Yoksana alıştım sanal alemde 1553 kartal vs morki05ha buarada v8 romu haber varmı
klavye durduruldu hatası veriyor !!Bende yok ama internetten aratıp bulabilirsin
Sorun romdan kaynaklanıyor ben facebook uygulamasını kullanıyorum
(Cwm) Galaxy s3 İçin Note 3 Klavye Beyaz ve Siyah - MaxiCep
buyur![]()
klavye durduruldu hatası veriyor !!
internetten başka klavye indirip deneneyin ben romdaki klavyeyi kullanıyorum.merhaba, rom'u kurdum gayet güzel ve stabil fakat numara çevirme ekranındaki rakamlar tek el özelliğine geçmiyor bir türlü. sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
oradaki klavye 4.3 romlar icin 4.4.2 lerde calismiyorklavye durduruldu hatası veriyor !!
Hocam root kontrolünden geçti sonuç olumlu fakat şimdi de wifi sorunu başladı acaba yeni boefla dan sonra mı oldu?Cihazı yeniden root'la
root ile ilgili bir sıkıntı oluştuğu için hata veriyor
Hayır boeffla ile alakalı bir sorun değil.Hocam root kontrolünden geçti sonuç olumlu fakat şimdi de wifi sorunu başladı acaba yeni boefla dan sonra mı oldu?

oradaki klavye 4.3 romlar icin 4.4.2 lerde calismiyor
Hocam sizde blekota ile sahalara dönüş yapmışsın hayırlı olsun![]()

evet hocam kisa sure once denemistim memnun etmemisti beni ama tekrar deneme karari aldim boeffla ayarlari ile tekrar deneyeceğim bakalım nasıl olacak. sahalarda olmama sebebim ise yurtdisina taşındım o yüzden o gecis sırasında internetsiz kaldım bir sure, sağolsunlar bazi degerli arkadaşlarımız yoklugumda konuma sahip çıktılar.Simdi tekrar döndük sadece kendi konum degil herhangi bir konuda 1-2 kisiye dahi faydam olsa bu beni mutlu ediyor.Hocam sizde blekota ile sahalara dönüş yapmışsın hayırlı olsun![]()
KLON İMEİ SORUNU OLANLAR İÇİN KERNEL VE MODEM: için gerekli yazılımları vermiş adam. romu kurduktan sonra onları da kurarsan sorun düzelir.Benim de imei klon bunları yapınca sorun düzeliyorSelam arkadaşlar. Her ne hikmetse bu romu telefona kurmaya çalıştığımda telefonun imei numarası 0049'la başlayan bir numaraya dönüşüyor. Tam 3 kere para verip orjinal imei numarasını tekrar attırdım. Kurulum aşamasını harfiyen uyguladım her defasında sonuç yine hüsran. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var mı acaba? Xda'dan da kurulum dosyalarını indirip denedim sonuç yine aynı. Şu an Critmas v12 adlı eski bir romu kullanıyorum. Bu romdan iyice sıkıldım değiştirmek istiyorum. Bu arada bir şey daha ekleyeyim bu imei değiştirmesi sorunu başaka rom değişikliği durumlarında da olmaya başladı. Telefona format atma, kartı biçimlendirme va ne varsa uyguladigim halde yine de sorun düzelmiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Acaba telefon mu kafayı yedi zamanında aşırı rom değişikliği yapmıştım bunun etkisi olabilir mi?
İyi hocam tekrar aramıza hoşgeldinevet hocam kisa sure once denemistim memnun etmemisti beni ama tekrar deneme karari aldim boeffla ayarlari ile tekrar deneyeceğim bakalım nasıl olacak. sahalarda olmama sebebim ise yurtdisina taşındım o yüzden o gecis sırasında internetsiz kaldım bir sure, sağolsunlar bazi degerli arkadaşlarımız yoklugumda konuma sahip çıktılar.Simdi tekrar döndük sadece kendi konum degil herhangi bir konuda 1-2 kisiye dahi faydam olsa bu beni mutlu ediyor.
imei 0049 olduktan sonra modem ve kernel ile düzeltme şansın ne yazık ki yok!!KLON İMEİ SORUNU OLANLAR İÇİN KERNEL VE MODEM: için gerekli yazılımları vermiş adam. romu kurduktan sonra onları da kurarsan sorun düzelir.Benim de imei klon bunları yapınca sorun düzeliyor
Aynı hatayı bende aldım ve ekte verdiğim S5 klavyesini flashlayarak çözüm buldum. Sizde aynı işlemi yaparak normal klavyenize kavuşabilirsiniz.klavye durduruldu hatası veriyor !!
Kardeş rom yüklemeye başlamadan önce efs yedeğini almış olsaydın tekrardan gidip imei için para vermek zorunda kalmazdın.Selam arkadaşlar. Her ne hikmetse bu romu telefona kurmaya çalıştığımda telefonun imei numarası 0049'la başlayan bir numaraya dönüşüyor. Tam 3 kere para verip orjinal imei numarasını tekrar attırdım. Kurulum aşamasını harfiyen uyguladım her defasında sonuç yine hüsran. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var mı acaba? Xda'dan da kurulum dosyalarını indirip denedim sonuç yine aynı. Şu an Critmas v12 adlı eski bir romu kullanıyorum. Bu romdan iyice sıkıldım değiştirmek istiyorum. Bu arada bir şey daha ekleyeyim bu imei değiştirmesi sorunu başaka rom değişikliği durumlarında da olmaya başladı. Telefona format atma, kartı biçimlendirme va ne varsa uyguladigim halde yine de sorun düzelmiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Acaba telefon mu kafayı yedi zamanında aşırı rom değişikliği yapmıştım bunun etkisi olabilir mi?