Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
normal dil türkçe ama klavyede dil seçeneklerinde türkçe yok

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
allah allah anlamadım gitti

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
allah allah anlamadım gitti
Klavyede en alt sol köşede sym tuşu var onun sağ yanındaki tuşa basılı tutup ayarlar simgesine basın zor bşley değil türkçe yapması 1 dakika bile sürmez

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
morki05

morki05

Üye
Kardeşim çok sağol haberi bilgilendirdiğin için bu çok işime yarayacak en sevdiğim navigasyon
Teşekürler
@1553
Hocam sizden de iyi haber bekliyoruz ama bi cvp çıkmadı bi ara dm msj attın ondan sonra yine devamı gelmedi konular kaynadı herhalde ?

• Beğen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş türkçe yapmayı biliyorum ama dil listesinde türkçe yok

Aziz04

Aziz04

Üye
Hocam sizden de iyi haber bekliyoruz ama bi cvp çıkmadı bi ara dm msj attın ondan sonra yine devamı gelmedi konular kaynadı herhalde ?
Yok hocam en başta sen unutulacak biri değilsin.
Konuya baktıysan bugün onun tartışması oldu
Bir çok kişi v8 bekliyor tamam adam mecbur değil bize v8 çıkartmaya, rom geliştirmeye.
Ama insanlara umut vermekte hiç hoş değil!!
Ben şahsen bir kaç kişiyi biliyorum 4 gözle gece gündüz forumu kontrol edip yeni sürüm bekliyor
Ama ne yazık ki yapımcı çark etti yapacak birşey yok kardeşim.
Valla iyi haber vermek isterdim ama maalesef henüz bir gelişme yok

• Beğen
Tepkiler: alperen262014, helppo ve morki05
morki05

morki05

Üye
Neyse sıkıntı yok sende gereksiz tartışmalara girme . Kimse elini taşın altına elini sokmaz sonra gelir burda laf sokmaya çalışır. Herkes seni de @1553 de biliyor. Allah sizden razı olsun. Ayrıca senden başka msj geldi bana "yeni bir rom buldum diye" bende konuşmaya cevap verdim ama gerisi gelmeyince merak ettim. O kadar .

Aziz04

Aziz04

Üye
Neyse sıkıntı yok sende gereksiz tartışmalara girme . Kimse elini taşın altına elini sokmaz sonra gelir burda laf sokmaya çalışır. Herkes seni de @1553 de biliyor. Allah sizden razı olsun. Ayrıca senden başka msj geldi bana "yeni bir rom buldum diye" bende konuşmaya cevap verdim ama gerisi gelmeyince merak ettim. O kadar .
Eyvallah kardeşim ALLAH sendende razı olsun.
Valla rom buldum hemde bir sürü ama pek kafama yatmadı
Bu yüzden yazıların devamı gelmedi yanlış alama. Yoksa seni tanımama rağmen değer veriyorum gerçekten.
Hani cevap yazmamakla öyle kayla almama gibi bir durum olmadı yanlış anlamayasın beni kardeşim :)
istersen link vereyim bi göz gezdir belki kafana yatan olur 4.4.4 te var ama kararlı ve stabil değil

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve morki05
morki05

morki05

Üye
#aziz04 Kesinlikle söz konusu değil. Sende bu konular ile uğraşıyorsun ayrıca esnaftın . İş güç atlamış olabilirsin. Halden anlarız [emoji6] [emoji6] ayrıca senin mekan nerdeydi ?

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Kesinlikle söz konusu değil. Sende bu konular ile uğraşıyorsun ayrıca esnaftın . İş güç atlamış olabilirsin. Halden anlarız [emoji6] [emoji6]
:çay:
Kendim bi rom özerinde çalışıyorum kaç gündür epey bir ilerleme kaydettim hani daha başlangıç çok fazla bilgi yok
ama okuyarak izleyerek birşeyler yapmaya çalışıyorum az kaldı bittiğinde paylaşım yapacağım
Şuan son hali
Blekota
Efextreme
Alpha
Andremalachi
karışımı birşey oldu :)
Mekan diyarbakırda hocam yolu bu tarafa düşen olursa kapım her zaman açıktır gelin bi çayımı için az gezdiririm sizi misafir ederim çok güzel yerler var
Ayrıca çok güzel cihazlar var beleş fiyata
:)

• Beğen
Tepkiler: morki05, tomm, burak1553 ve 1 kişi daha
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Kendim bi rom özerinde çalışıyorum kaç gündür epey bir ilerleme kaydettim hani daha başlangıç çok fazla bilgi yok
ama okuyarak izleyerek birşeyler yapmaya çalışıyorum az kaldı bittiğinde paylaşım yapacağım
Şuan son hali
Blekota
Efextreme
Alpha
Andremalachi
Mekan diyarbakırda hocam yolu bu tarafa düşen olursa kapım her zaman açıktır gelin bi çayımı için az gezdiririm sizi misafir ederim çok güzel yerler var
O ucuz cihazlara note 4 de eklenir yakında inş.
Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04
helppo

helppo

Üye
Şuan son hali
Blekota
Efextreme
Alpha
Andremalachi

Şuan son hali
Blekota
Efextreme
Alpha
Andremalachi
ne güzel dostluk ve kardeşlik misafirperliğin için çok sağol

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
ne güzel dostluk ve kardeşlik misafirperliğin için çok sağol
Kardeşim valla ben laf olsun diye söylemiyorum özellikle bu konuyu eğer takip ettiysen benim yardım etmeyi ne kadar çok sevdiğimi
görmüşsündür. Hani gelebilme durumunuz olsaydı işte o zaman misafirperverliğimi görürdünüz
İnan burda özellikle askerleri resmen soyuyorlar cihaz konusunda ben 50 kere uyardım onları bilmediğiniz yerden gidip cihaz almayın diye. Adam bi cihazdan 200, 300 tl kar ediyor ve kurbanı özellikle asker
sonra bana geliyor fiyat soruyor ben söyleyince (aynı cihaz) kazıklandığının farkına varıyor

• Beğen
Tepkiler: morki05
helppo

helppo

Üye
niyetin iyi olduğun yardım etmemden belli ben senelerce xda htc saat ve hava drumu portuna bakıp bakıp hiç bişey anlamıyordum taki v7 romun türkçe çevirisini sen yapana kadar istesen beni ilgilendirmez diyebilirdin dostum
bu yüzden htc sensation xe modelin sipariş verdim ama s3 blekota v7 üzeine htc saat hava durumu portlayabilirmiydim umuduyla takip ediyorum:alkis:oke:

• Beğen
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Aziz04 hocam Xperia z3 compact gelir mi size?

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Küçük olması hoşuma gitti sizin tavsiyeniz nedir bu boyutlarda

Üst Alt