tekrar attırdım. Kurulum aşamasını harfiyen uyguladım her defasında sonuç yine hüsran. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var mı acaba? Xda'dan da kurulum dosyalarını indirip denedim sonuç yine aynı. Şu an Critmas v12 adlı eski bir romu kullanıyorum. Bu romdan iyice sıkıldım değiştirmek istiyorum. Bu arada bir şey daha ekleyeyim bu imei değiştirmesi sorunu başaka rom değişikliği durumlarında da olmaya başladı. Telefona format atma, kartı biçimlendirme va ne varsa uyguladigim halde yine de sorun düzelmiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Acaba telefon mu kafayı yedi zamanında aşırı rom değişikliği yapmıştım bunun etkisi olabilir mi?

tdd46

tdd46

Üye
Selam arkadaşlar. Her ne hikmetse bu romu telefona kurmaya çalıştığımda telefonun imei numarası 0049'la başlayan bir numaraya dönüşüyor. Tam 3 kere para verip orjinal imei numarasını tekrar attırdım. Kurulum aşamasını harfiyen uyguladım her defasında sonuç yine hüsran. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var mı acaba? Xda'dan da kurulum dosyalarını indirip denedim sonuç yine aynı. Şu an Critmas v12 adlı eski bir romu kullanıyorum. Bu romdan iyice sıkıldım değiştirmek istiyorum. Bu arada bir şey daha ekleyeyim bu imei değiştirmesi sorunu başaka rom değişikliği durumlarında da olmaya başladı. Telefona format atma, kartı biçimlendirme va ne varsa uyguladigim halde yine de sorun düzelmiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Acaba telefon mu kafayı yedi zamanında aşırı rom değişikliği yapmıştım bunun etkisi olabilir mi?
KLON İMEİ SORUNU OLANLAR İÇİN KERNEL VE MODEM: için gerekli yazılımları vermiş adam. romu kurduktan sonra onları da kurarsan sorun düzelir.Benim de imei klon bunları yapınca sorun düzeliyor

morki05

morki05

Üye
evet hocam kisa sure once denemistim memnun etmemisti beni ama tekrar deneme karari aldim boeffla ayarlari ile tekrar deneyeceğim bakalım nasıl olacak. sahalarda olmama sebebim ise yurtdisina taşındım o yüzden o gecis sırasında internetsiz kaldım bir sure, sağolsunlar bazi degerli arkadaşlarımız yoklugumda konuma sahip çıktılar.Simdi tekrar döndük sadece kendi konum degil herhangi bir konuda 1-2 kisiye dahi faydam olsa bu beni mutlu ediyor.
İyi hocam tekrar aramıza hoşgeldin

helppo

helppo

Üye
arkadaşlar forumda Critmas v12 rom nasıl güzel mi tavsiya eder misiniz vede blekota gibi stabil mi
:polis:

Aziz04

Aziz04

Üye
KLON İMEİ SORUNU OLANLAR İÇİN KERNEL VE MODEM: için gerekli yazılımları vermiş adam. romu kurduktan sonra onları da kurarsan sorun düzelir.Benim de imei klon bunları yapınca sorun düzeliyor
imei 0049 olduktan sonra modem ve kernel ile düzeltme şansın ne yazık ki yok!!

Fatix

Üye
klavye durduruldu hatası veriyor !!
Aynı hatayı bende aldım ve ekte verdiğim S5 klavyesini flashlayarak çözüm buldum. Sizde aynı işlemi yaparak normal klavyenize kavuşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: tdd46
Aziz04

Aziz04

Üye
Kardeş rom yüklemeye başlamadan önce efs yedeğini almış olsaydın tekrardan gidip imei için para vermek zorunda kalmazdın.
Ayrıca ben şimdiye kadar bu romu bir sürü cihaza kurdum ama hiçbirinde imei 0049 olmadı.
0049 olması için versiyon düşürmen gerekiyor.
Örnek: 4.3'ten, 4.1.2'ye versiyon düşürürsen imei 0049 olur
Ama Bu romu yükleyince zaten versiyon yükseltiyorsun kesinlikle olmaması gerekiyor :allalla:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: helppo ve burak1553

Fatix

Üye
Rom çok güzel, benim için vazgeçilmez oldu, ile gayet stabil ve hızlı. Bu romla tanışmamıza vesile olan arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: burak1553
helppo

helppo

Üye
aziz senden isteğim sadece kulaklık sesi az çıkyor
boffle ayarı nasıl yapılyor resim paylaşırsan sevinirim

Üst Alt